כי כבר סוף שבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
נמנמ עונה...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: האימון היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.: שחזרתי מחו"ל למשפחה ולסוס התעצבתי מעט כי..: שגררו לי תאוטו התעצבנתי על..: זה שגררו לי תאוטו לפני יומיים
אבל בסוף סלחתי כי ..: לא סלחתי!!! התאכזבתי מ... כי...: מהתחרות שהייתה כי רכבתי על הפנים בכיתי מעצב/אושר כי..?: מעצב..בגלל משהו אישי...=/ המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לא יודעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התחלתי עכשיו לעשות הליכות ולשמור לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב היום בבוקר אחרי שישנתי 4 שעות הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי רק אחד וזה וידוייה של נערה מתבגרת.. נחמד לא יותר מזה השיר הכי טוב ששמעתי..: אם אלה החיים.. של קרן פלס המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: אתמול לאגאדיר.. היה נחמד משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי כלום השבוע... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הביקור אצל הרופא אתמול =/ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את יפתי

פייבורי

New member
סוף שבוע! =]

ממממממ....אז ככה...: הדבר הכי הכי הכי טוב שקרה לי השבוע היה שקיבלתי תשובה סופית!! פיבורי המלאך החתיך שלי יהיה שלי!
הדבר הכי מרגש היה לעשות שידעך לחברתי הטובה ---!! ( חיחי..
) התעצבתי מעט כי החיים שלי פשוט חרא!! התעצבנתי על נעה ! שחושבת שהיא מכוערת! אבל בסוף סלחתי (????? נגיד..) כי היא הסיקה מסקנות! בכיתי מעצב כי התגעגעתי מוות לאדמייאר הנשמה הקטנה שלי! המחמאה הכי יפה שקילתי היא שמישהו דיבר איתי ואמר לי שהוא מאמין בי שאני אטפל בסוסו הכי טוב שאפשר...( מה לעשות זה שימח אותי
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי שהרגשתי שאני מתקדם כל כך טוב ברכיבה! =]] לא האמנתי שיהיה בי את הכוח ל...( אם כל הכבוד לא אפרט!!) הייתי מוחקת מהשבוע הזה ....האמת..שאת כולו! הייתי נותנת הכל כדיי שבסוף שבוע הזה אני..עד לפה!! שיהיה סוף שבוע מעולה!!=]]

2eye

New member
אניייי P:

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הספארי בקניה :) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הממ...משהו בספארי התעצבתי מעט כי.. שלשום האח הקטן שלי מחק את התמונות של יותר מחצי טיול. התעצבנתי על.. אח שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי. התאכזבתי מ...הלביאה בקניה - כי הי לא תסה את הזברות בסוף, רציתי לראות אתזה. בכיתי מעצב/אושר כי - לא בכיתי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי - לא חושב שקיבלתי....אולי מאבא/אמא... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי צילמתי את הצ'יטה תמונה ממש ממש יפה [אבל אח שלי מחק אות] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום לפני 6 בבוקר כמעט כל בוקר. הסרט הכי טוב שראיתי..ראיתי סרט של נשיונל גאוגרפיק רק מול העיניים P: השיר הכי טוב ששמעתי: ג'מבו [שלום - בסואהילית] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שמורת הסמבורו. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניתי מלאא....אבל ההורים שלי שילמו P: הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את אח שלי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את כולם.

2eye

New member
יש קצת

כי האח [האינפנטיל המזורגג] שלי מחק את רוב התמונות [למשל, שהצלחנו לראות אריה מזיין לביאה, והוא מחק]... את מה שיהיה אני אשלח P:

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמממממ ME

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הייתי באילת והיה סוף.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סתם שחר ששמעתתי שגרם לי לבכות.. התעצבתי מעט כי.. הוא חחסר לי התעצבנתי על.. רעות ועמית אבל בסוף סלחתי כי .. הבנתי שסתם כעסתי כי היה לי קשה.. התאכזבתי מ... כי... מיכל ויעל כי הן סוגרות 21 על היומולדת שלי =\ בכיתי מעצב/אושר כי.. הייתי הפוכה והיה קצת בלאגן.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני הבחוורה הכי טובה שמישהו מכיר.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצום היה ממש קל לי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בשעה כזאת אחרי שהלכתי לישון כ"כ מאוחר.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. שמעתי המו שיירים באילת.. לא זוכרת מה הכי טוב.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול בללילה היה בר מצווה לבן דוד שלי והיו מלא מפורסמים, היה מצחיק, חשתי סלב ללילה אחד.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל הכסף של אילת, ויצא המון.. חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שלישי.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אפסיק להתגעגע

