כך אני מכין פיצה

פוקסי99

New member
וכך נראית תחתית הפיצה

רואים לפי הצבע והחרירים הקטנים בבצק שהתחתית קריספית בכיף
 

mz 2t power

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד וכמה עצות!

הבצק שלך נהדר!אני מכין פיצות כבר שנים ולומד כל הזמן דברים חדשים אז הנה כמה עצות מועילות: 1.את הקצוות למרוח בשמן עדיף שמן זית לטעם.הפעולה מעניקה לבצק צבע צהוב-חום מאוד יפה וגם קריספיות נוספת לקצוות 2.קניית תבנית מיוחדת לפיצות שהיא תבנית עגולה מרשת דקה בצורת עיגול אותה מניחים על רשת בתוך התנות מה שמקנה אפייה טובה יותר בתחתית מאשר בתבנית רגילה. 3.זאת כבר השקעה קטנה,אבל קניית אבן לאפייה הופכת את התנור שלך למעין תנור לבנים(טאבון) ותורמת המון!
 

פוקסי99

New member
תודה על העצות.

אני נוהג למרוח את כל הבצק לפני הציפוי בשמן זית וזה מופיעה בתמונה. יש לי תבנית לפיצה עגולה מרשת מתבייש להודות שאני לא מסתדר איתה והיא עברה למחסן ושם יש לי מוזיאון של פריטים ללא שימוש. ליד תבנית הפיצה שוכבת אבן אפיה אשר השתמשתי בה פעם אחד והחלטתי להעבירה למחסן אני מכיר כל כך טוב את התנור שלי כך שאני לא משתמש בעזרים ומגיעה לתוצאות טובות איתו לא מוותר עליו אני מפץ אותו מפעם לפעם למזלי היבואן הוא אלקטרה אז תמיד יש לי חלקי חילוף. תודה על העצות ותמיד אשמח ללמוד מבעלי ניסיון כמוך שבת שלום וכל טוב פוקסי
 

mz 2t power

New member
בכייף!האבן אפייה שלי גם אינה בשימוש

האמת...... הייתי מתמש בה ברצון אבל התנור שלךי לא מגיע לטמפרטורה מספיק גבוהה כדי ללהט את האבן.התנור שלי הוא טוסטר גדול של 40 ליטר.קניתי אותו בזול,300 שקל,אבל על האריזה מוצהר שהתנור מגיע ל 320 מעלות! שזה חום מטורף!כמו תנור מקצועי של פיצריה! הדרישות לתנור פיצה שונות מהדרישות לתנור רגיל.בתנור פיצה מה שחשוב הוא החום הגבוה מאוד שאופה את הפיצה במהירות ומוציא אותה קריספית ולכן קניתי את התנור.אני מרוצה ממנו בסה"כ אבל הוא ממש לא מגיע לחום הזה לפי דעתי.... חבר שלי הביא מתורכיה תנור מיוחד ללחמעג'ון.משהו מטורף!התנור לא גדול ובנוי בצורת עיגול עם שני גופי חימום חזקים בצורת עיגול מלמעלה ולמטה שמפיקים חום רב,התנור מגיע עם תבנית אובלית בגודל של התנור ונפתח עם שתי דלתות קטנות מלפנים. התוצאה ללחמעג'ון ופיצות פשוט מושלמת!חבל שלא מייבאים את התנור הזה כי מייבאים המון טוסטרים מתורכיה שלא מגיעים לחצי מהרמה שלו!
 

פוקסי99

New member
ולבסוף

ראשית מקווה שאני לא מציף את הפורום אבל מותר לי פעם בתקופה. בגלל בעיה בתקשורת הסעיף של הפיצה השניה יצא פעמיים אבל התמונות שונות ונכונות. וכל אלו אשר פחדו מהכנת פיצה בבית. ראו לפי הסדנה שזה קלי קלות אז יאלה לעבודה תכינו ותקצרו תשבוחות. כל טוב פוקסי
 

הילה301

New member
תודה פוקסי, נראה טעים

ועושה חשק להכין
.
 

פוקסי99

New member
בבקשה

3 כוסות קמח כף וחצי שמרים יבשים כפית וחצי מלח 5 כפות שמן כוס וחצי מים חמימים
 

מ צ ד ה

New member
ולטובת החיפוש: פיצה של פוקסי

פיצה של פוקסי 3 כוסות קמח כף וחצי שמרים יבשים כפית וחצי מלח 5 כפות שמן כוס וחצי מים חמימים ללוש את כל החומרים לבתק נעים ונוח לעבודה להתפיח עד להכפלת נפח להוציא אוויר ולשטח עם הידיים על תבנית אפייה משומנת להניח לתפיחה נוספת לשים מה שבא לכם ולאפות בתנור שחומם מראש ל- '180 כ- 30 דק'.
 

RoseMarie

New member
אין כמו הסדנאות שלך

אני כבר יודעת איך אני הולכת לנצל את עודפי הקמח לפני פסח.
 
../images/Emo39.gifפוקסי מה משנה הצורה??,טעים,,,,

שבת שלום לך. אני בטוח שאלה שאכלו את הפיצה המופלאה שלך רצו לבטח לחסל גם את הצלחת. כל הכבוד לך . בריאות בריאות לכם. לבריאות לכם אנשים שטועמים את האוכל הנהדר של פןקסי. כל הכבוד. שבת שלום ושבוע נהדר לך ולאוכלי האוכל שלך. מאיר כרמיאל
 

מ צ ד ה

New member
כנראה שאתמול אני נואתה שידרנו על

אותו חשק ל
כי גם אני הכנתי. והתמונות האלה מעוררות בי חשק לאכול ממנה...
 

frige

New member
פוקסי,

שמחה שחזרת. כל הסדנאות בימים האחרונים פשוט נפלאות, תודה. הפיצות נראות שיגעון, רק חבל שלא ידעתי, הייתי מבקשת מישלוחה עם אח שלי שהיה אצלי אתמול.
שרית
 
למעלה