כך דוגמתי לחתונה

צלשלספק

New member
אני בטוח שהשלושר ישמח לפרט אילו בע"ח

משתמשים בצבעים, פרומונים ושמיניות באוויר כדי לסמן לצד השני שאחד מהם מיוחם

אני ארחיב למה ציינתי מצופה מנשים.
לא רק החברה בכלליות דרך שחר ההיסטוריה, ולא רק דרך החינוך של אם לבת וחברה לחברה ומהבית ספר או מהסביבה הקרובה ותרבויות שונות בתקופות שונות שאימצו פרטי לבוש וטיפוח לגברים והן לנשים, וגם הטבע עצמו כפי שציינתי, ולא רק בגברים עסקינן שרובם ישימו לב באם מולם בדייט בחורה מטופחת או לא מטופחת ועד כמה זה אכפת להם (וזה בסדר גם אם זה לא אכפת), ואפילו בדת מציינים שם את העניין של "עדיים" וכל מיני תכשיטים, אבל מה שאני מחדד - בהפוך מהכיוון הפמניסטי

נשים "מצפות" מנשים להראות כ-נשים, לדעתי לא פחות ממה שהגברים מצפים מהנשים.

דידי 9

New member
מה שנשים מצפות מנשים אחרות-

מעניין אותי כמו שמעניין אותי מזג האוויר בסהרה היום........
לי אין ציפיה מנשים בקטע של לבוש.
אני כן יכולה להסתכל על מישהי שלא נראית הכי טוב בעולם אבל לבושה בצורה מסויימת בטיב טעם-לדעתי, ולהעריך
את המודעות שלה.....
מצד שני אני יכולה להסתכל על בחורה מלאה ברחוב שהולכת עם חולצת בטן-ולהזדעזע....
זה קטע של טעם אישי, מודעות...משהו בסיגנון הזה.
אני אוהבת שבירת מוסכמות גם בבגדים :)
גם בארץ *כל הקניונים הקסטרואים ושות'* וגם בחו"ל אני לא קונה בד"כ ממקומות שהם קונצנזוס.....
אני יכולה לקנות בהרבה יותר זול ממה שקונים בקסטרו-אבל..שונה.
או פריט יקר-אבל......שממש ראיתי בו משהו ייחודי....
כשהייתי קטנה יותר-את כל הבגדים שלי הייתי גוזרת!
ו"מעצבת" מחדש....

בנות פה מדברות על מטרוסקסואליות.
אותי-זה דוחה! ממש אבל.....אשכרה דוחה! משהו בגוף שלי מגיב לזה......
גבר שמשקיע בעצמו יותר מידי בחיצוניות-בד"כ *אני לא אוהבת הכללות* דוחה אותי.

בכלל בגדים לגברים זה לא האישיו......:)
גבר יכול להיראות הורס אבל בשניה שהוא פותח ת'פה והוא דביל-אז מה שווים הבגדים האלו בכלל.......?
בקיצור זה אישיו שולי לחלוטין.

אבל לבוא ולהגיד "זה לא פייר שנשים משקיעות בחיצוניות וגברים לא?!"
זה מפחיד! עד עיוות.

dori78

New member
אתה מציג את זה כעניין של נוחות.

שלחת את גרושתך לקנות לך כשהרגשת שהיא מכירה את הטעם שלך.
אבל אתה אומר בעצמך שידעת להתלבש יפה מאוד גם לפניה.
השלושר, אם הבנתי אותו נכון, טוען לאי יכולת בתחום, לא לעצלנות.

אגב, אם אתה אוהב את הסחורה של קסטרו אבל לא מתחשק לך לשלם שם 350 ש"ח על ג'ינס,
אתה יכול ללכת לאאוטלט שלהם. כל הג'ינסים ב-99 ש"ח.

צלשלספק

New member
למרות שאני מכיר את הטעם שלי היטב

דווקא היה לי ממש סבבה ללכת לקנות בגדים עם האקסיות (לאחר הגירושים) או עם אחי וחברים.

עם האאוטלט לא היה לי מזל (מלבד מעיל חמוד אחד שרכשתי שם ועדיין מת עליו) שומדבר לא היה במידה שלי.
מה כבר ביקשתי.

מדיום.

בסדר, אז לא באתי בזמן בלה בלה... ונשאר רק XXXL או XS אם קיימת מידה כזו בכלל, כי על בגד שהוא L או S יש מצב שישב עלי ואהיה מוכן להתפשר אם ממש אהבתי... וואלה בקיצר לא היה לי מזל עם ההאאוטלט עצמו שנמצא בתלפיות ולי יותר נוח קרוב וכיף לקנות בקניון מלחה, אז להם יש את המבצעים שלהם כאילו כזה, תלוי גם מתי באים...

אם הג'ינסים של איזור ה350 ש"ח (בזולים אני לא נוגע, פשוט לא לגזרה ולרוב פחות נוחים לי) נמכרים ב99 ובהנחה ולא מדובר בצבעים מכוערים או במידות הזויות או בפגמים מהותיים - אז זה בהחלט שווה בדיקה,
)

DogsPCI

New member
לא לובש זבל... רק מותגים?

