כי כבר סוף שבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
כי כבר סוף שבוע../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
אה,ושיהיה חג שמח
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
ומומלצי השבוע../images/Emo9.gif

(משו חדש בתקווה שיעבוד גם
) שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אני יענה על מומלצי השבוע..

שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):אמממ - שיר השבוע(אנגלית):של אמי דיאמונד - אלבום השבוע: ?? - האדם שעשה לכם את השבוע: חיחי פףף האח הקטן של המדריך שלי חחח בן 4 כזה חמודד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מה זה? אני לא רוצה שוקולד
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): זה לא משהו שנסיתי לההשיג אבל אבא שלי מתחיל להתחבר ממש עם הבעלי סוסים בחווה וגם המדריך שלע דוחף אותו לקנות סוס חחחחחח.... - מאכל השבוע: שורבה\צ'ורבה אין לי מושג איך רושמים אההההה וכממובן העוגה שהבאתי לחווה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: למעלה כתוב...חחח נראה לי בעיקר שאבא שלי מתחיל להתיידד עם הבעלי סוסים לכו תדעו מה יהיה עם זה... - משהו שהרס את השבוע:לויודת נראה לי המבחן בשבוע שעבר במדעים שקיבלתי 81 יהרוס לי תתעודה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון לקנות כבר כלמיני דברים לרכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:סוס חחח לזה אני מקווה תמיד.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:פפפפפפפפפפפפף לא לפה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא מצאתי נחפש בשבילך תמונה חחח רצית-קיבלת

ווינגז

New member
ועוד ניסיון

שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): שירות עצמי-כוורת, כי הוא פשוט אחד הגאוניים - שיר השבוע(אנגלית): Always Look On The Bright Side Of Life - Monty Python, כי הוא אופטימי, לפעמים צריכים להיות גם אופטימיים - אלבום השבוע: California - Mr. Bungle, אלבום ממש טוב ושונה... וג'זי שכזה - האדם שעשה לכם את השבוע: שחף
... למרות שלא דיברנו הרבה... ונוי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "And I`m never letting go" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא עולה לי משהו לראש
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): פרו - מאכל השבוע: פטריות ממולאות, זה היה ממש טעים, קל להכנה... ובלי הרבה קלוריות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אולי כן אמצא פיתרון והכל יהיה מושלם?
- משהו שהרס את השבוע: ריבים עם אבא, כרגיל
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לבדוק כל מיני מקומות ודברים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: Amsterdam - Coldplay -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שחף, כמובן
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני לא יודעת לעוף

PinkPony

New member
../images/Emo77.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבה על קירה וגם על וונדי ויום הולדת היום
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום הולדת היום . התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי . התעצבנתי על.. לא לפה . אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי . התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי מאף אחד . בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי . המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. הרבהה .. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי על קירה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לאדעת . הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי . השיר הכי טוב ששמעתי.. הרבה . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה . משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי . הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שומדבררר . הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. - (מוזמנים להוסיף שאלות..)

SNTQ

New member
נו טוב..../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שישי-שני באילת
והיום הולדת שלו..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. טקס של חיל השיריון אתמול בלטרון
התעצבתי מעט כי.. נזכרתי בהם והתגעגעתי אתמול בטקס
התעצבנתי על.. ידיד שהחליט לשגע אותי שאני עושה הצגות על זה שאני בוכה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי:p
התאכזבתי מ.. כי.. מעצמי שנשברתי ללבכות למרות שניסיתי להחזיק את עצמי כל כך
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב וגעגוע לחיילים שלי אתמול וכי כבר עוד מעט שנתיים,וזה יותר מדי זמן בלעדיהם:\
המחמאה הכי יפה שקיבלתי.. "אני מאמין בך,את הולכת להצליח,אם רק תרצי ותתמידי את תראי שאת תצליחי בכל מה שתרצי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ראיתי את אחד הידידים הכי טובים שלי והרגשות של פעם לא חזרו
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. 4 ימים מוטרפים באילת!
הסרט הכי טוב שראיתי.. סרט אימה,לא זוכרת איך קוראים לו
השיר הכי טוב ששמעתי.. המ וואי לא זוכרת איך קוראים לשירים, אבל הם של להקה אילתית בשם תופעת לוואי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אילת!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים בוואר,הרבה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הבכי והגעגועים של אתמול
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם החבר,ואני אהיה

