כי סוף כל סוף הוא הגיע-סופ"ש..

SNTQ

New member
כי סוף כל סוף הוא הגיע-סופ"ש..../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
ואם כבר אז מנצלת את ההודעה ומאחלת לחיילת החדשה שלנו (דרורי) גיוס קל והמון המון בהצלחה בצבא
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

PinkPony

New member
../images/Emo23.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היו הרבה אבל הכייי זה שאמא ואבא הסכימו להביא כלב הביתהה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אממ אמא ואבא הסכימו
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על.. ילדה מהכיתה ארגג טיפשה ! אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח ? התאכזבתי מ... כי...מהילדה הזאתי .. בכיתי מעצב/אושר כי.. אושרר אמא ואבא הסכימו לכלב ! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לא זוכרתת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אמא ואבא הסכימו לכלבב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ממ.. ללכת את כל הסיבוב של המושב ?! הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי אולי היום .. השיר הכי טוב ששמעתי.. לא היה זמן חח .. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אורווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי אבל אתמול אבא קנה פיצה מטר
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםםם ! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ילך לגולדןן !

אנייי

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: נולד לי אחיין.. חח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :גם.. התעצבתי מעט כי.. :הלך לי חרא המבחן באנגלית התעצבנתי על.. :עצמיי אבל בסוף סלחתי כי .. :אני אני חחח התאכזבתי מ... כי...:מאיריס ומכל מי שעוזר בטקס רבין!! בכיתי מעצב/אושר כי.. :מעצב לא משנההה המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..: הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :דיברתי בלי לפחד בכלל!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :קבל את זה.. הסרט הכי טוב שראיתי..חח לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. :מי שחלם.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:ממ... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את המבחן באנגלית הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:יהנה הכי בעולם ושזה יהיה איתו כמובן חח (מוזמנים להוסיף שאלות..) - האדם שעשה לכם את השבוע:בייב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):היה לי קשה. אני לא מתולננת כי אני יודעת שגם לך ודאי היה קשה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פלפל ממולאאא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לא יודעתת - משהו שהרס את השבוע:הזונ הזה אתמולל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר.. חחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהמבחן בביולוגיה יהיה סופררר טוב - שיר שפתחתם איתו את השבוע:?.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בייבי ושוגס

cavallo

New member
עונה

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נגמר החופש (חצי שנה זה כבר יותר מדיLOL) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..מישהי שלומדת איתי צבטה לי את הלחי ואמרה לי שאני מתוק
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי.. ma baker-boney m המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):עמית פרקש-מיליון כוכבים, השיר הזה מרגש אותי כל פעם מחדש, חוץ מזה שהשבוע עברו 3 חודשים מאז שתם נפל
- שיר השבוע(אנגלית):christina aguilera-hurt - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:גיל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):i save your messages just to hear your voice (rem-at my most beautiful) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"זה נמצא בתחת שלי ואתה לא יכול להוציא את זה משם ועכשיו רד ממני" חחח המתרגל שלי צעק את זה לפני כל הכיתה
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע:ספגטי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע:בערך...הקשר שלי עם כמה אנשים התרופף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:טופ סיקרט
- שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זה קשור למשהו שאני מקווה שיקרה השבוע
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

SILVER LADY

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הממ המתנות מהבנאדם הכי מדהים שקיים!
והאריאט הגיעו=]והאף אי איי! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המתנות.וההבנה כמה אני אוהבת אותו! התעצבתי מעט כי.. על התחלת השיעור היום התעצבנתי על.. המורה הטיפשע הזאתי למטמטיקה אבל בסוף סלחתי כי .. P= התאכזבתי מ... כי...ממני. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.היום גם אחרי השיעור וגם אחרי המבחן הארגג הזה.וכל הלחץ הזהה המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..כמה השתפרתיי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי השיעור בשלישי.ועל ההאריאט שהגיעו סופסוף=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כל יום שלושה \ ארבעה סוסים הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי כלום פשוט חחח השיר הכי טוב ששמעתי.. המממממממ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חחחח המקום היחידי שביליתי בו זה החווהP= משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אריאט שהגיעו=] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..המ את המבחן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..טיפה יירד לחץץ (מוזמנים להוסיף שאלות..)

ווינגז

New member
גם אני גם אני!