מי מי מי מי

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:נראה לי כל הסליחות ביום כיפור.. והאישור שקיבלתייייי נמנמנ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :ממ...כלום. התעצבתי מעט כי.. :אני חולה ממש ולא רכבתי בלאטט התעצבנתי על.. :הדפוק הזה שחושב שמותר לו הכל.. ועל הגוף שלי שחולה מתי שהיא לא מתאים אבל בסוף סלחתי כי .. : לא סלחתי...והגוף שלי.. שהוא יבריא נסלח לו... התאכזבתי מ... כי...:ממנו... כי לא חשבתי שזה יהיה ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. :עצב.. וזה סופר אישי המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..: גם שאת חולה את יפה .. חעחע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :התגברתי כל כך כל כך מהר.. וגם כי עשיתי טלפונים חשובים חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... : התגבר הסרט הכי טוב שראיתי..:מחיר הבגידה השיר הכי טוב ששמעתי.. ממ... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חח הלוואי והייתי יוצאת משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:ממ בגדים בהנס.. חחח וואו קניתי המון אבל אבא שילם חחחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את יום ראשון והלילה של שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:יהנה ואשלים איתו

שבע ארבע שבע../images/Emo3.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמנם בשבת אבל התחרות. אה והאימון עם איתי בליס הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ששמתי לב שיש אנשים טובים שבאמת אוהבים אותי גם כשהמצב גרוע התעצבתי מעט כי.. נפרדנו או משהו התעצבנתי על.. המצלמה של ענבר, מה היא נעלמת?!
ועל דפנה אררררר אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...אמיר, כי ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. אוף נו
מאושר בתחרות ומעצב בגללו המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..שאני סופר
פנטסטיק חחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... השאר ערה אתמול בסרט הסרט הכי טוב שראיתי..ואז הגיעה פולי/אני אתה והוא
השיר הכי טוב ששמעתי.. שבע ארבע שבע המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אממ פיצה וסרט עם שניס אהובתי, גלעד ועידודי! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ לא נכנסתי למינוס..אבל עניבה וסיכה ופיצה דברים הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את אמיר וקצת את עודד הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יודעת (מוזמנים להוסיף שאלות..)

ש נ י ס

New member
../images/Emo4.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אבישי, מגשימים, חוות הפרשים, קניון בפתח תקווה, להיות אצל גלוש
בבית, לתת חיבוק ענק לנופרי
, ללכת לדני הי-ולהגיד שלום לאנשים
, לחזור לבית של גלוש
, אורוות הקיסר, האוורוה בנהלל, הבית של ניצקוש
-וכל זה ביום אחד
וו...אתמול בערב עם תולי
מורני
ועייידו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. להיות בתא של זינה ופשוט לראות כמה היא סובלת וכמה אני סובלת, להבין אותה עד דמעות, ואז פשוט לבכות
והשיחה של ה2 שניות עם צביקה
התעצבתי מעט כי.. לא הספקנו להגיע לדנושקההה
, ואופפפפפפ
התעצבנתי על.. פפפ..
אבל בסוף סלחתי כי .. למה לסלוח למה?! סעמק! התאכזבתי מ... כי...ממנו, ואני כל פשם חוזרת על אותה טעות
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב-זינה\עודד\השיחה עם צביקה המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..שאני יפה
(not) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא רכבתי על בילבי, כי אם הייתי עולה הייתי נותנת לעצבים לשלוט בי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד היום אחרי 4 שעות שינה/לחיות יותר הסרט הכי טוב שראיתי..חצי סרט, כי נירדמתי בחצי הראשון
אני אתה הוא
~הסרט היחידי שראיתי השבוע~ השיר הכי טוב ששמעתי.. פפ..איזה שיר עצוב ברדוי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..היום המעולה בצפון, ואתמול! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הממ..האמת שאין לי מינוס בבנק..חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..השיחה עם עודד, התמוטטות עצבים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יוכל להגיע לפתרון, לנוח, להיות ר-ק עם אנשים שאני אוהבת!
וכמובן-יפסיק לקוות
בסך הכל היו לי ימים ממש מעולים, אבל הוא שבר אותי, דפק לי את הרשגות (שוב), ופשוט רוקן לי את הלב. אין לי כוח לחשוב על זה, אבל זה הדבר היחידי שעולה לי לראש. פשוט- כאב טהור, הלב נאכל. והוא אפילו לא שווה את זה!

