הכוונה
לרגל זו הצהובה, והעור הצהוב והנוקשה לא מתאים לאכילה, לכן אני מבשל את הרגליים מספר דקות מעביר מיד למי קרח ואז העור הצהוב מתקלף דיי בקלות, קראתי לאחרונה שהויטנאמים רוכשים מישראל רגלי עוף מקולפות(להם זה מעדן) אני מאד מקווה שהמוצר ימכר גם בארץ. אני מקווה בקרוב לקפוץ לשוק נתניה ולקנות רגלי עוף ולהכין סדנה עבורך כדי שתתקבל רגל קרושה אנו זקוקים לג'לטין אשר נמצא רג ברגליים. סתם לידיעה אימיז"ל הייתה מכינה מרק עוף ושמה גם מספר רגליים אוי אוי כמה חיכיתי ואהבתי כל טוב פוקסי