כי סוף כל סוף הוא הגיע-סופ"ש..

2eye

New member
חכו לייייייי

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: הממ, הרכיבה.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: השיעורים שחזרו להיות טובים
התעצבתי מעט כי: |לא לפה| התעצבנתי על: |לא לפה| אבל בסוף סלחתי כי: מי סלח? התאכזבתי מ:עצמי כי: אני רק 3 פעמים בשבוע מגיע לחווה
בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי המחמאה הכי יפה שקיבלתי: "כמה השתפת"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: דווקא בזמן האחרון לא הרגשתי רע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לחזור לחד כושר הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי: סטיל ווטינג - של סאמ41 המקום הכי טוב שאליו יצאתי: החווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: נעלי רדבק, אבל למזלי ההורים קנו בסוף
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אהנה?

2eye

New member
מוסיפ משו

הדבר הכי עצוב שקרה לי השבוע: רועי טס

lions queen

New member
../images/Emo118.gifME ../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא פותחת פה לשטן :) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הפתעה שעשו לי בבסיס.. בענף
התעצבתי מעט כי.. הצבא הוריד לי פרופיל "בטעות" התעצבנתי על.. הצבא אבל בסוף סלחתי כי .. לא אכפת להם? התאכזבתי מ... כי... עצמי כי לא הלכתי לטקס בסווף.. בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר כי ריגשו אותי :) המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני המלכה של הענף
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ממש לחצתי על עניין הפרופיל וזה מתקדם די טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעמוד על הרגליים המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אני מניחה שתכף.. אני סתם יוצאת עם חברות, ובטח בערב למסיבה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים אבל אמא שילמה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הטקס.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים פה איזה פרוייקט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאסדר את עניין הפרופיל ואתחיל בכל הפרוצדורה הזאת של הקצונה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שוב, אף אחד מוחשי.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני בבסיס ואין לי כוח לחפש...

SkAzi w

New member
.....

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:ממ רכיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חברה ממש טובה שלי שלא ראיתי מלא מלא זמן באה אליי התעצבתי מעט כי.. עצבנו אותי התעצבנתי על.. אימא אבל בסוף סלחתי כי ..כי היא אימא שלי התאכזבתי מ... כי...----- בכיתי מעצב/אושר כי.. כי לא תמיד מקבלית מה שרוצים המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שיעור קפיצות מעולה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות אותו ,ועוד זה שיעור ראשון על הסוס הזה הסרט הכי טוב שראיתי..הארי פוטר 4 השיר הכי טוב ששמעתי.. weet sacrifice-evanescence המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמממ לא למינוס אבל שני גינסים חאתיכים הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ימצא מיליון דולר על האדמה (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית):all that i livin for - אלבום השבוע:TOD - האדם שעשה לכם את השבוע:אספוש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):את מה שאתם לא ידעתם אני כבר שכחתי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:עוגה חיה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עוד רכיבות טובות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע:snow white qween -evanescence -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טלוששש סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. ואם כבר אז מנצלת את ההודעה ומאחלת לחיילת החדשה שלנו (דרורי) גיוס קל והמון המון בהצלחה בצבא קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

עונה+ תקראו את הסוף ותגידו לי...

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממממ שהסכימו לקנות לי פלאפון? חח אהה והשיעור שהיה מעולה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממממממממ כלום [??] התעצבתי מעט כי.. לא ראיתי פעם אחרונה אתת הסוסה האהובה עליי
התעצבנתי על.. אבא
וירדן אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... אבא בעבעבעבע בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי שבכיתי המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..אמרו את זה לאבא שלי שאני קולטת מהר.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי 102 במתמטיקה ובערבית הלך לי מעולה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את המבחן בערבבית
הסרט הכי טוב שראיתי..טחחחח למי יש זמן לסרטים? השיר הכי טוב ששמעתי.. ממממ "תודה... ליפה שלי לנסיכה שלי ל100ממת תודה על שסבלת אותי... כל השנים האלה ואין עוד אחת כמוך שתאהב אחד כמוני...." המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה [?] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בררר כלום
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את אתמול... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה בחווה ויקנה כבר פלא.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) שמה תמונה תגידו לי איזה פלא הכי כדאי... עד עכשיו נראה לי אני ילך על הנוקיה כי יש בו הכל רק שיש לו קצת זיכרון -4.4 מגה פיסקל...

PinkHorse

New member
כואב לי הראש...

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי עם הניירת!! 85 במתמטיקה, רוני וג'רום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת.. התעצבתי מעט כי.. לא הלך היום בשיעור כמו שרציתי. התעצבנתי על.. הסוס טיפה, על אהוד על השטויות שהוא עושה והוא מזיק לעצמו ועל הגשם המגעיל הזה
. אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא סוס, כי זה אהוד וכי זה גשם. התאכזבתי מ... כי...אהוד כי הוא לא בא לשיעור. בכיתי מעצב/אושר כי.. מלחץ וקצת מעצב. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "לודגר בירבאום" השבועי של ג'רום P=. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיימתי עם הניירת!!
והמבחנים השבועיים לא היו נוראים כלכך.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליסוע אחרי הבית ספר לבדיקות ולקפוץ גבהים כאלה. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי קליק שוב P= חח סרט שולט!! השיר הכי טוב ששמעתי.. לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הממממ הרבה אוכל. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם שהרס לי את הסופשבוע
. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: רוני וג'רום. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אבל אנה לימדה אותי.." כל הילדים הקטנים והרעים האלה מהחווה מאשימים אותי בזה שהם מקללים. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עברתי בדיקות חשובות ושרדתי שבוע לבד בבית. - מאכל השבוע: אייס קפה מהתחנת רכבת P= ופיצה האט מהיום
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היו כל מני שטויות. - משהו שהרס את השבוע: לא יודעת עם הרס אבל השיעור של היום לא היה הכי מוצלח בעולם לצערי, והגשם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רכיבות!!! ורצוי טובות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בסופשבוע
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רוני וג'רום. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Blue Eyessss

New member
גלעדדדד../images/Emo47.gif

תכתוב איך הולך...או שתדבר איתי איפשהו!!! אני רוצה לשמוע איך הולך

למעלה