Ontario R Z Y H

New member
גמלי בא!!!!!!!!! כי יש על מה לספר

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכבתי על אונטריו נה נה בננה!!!!!!!!!!!! רק הליכה אבל זה נחשב!! לא יכולתי להפסיק לחייך
למשך רבע שעה שלמה!! איזה כייףףףף
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אונטריו הנשמה הקטנה שלי
התעצבתי מעט כי.. ישלי <ככה> שיעורים לחופש!
התעצבנתי על.. באץ' בראון, אבל הכל מאהבה.. חחח
אבל בסוף סלחתי כי .. הוא חמוד!
התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי תאמת
בכיתי מעצב/אושר כי.. רכבתי על השומן, וצחקתי כל כך בבצפר עד שהתחלתי לבכות חחחח
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. סודית חחחחח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני מחזיקה מעמד!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר.. איףף
הסרט הכי טוב שראיתי.. המפיקים !!!!!!!!!!! וואי סרט הכי מצחיק בהיסטוריה!!!!!
השיר הכי טוב ששמעתי.. גוטן דאג הופ הופ קוטן דאג קלופ קלופ נה נה נה נה נה נה גוטן גאד קלאפ קלאפ גוטן גאד סלאפ סלאפ לה לה לה לה להההההההה חחחחח מפיקים רולזז
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אדרושקה נשמה שלי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הממממממממ הארוחת צהריים היום עם זוהר חחחחחחXDXD
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה כיף!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנשום לרווחה
י
א
א
א
א
א
א|תלתן הולכת לישוןןןןןןן לילה טובבבבב

202ריני

New member
חג שמח לכולםםםםםםםםםם

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.
אודי בא לבקר בחווה!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
חסוי..
התעצבתי מעט כי..
לא הלך לי כל כך טוב כשרכבתי על פייבל אתמול...
התעצבנתי על.
.אבא שלי..
אבל בסוף סלחתי כי .
זה אבא שלי! אני חייבת לסלוח לו
התאכזבתי מ... כי...
מפייבל כי היא כל השזמן מתגרדת למרות שהיא השתפרה מלא אבל.. היא עדיין מאכזבת אותי כל הזמן מחדש כשהיא מתגרדת..
בכיתי מעצב/אושר כי..
אממ.. לא נראה לי שבכיתי השבוע..לאז וכרת.. מה לעשות?! אני סנילית!
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .
. אממ אמרו לי שאני יפה..חיחי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
ככה מה כשאומרים לכם כשאתם יפים אתם לא מרגישים טוב עם עצמכם?!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לרכב אתמול.. כי הייתי ממש עייפה...חיח
הסרט הכי טוב שראיתי..
לא זוכרת..
השיר הכי טוב ששמעתי.
. אממ The reason של Hoobastank
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
השבוע בכלל לא יצאתי.. חוץ מללכת לסבתא.. ולחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.
---
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
את כל השיעורי בית שקיבלתי לחופש..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אעשה משהו מחוץ לבית הזה כבר! חג שמח לכולם!!!!

202ריני

New member
סורי...../images/Emo4.gif

אבל אמרתי לך למה אני לא יכולה... מתישהו אני אבוא טוב?... גם עדיין לא שאלתי את אמא מתי את באה אליי... מחר אני אשאל אותה..

PinkHorse

New member
המממ

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבות מסוימות על סוסים מסוימים
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חחח 3 סוסים חשובים שרכבתי עליהם עם חיוך ועוד משהו. התעצבתי מעט כי.. אין לי רעיונות מאיפה להשיג עוד כסף כדי שזה יצליח. התעצבנתי על.. אהוד. אבל בסוף סלחתי כי .. אני אוהבת אותו
. התאכזבתי מ... כי... לא יודעת.. בכיתי מעצב/אושר כי.. נראה לי מצחוק במהלך כל ההתפגרויות בחווה.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "נראה טוב.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לרכב על אחד מהם
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקפוץ את המכשול הגבוה והמפחיד. הסרט הכי טוב שראיתי.. אני לא ממש יודעת אך קוראים לו =S. השיר הכי טוב ששמעתי.. Satellites (ככה כותבים!?) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הצ'אפס והנעליי רכיבה
כמעט 1000 שקל
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריבים קטנים עם ההורים אני מניחה... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחליט כבר, אמצא עבודה, אראה את אהודי, אלבש את הציוד החדש
.

ehud9

New member
../images/Emo23.gif love you!!!!

i will tey and send you the pictiures are you sher you waant to cheng??

PinkHorse

New member
../images/Emo23.gif.

כן אני בטוחה.. אם תצליח להחליף זה יהיה נהדר! כתבתי לך בשוק סתכל..

למעלה