כך אני מכין דג ממולא (גפילטע פיש)

../images/Emo51.gif על הסדנא

אני חושבת שהרגל הקרושה שסבתי היתה מכינה בילדותי אכן היתה מעוף. כשאתה אומר "רגל" של עוף, האם אתה מתכוון לפולקע או לחלק הצהוב עם האצבעות של העוף?
מה בדיוק מקלפים שם? באיזה שלב? האם אפשר לקנות את זה "מקולף" מראש? האם ניתן להכין ציר מחלקי עוף "סטנדרטיים" כמו פולקע, ירך או אפילו גרון?
 

פוקסי99

New member
הכוונה

לרגל זו הצהובה, והעור הצהוב והנוקשה לא מתאים לאכילה, לכן אני מבשל את הרגליים מספר דקות מעביר מיד למי קרח ואז העור הצהוב מתקלף דיי בקלות, קראתי לאחרונה שהויטנאמים רוכשים מישראל רגלי עוף מקולפות(להם זה מעדן) אני מאד מקווה שהמוצר ימכר גם בארץ. אני מקווה בקרוב לקפוץ לשוק נתניה ולקנות רגלי עוף ולהכין סדנה עבורך כדי שתתקבל רגל קרושה אנו זקוקים לג'לטין אשר נמצא רג ברגליים. סתם לידיעה אימיז"ל הייתה מכינה מרק עוף ושמה גם מספר רגליים אוי אוי כמה חיכיתי ואהבתי כל טוב פוקסי
 

פוקסי99

New member
ולאוהבי הקינואה

קובות עם בצק על בסיס קינואה את הקינואה אני טחנתי הוספתי מעט קמח ובתמונה זה מה שיצא הטעם נהדר כמעט לא מרגישים בהבדל. חלק מילאתי כמו קובה רגילה ובישלתי במרק חלק טיגנתי וחלק הכנתי ללא מילוי לביתי הצמחונית בתמונה קובה קינואה במרק
 

פוקסי99

New member
וקובה קינואה מטוגנת

גם כאן ראו כמה הם יציבות כמו קובה סולת רגילה
 

פוקסי99

New member
וקובה צמחונית לבת היקרה

פשוט הכנתי "קבבים" מבצק הקינואה ובישלתי יחד עם כדורי הקובה הממולאים
 

פוקסי99

New member
ולמה קינואה

את הניסיון עם הקינואה הכנתי בעבר עבור אחד מחברות הפורום אשר ביקשה מתכוני קינואה ולי משום מה צץ הרעיון שניתן להכין קובה מקינואה ואלו התוצאות. לא מבטיח! אבל אני עוד לפני פסח אכין קובה מקינואה, אבל אנסה במקום מעט הקמח הדרוש לבצק להשתמש עם קמח אורז או קמח תפוחי אדמה. לידיעתכם בלינצ'ס או פנקייק עם קמח אורז מתקבל יותר טעים מקמח רגיל זהו העמסתי עלייכם מספיק כל טוב פוקסי
 

smady a

New member
פוקסי הרעיון לקובת קינואה נשמע לי

אחלה. והבנתי ש הקינואה כשרה לפסח?......אתה יודע אולי|?
 

פנינה ט

New member
YYY פוקסי כמה עבודה כמה ואני

חשבתי שאני עובדת קשה על הגפילטעפיש שלי חחחחחחח אני מכינה קציצות דגים בלי העור מסביב, אבל אני פושטת לדג את העור ומוציאה לו את כל העצמות לפני שאני טוחנת אותו כך שגם זה פאצ'קראי שלם אבל ככה למדתי מאמא שתחיה ואף אחד לא יאכל את הדגים אם לא יבוצע כנדרש כל הכבוד לך על הסבלנות הרבה שלך גם בבישולים וגם בהעברת הידע סוף שבוע נהדר לך ולשלך
 
למעלה