S H I L G I

New member
כבר סופ"ש?../images/Emo12.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פגשתי את הבן דוד הקטן שלי [בן שנתיים בערך] והוא כל כך גדל... התעצבתי מעט כי.. הרגשתי שלא מעריכים אותי בחווה התעצבנתי על.. ריקי אבל בסוף סלחתי כי .. תכל'ס היא קצת צודקת..וגם אתמול היא הראתה הערכה אז נרגעתי חחח התאכזבתי מ... כי... ריקי..אמרתי כבר בכיתי מעצב/אושר כי.. אם בכיתי זה בטח בגלל הקרסול..אני פוחדת שזה יעשה לי נזק תמידי המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. - הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא לחווה אתמול [היה קשה פיזית ונפשית] הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. לא זוכרת איך קוראים לו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ביום כיפור לטייל בעיר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. היום אני הולכת לגרנד כנראה ואז יהיה לי מינוס..מה לעשות צריך לקנות בגדים כי אין חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההרגשה החרא ביום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה שיפור עצום ברגל ואוכל לרכב גם ביום שבת!

סופשבוע...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החיבוק הזה, וההודעה הזאת שעשו לי כל כך טובבבב!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אותו חיבוק ואותה הודעה שעשו לי כל כך טובבב!! התעצבתי מעט כי.. השיחה עם ליעד הייתה קשה... התעצבנתי על.. מאור אבל בסוף סלחתי כי .. הוא כל כך חמודדד!! התאכזבתי מ... כי... מאור.. כי הוא הבריז לי... שוב! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... אולי זה יבוא ביום שבת!! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. למרות שאת מפגרת, אין עלייך!! מהאח הכי שיש!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עמדתי בזמנים כמו שצריך!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל בוקר... הסרט הכי טוב שראיתי.. ואז הגיעה פולי השיר הכי טוב ששמעתי.. שמעון השכן המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ליזארדדדד!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ביסלי??!? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החלום המוזר שהיה לי בלילה!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח!! סופשבוע מקסים, שבת שלום ובהצלחה לכל מי שמתץחרה!!!

SUFA theOUEEN

New member
מה היה השבוע...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע התחרות בשבת שעברה,..הרכיבה היום..!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי..מקום שלישי.. התעצבתי על..כלום.. התעצבנתי על..אחי הקרציהה.. אבל בסוף סלחתי..כי אני לא יכולה לריב הרבה זמן.. התאכזבתי מ..חברה..כיי..ככהה בכיתי מעצב/ אושר..עוד לא השבוע.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי... לא בדיוק מחמאה אבל ..שגבהתיי..(סוף סוף).. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי..כי אמרו לי שהתקדמתיי הרבה ברכיבה.. לא האמנתי שיהיה בי תכ'וח ל..קום כל כך מוקדם היום.. הסרט הכי טוב שראיתי... ים של אש.. השיר הכי טוב ששמעתי..this love המקום הכי טוב שאליו יצאתיי...לא משהוו..מסעדה..!!משו שקניתי,וגרם לי להכנס בגלוו למינוס בבנק!שמיכה,דורבנות חדשים.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה ..את הרכיבה הזוועתית ביום שלישי.. הייתי נותנת הכל כדי שבסוף השבוע הזה..שירוש וקטמנדו ייזכו..חח. בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר.. וסוכות שמח לכולם..