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לולה והסופ"ש הקרוב.
(
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לולה.
התעצבתי מעט כי... הרגשתי שמנצלים אותי. התעצבנתי על... כל מיני אנשים. אבל בסוף סלחתי כי ... ככה זה בחיים. התאכזבתי מ... כי... אנשים שהחשבתי כחברים והוכיחו לי אחרת. בכיתי מעצב/אושר כי.. התגעגעתי נורא. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לא זכור לי שקיבלתי
. אה, שהשיחות טלפון איתי זה אחד הדברים הכי משמחים שיש.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמרתי לבנאדם שפגע בי שהוא פגע בי... והחזקתי מעמד. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנסוע לשם. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי משהו עם חברות, לא זוכרת איך קוראים לסרט. השיר הכי טוב ששמעתי.. תלוי במצברוח. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משמרת, ומחר
. אם שוב מתחילה מלחמה, זו לא אשמתי!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה... ראשיה לחברה.
הייתי מוחקת מהשבוע הזה... מהשבוע הזה כלום, שום דבר שהזיק לי לא קרה דווקא השבוע. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא צריכה לתת הכל, זה באמת קורה בסופ"ש
. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: שיר השבוע (עברית): "שיר פרידה" - שלמה ארצי ובן ארצי. שיר השבוע (אנגלית): בעיקר Sometimes - Papa Roach. אלבום השבוע: לא אחד ספציפי. האדם שעשה לכם את השבוע: שחף ועמית. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין בי מנוחה, רוחך שבי גם היא בוכה" (כן, עדיין). משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אז, את באה מחר?[
] דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הוצאתי ציון יחסית גבוה במבחן שהלך לי בו רע, ראיתי אותה, הבוחן בהיסטוריה עבר. מאכל השבוע: מרק חם, כ"כ. משהו (מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הביקור אצלה והסופ"ש המתקרב. משהו שהרס את השבוע: כעס על חברות. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע הבא כאילו? אין לי מושג האמת. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיות מוכנה לבוחן באזרחות, לסיים עם העבודה בתקשורת... ולצלם כבר, לעזאזל. שיר שפתחתם איתו את השבוע: הוא עוד לא התחיל. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

פייבורי

New member
סוף סוף..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...-לא קרה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע-לא קרה.. התעצבתי מעט כי-עזבו התעצבנתי על- ....טוב אין לי כוח ....שבוע זוועתי ,זבל...לא נראה לי שמישהו מכם חווה שבוע כזה.. איי פעם שיהיה סוף שבוע מעולה לכולנו...

סופ"ש ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: התחרות בשבת, גל סלמה!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.: לראות את מאורי מאושר עם החברה החדשה.. סוף סוף!! התעצבתי מעט כי..: קצת קשה, אבל זה יעבור התעצבנתי על..: המורה לספורט.. אבל בסוף סלחתי כי ..: בזכותה גיליתי שיש לי שרירי בטן!! התאכזבתי מ... כי...: תום, כי הוא לא מבין שבריחה מבעיה זה לא פתרון.. בכיתי מעצב/אושר כי..: קראתי מכתב שאחי כתב לחבר שלו שנהרג בלבנון המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..: כיף לי איתך.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: קנטור לא הצליח לעשות לי גונגג!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: להתמודד עם עוד כישלון.. הסרט הכי טוב שראיתי..: דוג'בול השיר הכי טוב ששמעתי..: אדון שוקו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: לחווההה... משו משו!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: 4 בשמים חדשים.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: כמה רגעים מביכים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: אנוח לקראת השבוע העמוס שהולך להיות! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אדון שוקו - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חבריק'ו... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אפונה וגזר, ישבו במקרר.. ויחד עם בטטה התחילו לקטר.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יש 2: 1.הגלים טולטולו את הספינה, והים בוגדוני... רוץ קונדופוני, רוץ!! 2. הפעם האחרונה שנכנסת ללבנון. השקיעה האחרונה שראית שם, הזריחה שאחריה שכבר לא ראית. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פיתה עם שוקולד~\ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרגע הזה איתו, שאמר כל כך הרבה.. - משהו שהרס את השבוע: הרגע הזה איתו, רגע של שתיקה, רגע של סוף.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור ביום שני! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיילך טוב בצ'לנג'.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: משום מה נוי... שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. ואם כבר אז מנצלת את ההודעה ומאחלת לחיילת החדשה שלנו (דרורי) גיוס קל והמון המון בהצלחה בצבא

וואט אבררר

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היום עם ג'רום ואם יום שישי נחשב אז מה שאנה ונרקיס עשו ליייייייייי,חוחווווווו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אנהלהההה התעצבתי מעט כי.. לעמים היא נחמדה ולפעמים היא בי'ץ התעצבנתי על.. עלמה אבל בסוף סלחתי כי ..היא נהייתה נחמדה התאכזבתי מ... כי...ההורים כרגיל=\ יום שבת=\ בכיתי מעצב/אושר כי.. ג'וניור(אבל לא רציני) המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..מג'רום שאני יודע לעשות טיפולי שיניםP= ושהיום הוא היה כל כך כיפיייייייי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..ג='ר=ו=ם!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים מוקדם היוםםם הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. הרבה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה אני מניח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ביום שבת אני אגיד לכם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יבלה כמה שיתר עם אנה ורינת וכאלה (מוזמנים להוסיף שאלות..) בלעכססס פרשתי לישון.

PinkHorse

New member
אני ביצ'!?

אני עמדתי שעה בפקקים, מדדתי את הסוטצ'רט והשקעתי ואני ביצ'... במצב הטבעי שלי הייתי אומרת "חכה למחר" אבל הפעם אני אגיד שנעלבתי קשות.

