כי צריך להתחיל איפושהו...

loner in love

New member
כי צריך להתחיל איפושהו...

חלק מהתלונות [גם שלי] זה שבנות לא מזהות אחת את השניה פה.. אז בואו נתחיל משרשור הכרות מחודש שכל אחת תרשום שם: גיל: מאיפה: מסנג'ר: אייסיקיו: ועוד פרטים שהיא רוצה להוסיף על עצמה שנכיר אחת את השניה בכלליות, כי זה המינימום שאפשר לעשות.

לושהה

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: יובל
גיל: 12 וחצי מאיפה: ביל''ו מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 244328885 אממ..חוץ ממקפליי הלהקה האהובה עליי היא באסטד
חוצמזה אני אוהבת גם סימפל פלאן, סאן אוף דורק, בלינק 182, אבריל לאבין, גיים בויז, פול אאוט בוי, שוגבייבס ועוד טונות

McflyRule

New member
me ../images/Emo3.gif

שם: אוריאן
גיל: 13 ויומיים מאיפה: הוד השרון (ליד כפ"ס ורעננה) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 306330550 פייב ממקפליי: דאגי
פייב מבאסטד: ג'יימס
פייב מסוד: דייב
מנגנת בגיטרה חשמלית כבר שנתיים וחצי בעלת 2 גיטרות חשמליות ואחת קלאסית חתול אחד בן שנתיים ויומיים (מצאנו אותו ביומולדת שלי) ששמו טייגר אח קטן ואחות גדולה.

McflyRule

New member
פיקצ'ר ../images/Emo3.gif

תמונה מאתמול... קבלו את אח שלי מאחורה XDDDDDDDD

DesertRose7

New member
אני

שם: שחר גיל: 17 מאיפה: גבעת שמואל מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 321695283 אמממ.. מה עוד?! אני רוצה שהפורים הזה כבר יעבור!!!!!!

m i c k e y 15

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif..אז אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם: מיכל\מיקי גיל: 15 וחצי מאיפה: קרית ביאליק מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:263434394 האהוב שלי ממקפליי-דאגי באסטד-ג'יימס סוד-דייב וג'יימס וחוץ מהלהקות האלה אני אוהבת פאנק-רוק.או רק פאנק..ולהקות כמו סימפל פלאן relient k,קולדפליי,גוד שארלוט,גרין דיי,ווסטלייף,בלו,ג'סי מקרטני
The All American Rejects,The Click Five,Fall Out Boy ,mxpx,Autopilot Off,
Yellowcard דה סטרוקס, פו פייטרס,לינקין פארק,מי כמיכל רומאנס,בלינק 182
,סאם 41
new found glory
ריאן קבררה
..thris ונראה לי זהו.. אני אוהבת סרטי אימה..ואני כל הזמן צוחקת..זה לפחות ה שאומרים עליי..חח

m i c k e y 15

New member
אה..ויש לי כלבה בהיריוןןןן..ששמה

הוא צ'וצ'ו..ואח קטן בן 12 ששמו יעד.. ואני רוצה תופים או גיטרה.. ופגשתי את ערן מהגיים בויז..הוא כזה חמודד שווה לא מהעולם הזההה!!!

למעלה