כי צריך להתחיל איפושהו...

אני.. ../images/Emo192.gif

שם: שחר גיל: עוד שבוע 14 מאיפה: ראש העין מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 288557046 ועוד משהו. תמונה למקרה שמישהי ראתה אותי אתמול.

just jenny

New member
../images/Emo205.gifעונה:]

שם: ג'ני/גנע גיל: כמעט 16 נו;[ מאיפה: חדרה:X מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 215672622
אבל אני כבר לא נכנסת אליו אז נמ
ומה עוד לספר?? אני ילדה עקשנית בעלת פטיל קצר מעצבנת בעיי:p

reutc1

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: רעות גיל: 16 וקצת מאיפה: רמת גן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:232203773 חולת שינה ולונה פארקים

אני

שם: שרון גיל: 13 (עוד מעט 14) מאיפה: ראש העין מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 303254767 אממ.. אני שומעת רוק' פאנק קצת מטאל וגם אימו ממ אני יסים תמונה גם

ThatGirl

New member
טרלהלה

שם: הדס גיל: 15 וחצי [
] מאיפה: ראשון מסנג'ר: מעדיפה בפרטי אייסיקיו: לא אוהבת
ועוד פרטים: המ עוד 8 ימים אני חוגגת שנתיים להערצה שלי למקפליי!
וזהו ^^

bar jones

New member
../images/Emo140.gif שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שם: מור גיל: 18 מאיפה פ"ת: מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 222667909 אממממ אני אוהבת אתכן !!

simpsonit

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם:ספיר גיל:14 וחצי מאיפה:מאופקים (ליד באר שבע..) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין.. בכללי.. אני יודעת שיש פה כמה בנות שגם להם קוראים ספיר.. אז תזכרו אני ספיר מאופקים..!! חח או שתזכרו פשוט ספיר שאוהבת את צ'ארלי סימפסון *+*עדיין+*+ אממ.. חוץ ממוזיקה אני אוהבת מאוד לצייר .. ולשיר.. בעיקר לצייר!!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון גיל: 16 וחצי מאיפה: ירושלים מסנג'ר: [email protected], אני כמעט לא נמצאת אייסיקיו: -- ועוד פרטים שהיא רוצה להוסיף על עצמה: סתם לידע כללי [בשביל החדשות יותר], אני זאת שאחראית על "המצעד המעופף", פשוט לא עשיתי אותו בשלושה חודשים האחרונים
.

Rowdy Girl

New member
אניי [[:

שם: קורל [: גיל: 14 מאיפה: הוד השרון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 143852036 [אבל אנלא מאשרת אנשים שלא קוראים להם ג'יימס
] ואינלי מה להוסיף ]:

MayLuvsDoug

New member
אני.../images/Emo9.gif../images/Emo202.gif../images/Emo219.gif

שם: מיי גיל: עוד פחות מחודש 15. מאיפה: צור יגאל \ כוכב יאיר. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:236942392 ועוד פרטים שהיא רוצה להוסיף על עצמה- נמנמנמ אני אוהבת נורא FUNERAL FOR A FRIEND וארקטיק מונקיז? D= ויש לי עוד מעט יומולדת P:

למעלה