כך אני מכין חומוס בוחר את החומוס

פוקסי99

New member
כך אני מכין חומוס בוחר את החומוס

הקטן מיכוון שוא מאד ארומטי

פוקסי99

New member
משרה לילה שלם במקרר!!

מיכוון שהחומוס כשמו (חמיצה) נוטה לקבל טעם חמוץ בחום של היום אני שם אותו במקרר. אני אישית בביקור באחד המפעלים אשר מייצרים פלפל ראיתי שהם זורקים למיכלי הענק אשר שם מושרה החומוס גושי קרח גדולים שלא יחמיץ

פוקסי99

New member
ועכשיו לסיר עם מים מסוננים ובצל!!

המים מהברז לעיתים(למרות שברוב המקרים הם טובים) מכילים כלור בכמות גדולה הבצל בא רק להשבחת הטעם ובסוף הבישול נזרק זאת למדתי מחבר טוב דרוזי וכמובן מלח

סימונה 5

New member
פוקסי, המלח לא מקשה את הקיטניות?

אני תמיד מוסיפה מלח בסוף הבישול

פוקסי99

New member
המלח לא מקשה ולא נתקלתי בבעיה

ואני כפי שראית מבשל בסיר רגיל ולא בסיר לחץ לדעתי ספיגת המלח ע"י הגרגירים בזמן הבישול מוסיפה לטעם,

פוקסי99

New member
מנמיכים את הלהבה

ונותנים למים לרתוח (אחרת ישפריץ על כול הכיריים ברתיחה חזקה מידיי

פוקסי99

New member
לאחר הבישול שיטה לקירור מהיר

לאחר שגרגיר החומוס מוכנים(אצלי הם מוכנים כאשר הם לא רכים מידיי אלה כאשר אני לוחץ הם לא נמעכים מיד. (גרגר חומוס בנוי מתאים כאשר הוא רך לחלוטין זאת אומרת שכל התאים התפגעו וחלק גדול ממרכיבי הטעם ברחו למים) שופך לכלי חד פעמי גדול ושם על משטח הגרניט במטבח שימו לב הבצל כבר לא בעסק

פוקסי99

New member
והחומוס מוכן

שימו לב שהמרקם לא מישחתי אלה גס כך אוהבים אצלי בני הבית כול טוב ושבת שקטה לכולם

טעם לעם

New member
אתה האיש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היתי שמחה לאחד

כמוך לידי
כל הכבוד לך
קצת שמן למעלה,הרבה צנוברים קלויים,קצת רסק לימון כבוש בסחוק והרבה פיתות ואני מסודרת. ניראה טעים להפליא.

סיוי 24

New member
פוקסי החומוס נראה מצויין!!

אין בוחרים חומוס קונים במשקל? אני מכירה רק את זה בשקיות...

פוקסי99

New member
קניית חומוס

שחנויות התבלינים בשווקים יש להם מסםר סוגי חומוס ברוב המקרים אנחנו רצים לחומוס הגדול והלבן. החומוס הזה טוב לתבשילים מיכוון שהוא יפה וסופג הייטב את מרכיבי התבשיל. דווקה החומוס הקטן ולפעמים נראה מצומק מעולה להכנת חומוס . אבל גם בחנויות ניתן למצוא חומוס קטן וטוב ברוב המקרים השקיות הם שקופות ואת יכולה לראות את תכולתם.

למעלה