כי

ber Viper

New member
האווו

אני זוכר שנים יפות פנים יפות בנים בנות רגליים יחפות מאהבה מרחפות ובלי גופות שנים יפות איך הן עפות איך הן חולפות איך הן חמקו לי בין האבעות דקות הפכו שעות כוונות טובות הפכו רעות זה לא יכול להיות או לא להיות קשה לחיות מיד לפה מיד הכל שטויות (הכל) הזוי (הכל) בלוי (הכל) רצוי ולא מצוי מה קורה הכל קורה יכול בורא להביא שינוי כבר אין סיכוי המחטים מזמן עייפו בתקליטים כולם שרוטים היום כבר אין שירים פשוטים יש להיטים היום יש ידיים לשמיים כפיים לא קח תדמיינו את שנות ה2000

ber Viper

New member
ווליום

זה לא פייר שהרמה שלנו דופקת בסנו בשקט המלט על קיר לתפארת איג'קט בועטת בדלת נעים להכיר נדבר עם כולכם גם בצ'ט

kacha

New member
וואוו....שיגעון...

כמה טוב שבאת הביתה עשית אמבטיה השכבת ת'ילד לישון הוא חיכה לך שאל איפה לא ידע שהלכת להביא את השלום שמש בגבעון דום וירח בעמק איילון חולם על המקום הזה ביום שנפסיק בו ללחום ונתחילו בו לנשום (הא אה הא אה :)) מהר כמעיין המתגבר ומשתפר גורר יחס גורר יחס גורר שמחה וחיוך אהבה ותמימות שחרור שני עמים מעבדות לחירות בנות על הצריח במקום חיילים פרחים בקנים במקום פגזים חלמתי על היום התעוררתי בדמעות הקשיבו ואתן לכם לראות

נו!

אספר לכם מעשיה יום הלכתי לחומוסיה ופגשתי שם איזה רוסיה אמרה שקוראים לה אנסטסיה כ"כ יפה כמו בפנטזיה עוררה בראשי הזיה אמרה לי תתקשר אליי מחר אני פנויה וואי לי וואי לי לי מה ניהיה! איך אלי התלהב מזה...(אתה יודע למה....)

קבל את זה אחד הבתים שאני הכי אוהב

את הארדקור שלי אתם לא קונים בקלות זה כמו נבוט שנתקע לכם ולא בטעות עמוק בגרון,הסטייל כבד כמו בחלום בלהות שלום את מי רציתם לראות איזה מליין דפוק שכמו כל וואק אם סי אחר מולי מחוק דלוק מכאן תמיד מחפש ת'אור בדת ובשמיים שמעל הגג יאלה יאלה אין זמן די ג'יי תסובב תפטיפון תפתח את כל המיק זה קרמזל יביא ת'טון כמו תמיד את כל הבייס דראם מסדר בתוויות מחבל קצת בתנוך,ומדביק תוויות של מחיר מסמם את כל העיר תפילות ישנות לכם אני מזכיר כמו ק.ר.מ.ז.ל מסטול כבר מכיתה דלת ב-ג.ר.פ.י.ט.י מצייר על הקירות את זכרונות הילדות תקלטו את ה-ס.ק.י.ל.ז זה קרמההה שמעיף אותכם לשם אני מחויב להביא את הנולדג' לידע ת'סקילז למייק,את הפלוא לרגע יש כאלה שלובשים ת'כבוד יש כאלה שקוטפים את הווייב כמו פירות יש כאלה שאוכלים ת'סטייל עם כפית יש כאלה ששוחים עד היום בגיגית

ber Viper

New member
לבורים שבינייכם

אלו שלא הבינו את רעיון השרושור כל אחד מהמשפטים האלה מבוצע במהירות פלואו מהיר וזה שאתם תוקעים משפטים לא קשורים לא עוזר יצאתם חמרים תמשיכו לשרשר בהקשר

אההה

תתבע את היונה של פד-אקס כי לא הותאמתי לסביבה על פי הטבע, את הדלת לא פתחו לי הבטיחו לי עתיד שלם ולא קיבלתי רבע אופוריה אדון עולם, איפה עינת גבע? איפה החירות שלי עשרים וארבע-שבע? איפה? מה זה פה טמבור אני מריח ימבה צבע חתמתי קבע אצלי אני המאסטר בשבילי בלאסטר מילולי תביא ארגז של טי-אן-טי לא יעצור אותי אם יש שם עוד אחד שלא יודע בנאדם, כי את הדבר הכי קטן אתה לא קובע (בנדאם)אני מניף טוב טוב טו טוטאל לוס הבוס אז בוא סתכל עליי תצא שטוח טוסט אז בוא שנה אותי דווקא! את רוצה אולי לראות בולבול בדוואי...?

עכשיו

עכשיו המיקרופון חוזר לגב שחזר מהכפור אותו הגב שהכניס לפור בכפור אותו גב ש ----נדחף לפניך בתור משו משו משו משו זורם בעיינים שחור באתי לעשות סדר בג'ונג'ל פה- סאדו מאזו.

llljn

New member
אם

ישימו אותי במבקבילית המוחות על הכיסא האפור-אני אשב,אפליץ,ועל כל שאלה אצעק עבור! אני וקרמזל בחשגז זה כמו צמד הדודאים,מממממממממממממשששששששו מאחרים.טוק טוק,מה העניינים?

למעלה