LordHorse

New member
../images/Emo102.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי עם חברות וקנינו דברים קוליםD: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יומולדת למדריכה שלי
התעצבתי מעט כי.. נכשלתי במתמ'.גרר. התעצבנתי על.. המורה למתמ',על המורה למדע וכד'. אבל בסוף סלחתי כי .. בלתי נסלח P: התאכזבתי מ... כי... נאמ.לא יודעת. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא יכולתי יותר. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שרכבתי ממש יפה ושהתקדמתי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באמת התקדמתי:) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת לטיול עם הביצפר ואז לרכב שעה
הסרט הכי טוב שראיתי.. רובוטס השיר הכי טוב ששמעתי.. יותר מדי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סימס חיות(!) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החזרת המבחנים במתמ'.או את המבחן בכלל. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):שייגעצ. - שיר השבוע(אנגלית):שוב,יותר מדי. - אלבום השבוע:.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אפשר סוס? -לורד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):נמנמ. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "מישהו רוצה לשתות איתי סנדוויץ'?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סימס חיות. - מאכל השבוע: מקדולנדס,תמיד. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמ. - משהו שהרס את השבוע: אנשים טיפשים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרכב על לורד,טיול שנתי:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת ארכב על לורד. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש כמה.יהיו כמה.היו כמה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים נחמדים. שבוע טוב =})

תרנה-גול, ותרנה-גולת.

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היום, כל היום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ המבחן בסוציו'? התעצבתי מעט כי.. ככה. התעצבנתי על.. אנשים סתומים. אבל בסוף סלחתי כי .. ככה יצא. התאכזבתי מ... כי... . בכיתי מעצב/אושר כי.. זה היה דפוק. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "את מכוערת", חוחו. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי אחלה יום. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השעתיים תנ"ך האלו. הסרט הכי טוב שראיתי.. היום שאחרי מחר [בפעם האלף]? השיר הכי טוב ששמעתי.. אוה, כ"כ Miss Murder המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הגינה, היום. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו, ומשאירה את היום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אין. - שיר השבוע(אנגלית): אההה Miss Murder ו- Love Like Winter - אלבום השבוע: לאדעת. - האדם שעשה לכם את השבוע: שינצי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כוסומו". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "האוזניים שלו באמת מצחיקות!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המבחן בסוציו'?.. - מאכל השבוע: נוגט
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום. - משהו שהרס את השבוע: כל השאר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מעבדות בלמונטה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ימים טובים. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: תנו לי להינות קודם מהסופ"ש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוי, זה כזה מוזר:|.

שירלי317

New member
מדבר מדבר מדבר, טיול שנתי זה כיף!

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טיול שנתי, היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. טיול שנתי בהחלט, מדבר, אוויר צח, נופים, חול, בריזה קלה, שמש ומה לא!
בעיקר הכוכבים הנופלים!! (ראינו משהו כמו 15
) התעצבתי מעט כי.. התגעגעתי לקימיייי
התעצבנתי על.. ילדים מפגרים מהכיתה שבגלל כמעט נפלתי מצוק אבל בסוף סלחתי כי .. הם לא אשמים בפיגור השכלי הקשה שלהם
התאכזבתי מ... כי... כמה חברות שלי שלא יצאו לטיול בכיתי מעצב/אושר כי.. כי זה היה פשוט מדהים! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שיש לי סנטר קטן?
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברתי סופסוף וכי החלטתי לא לצפות יותר לשום דבר מאף אחד לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להיות בלי הילדה שלי לשלושה ימים אחרי הפציעה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. אין לי מושג... השיר הכי טוב ששמעתי.. "שיבולת בשדה..."
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הנגבבבבבבבב, נחל פראן, ומעוק ברק שליטהההה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הטיול האמת עלה הרבה יותר ממה שהוא היה אמור לעלות.. אבל למי איכפת?!? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רק את העליה האכזרית אתמול בסוף היום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה כמה שיותר עם קימי ואצליח לישון קצת מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: האמת שאחד שפשוט גרם לי להירגע קצת ולהנות
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היום אגו מחר לגו"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) נייר טואלט כדי להרוג!
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התגברתי עליו סופסוף!! והפסקנו עם הקרירות והדיסטנס - מאכל השבוע: פוייקה?
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול, הכוכבים הנופלים, 13 לפחות! - משהו שהרס את השבוע: כמה אנשים מעצבנים ניסו להרוס אבל לא נתתי להם
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון בבצפר, תאמינו או לא
ולראות את קימי כמובן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתברר אולי שהוא לא מניאק כמו כל השאר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נורא בא לי ליזי וברבר, אבל לא נראה לי שיצא לפי איך שהולך לנו בזמן האחרון
לילה טוב, אני הלכתי לנוח קצת, מנוחה שבהחלט זמנה הגיע...

למעלה