שירלי317

New member
עוד לא נגמר.. וכבר מסכמים../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
מצחיק להגיד, אבל נראה לי שיום כיפור עם אורלי
והיום בהפסקה.. יודבתניק משעשע... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
קים
התעצבתי מעט כי..
לא היה לי נעים ממנו, הייתי מגעילה.. ועכשיו אני שוקלת לסיים את העיניין.. התעצבנתי על..
עצמי, שאני ממשיכה לבהות ושבלי קשר לזה אני מתנהגת בדיוק כמו אותו אחד שרציתי להרוג מרב שהוא פגע בי, מה שהופך אותי לצבועה
אבל בסוף סלחתי כי ..
לפחות אני מודה בזה, ועדיף מאוחר מלעולם לא התאכזבתי מ... כי...
מעצמי, שאני צבועה.. בכיתי מעצב/אושר כי..
אושר, קים
המחמאה הכי יפה שקיבלתי
שאני מעוותת?
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
הגעתי סופסוף להחלטה, הפסקתי להתבלבל.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
להגיע להחלטה הזו, לממש אותה זה כבר משהו אחר.. נראה כבר ברגע שיתאפשר לי.. הסרט הכי טוב שראיתי..
לא סרט, סדרה!! פרק ראשון של נמלטים 2!!!! אחד הטובים
ונטוורת מילר.. גרר
השיר הכי טוב ששמעתי..
Be My Escape של Relient K.. נורא התאים לי בימים האחרונים משום מה.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.
היום.. לחברה עם בית ריק.. או ממחר עד ראשון בבראשית.. תבחרו
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
סנדלי שורשששש
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
אני משתדלת לא לעשות שום דבר שאני אתחרט עליו.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
לא אריב עם אמא ואחותי בבראשית
יווו, איזו שינה דפקתי היום בשיעור הסטוריה, מפליא שלא החלתי לנחור

ווינגז

New member
מנסה איזה משהו../images/Emo8.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יש לי פרו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יש יש יש יש יש תקווה!
התעצבתי מעט כי.. לא יצא לי שום דבר התעצבנתי על.. כל מיני אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. לא ממש רבתי איתם, פשוט התעצבנתי התאכזבתי מ... כי... מישהי, כי היא ממשיכה לשקר בכיתי מעצב/אושר כי.. רבתי עם אבא, שוב המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני יפה[?]
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא לבצפר לשעה אחת
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. well, כרגיל, זה תלוי במצברוח באותו רגע המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. האמת שמכל מה שיצאתי, היה הכי כיף לטייל עם הכלב היום... זה היה משחרר ומרגיע. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי דברים השבוע הייתי מוחקת מהשבוע הזה... את העצבים עליה, את הפחד. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אבוא לתחרות ויהיה בסדר

../images/Emo74.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל השבוע היה טוב..אולי שיעור נהיגה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החתונה של דוד שלי התעצבתי מעט כי.. X התעצבנתי על.. X אבל בסוף סלחתי כי .. X התאכזבתי מ... כי...X בכיתי מעצב/אושר כי..X המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני רוכבת טוב ושאני סינדרלה..או משו כזה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. UP לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד ולרכב אחרי 3 שעות שינה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. הדליה השחורה השיר הכי טוב ששמעתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חיפושית משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס אבל שמיכה, מגינים ומתג הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא צריכה לתת כלום..

ram ram

New member
עונה...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרבה שעות חופשיות בבצפר... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... לא יודעת... התעצבתי מעט כי.. היום הגעתי למרעה וראיתי שלדייקירי יש חתך בתחת... ואני מפחדת שזה יזדהם לה.. [למרות שמרחתי לה פולידין...] התעצבנתי על.. ההתאחדות הזאת..!!!! יכולתי להפסיד את יום חמידי אבל העבירו את המקצה ליום שישי בערב... הם לא יכלו למצוא זמן יותר גרוע מזה?!?!?!?!? והם לא פירסמו סדר כניסות... אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח להם בכלל?!!!!! התאכזבתי מ... כי... ההתאחדות... הם לא צריכים לעבוד בצורה כזאת..!!! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. אההה.... הרבה חיזוקים מהמורה לאנגלית... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר היום... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי.. השיר הכי טוב ששמעתי.. Don't Stop Now המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום..! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. שהכל ילך חלק בתחרות... סופ"ש נעים לכולם....

למעלה