אני מבין שבטח זו אמירה אופנתית כל-שהי :). אישית באמת לא מעניין אותי כל-כך מה השם המודפס לי על הג'ינס, אלא אם התנסתי בו והוא היה לי סבבה :). ואני גם לא פוגש בחורה ובודק אילו פרטי לבוש שלה הם ממותגים ואילו לא...
&nbsp
יש לי בעיה דוקטור?

צלשלספק

New member
כנראה לקחת את דברי למקום אחר מהקשרם.

זבל, הכוונה לבגדים שמתפרקים לך אחרי כביסה או שתיים או סתם חרא של ג'ינסים שיושבים עליך כמו ברזנט כי הגזרה שלהם חרא, התפירה והבד בהתאם למה ששילמת והצביעה שלהם מזעזעת.

בגלל זה אני לא אלך לביג שופ ודומיהם לחפש את המוצרים "היקרים יותר, אלא אבדוק אם יש מותג במבצע ושווה קנייה, זה ברור לחלוטין שלא כל מה שממותג = איכות. ממש לא.

לדוגמא, קניתי ז'קט מדהים בקסטרו מן לפני איזה שלוש שנים, ב80 שקל במקום איזה מאתיים ומשהו שרצו עליו,
חולצות במבצע בזיפ של סוף עונה וכל מיני דברים.

צלשלספק

New member
אז קבל פרח בחזרה

(למרות שאני לא ממש בקטע לצאת מהארון, דווקא טוב לי בתוכו
)

DogsPCI

New member
ת'אמת? בקצב שהדברים לא-זזים פה,

צפה לקבל ממני מסר בפרטי עוד כמה ימים :).
&nbsp
יותר מוקדם בפורום הכרויות... מישהי כתבה לי שהכרויות באינטרנט זה לא הקטע שלה. ואני מדגש - מישהי בפורום הכרויות!
&nbsp
:).
&nbsp
&nbsp

צלשלספק

New member
תאמין לי, זזים.

רק מאחורי הקלעים.

כנראה שלא מספיק מכירים אותך (והכוונה דרך הכתיבה לומדים על האדם וככה מתחברים לאנשים שנקראים לנו..), תכתוב בפורומים שאתה מתחבר אליהם, עם הזמן אתה כבר תדע למי לפנות ומי שתתחבר לכתיבה שלך ולמהות שלך סביר להניח שכבר תפנה אליך

שמע, אם מתחשק לך, פתח שרשור הכרויות חדש ספר בו על עצמך, צרף תמונה אם מתחשק לך.
אם אתה מעוניין - אתה יכול לציין שם שאתה לא יודע מי רק ברמה החברתית כאן או תפוסה ומי פנויה ומחפשת אז אתה מבקש שמי שמעוניינת תצטרף לשרשור או תשלח מסר.

אגב זה לגמרי בסדר להיות בפורום הכרויות זה או אחר "רק" ברמה החברתית מבלי רצון כלשהו להכיר, אנשים נכנסים לקשרים, יוצאים מקשרים, חלק תפוסים או נתפסו וחלק גם התחתנו, אז מה נזרוק אותם?

אם הבחורה כתבה לך במסר פרטי (שאגב אבקש לא להעלות תכני מסרים פרטיים, גם אם בעילום שם) שהיא רק בקטע החברתי ולא מעוניינת להכיר (כרגע או בכלל), כבד את זה. לגיטימי. הרי מדובר בגולשת בפורום ולא בפרופיל באתר הכרויות ממוקד דייטינג (ויש לך כזה בתפוז, בתשלום כמדומני).

בקיצור,
זה לא בדיוק עובד בפורומים כמו באתרי ההכרויות שהם יותר ממוקדי דייטינג.

DogsPCI

New member
זה בסדר, אני סתם צוחק :) אם מישהי באמת תיפנה אלי...

אני כבר אברח בעצמי :)
&nbsp
כרגע אני יורה לכל הכיוונים בשל החופש הפתאומי שאני מרגיש, ובינתיים אתה היחיד שהתעניין, אז תודה
.
&nbsp
והאמת אין לי שום מושג איך הכרויות עובדות ברשת, אני בעולם הזה בערך שבועיים :).
&nbsp
וכמובן שאת המסרים בפרטי אני אשמור בפרטי, תודה על ההזהרה.
&nbsp
בינתיים בפרטי יש רק מישהי אחת שמעניינת אותי ואני "בקשר" איתה, וגם הקשר הזה מוגבל לכתיבת שורה אחת פעם בשבוע... :) כל אחד/ת והקצב שלו/ה :).
&nbsp
לילה טוב :).

דידי 9

New member
סוזי!

זוזי.......

אשכרה יש פה כמה בנות בהתבלבלו בפורום!

ותפסיקי להיות כזו ביישנית.....יש לו מסרים הוא אומר.

*לי אין*

למעלה