כך אני מכין פיצה

פוקסי99

New member
כך אני מכין פיצה

הפיצה אשר אני מכין מבוססת על המתכון של רות סירקיס עם שינויים קלים שלי כדי להטעימו לחך של בני משפחתי בתמונה הבצק לפני ההתפחה
 

פוקסי99

New member
והבצק תפח

אני משתמש בהכנת הבצק במים חמימים הכנסת אצבע למים בלי להרגיש צריבת חום זו המידה
 

פוקסי99

New member
מכין תבנית

עוטף בנייר אלומיניום כאשר הצד המט כלפי מעלה מורח הייטב עם מרגרינה או שמן זית
 

פוקסי99

New member
פותח את הבצק בידיים

שימו לב כמה הבצק נוח לעבודה אני פותח את הבצק לעלה כמעט בגודל התבנית מניח על התבנית ומותח מכל צד לגודל הרצוי
 

פוקסי99

New member
הכנת הציפוי

בזמן שהתנור מתחמם והבצק תופח שוב אני מכין את הציפוי כמובן שכל אחד מכין ומוסיף תבלינים כפי שאוהבים בביתו יש לזכור בבישול אני מכינים עבור עצמנו ולא עבור הספר ולכן רצוי לסטות מהמתכונים המקוריים. אני מרסק 2 עגבניות גדולות יפות ולא רכות העגבניות נהיות רכות כאשר הם עוברות תהליך פנימי והטעם של העגבניה משתנה לכן לקבלת טעם אמיתי לא להשתמש בעגבניות רכות. בתמונה העגבניות ליד הפומפיה
 

פוקסי99

New member
והפומפיה אשר עוזרת

שימו לב לפומפיה הזאת יש מיכל אגירה וידית מסבית אני מניח את הידית לייצב את הפומפיה וכל כוח הלחיצה מועבר לידית והכל יציב וקל לעבודה
 

פוקסי99

New member
וכל חומרי הציפוי בקערה

יש כאן את העגבניות המרוסקות 2 כפות רסק עגבניות מלח פלפל שחור ואורגנו בקשר לאורגנו: השבבים של האורגנו במקור לדעתי גדולים מידיי אני פשוט שופך לכף היד וממולל אותם בין שני כפות הידיים ומכוון שהאורגנו יבש מאד הוא מתפורר
 

דקר26

New member
תודה על הסדנה..בשביל להכין אותה

אפשר בבקשה כמויות? אני רואה פה די הרבה סדנאות שלך ואף פעם לא מצויינות של הכמויות. על מנת שאוכל סוף סוף להכין פיצה טעימה , ושלך ניראת כפיצה מוצלחת וטיעמה מאוד.. אפשר כמויות? כמה עגבניות? כמה אורגנו? כמה פלפל שחור? כמה קמח לבצק? כמה מים? הבנת ת'רעיון..
 

פוקסי99

New member
מוסיף שום כתוש

שימו לב בתמונה לכותש שום חכם(לפחות לפי דעתי) לכותש הזה יש תוספת של לוחית אשר מכילה פינים בדיוק לפי החירור של הכותש בסוף הכתישה אני מצמיד את הלוחית אל תחתית הכותש הפינים חודרים לקדחים ושולף את שאריות השום ועכשין רק נשאר לשטוף המים זורמים.
 

פוקסי99

New member
ומוסיף גבינה בצל וזיתים

אצלי במשפחה אוהבים את הפיצה עם גבינת טל העמק מגורדת
 

פוקסי99

New member
ובזמן שהפיצה בתנור

אני מכין את הפיצה השניה מועך בתחילה עם מזלק את הטונה
 

פוקסי99

New member
ופרוסה מוכנה להגשה

הבצק יוצא קריספי ונעים לאכילה אני מקפל את הבצק בצדדים כך שהוא יוצא ללא ציפוי ומאד טעים
 

פוקסי99

New member
וגם השניה יוצאת מהתנור

נכון הפיצה לא עגולה בדיוק ואולי לא נראית כל כך יפה אבל!!! אני מודה: כאשר אני מכין לבני ביתי אני לא כל כך מקפיד ולא מגדיש זמן ליופי כאשר אני מארח הפיצה עגולה ויפה שימו לב! אני שולף את הפיצה מהתבנית ומניח אותה על השיש ורק אז חותך חבל חיתוך בתוך התבנית משאיר חריצים בתבנית
 

פוקסי99

New member
וגם השניה יוצאת מהתנור

נכון הפיצה לא עגולה בדיוק ואולי לא נראית כל כך יפה אבל!!! אני מודה: כאשר אני מכין לבני ביתי אני לא כל כך מקפיד ולא מגדיש זמן ליופי כאשר אני מארח הפיצה עגולה ויפה שימו לב! אני שולף את הפיצה מהתבנית ומניח אותה על השיש ורק אז חותך חבל חיתוך בתוך התבנית משאיר חריצים בתבנית
 
למעלה