ככה אני, זה מה שאצלי...

oehhe

New member
גם להדבק לטכניקה זו אובססיה

הבעיה בהפרעות אכילה היא בין האוזניים ולא בבטן. גם משקל של גרמים אפשר לבלף, תשאלו את מי שהיה מאושפז והתנסה בכך. oehhe ההפרעות שלי הן בכלל אחרות

blonda3

New member
נכון אוהי....../images/Emo45.gif

לי מעולם לא היה משקל. לא מעניין אותי כמה אני שוקלת אני נראית טוב וכשאנשים שואלים אותי למשקלי ואני עונה שאין לי מושג פותחים זוג עיניים ומתפלאים..... כך גם כשאני אומרת שאני לא עושה דיאטות בכדי להראות כפי שאני נראית.... אוכלת מה שאני רוצה-לא מעניין אותי קלוריות....ומוציאה הרבה אנרגיה באופן טבעי..... יש מצבים שמדכאים את התאבון.... אז אותם רצוי למנוע.

*יערית

New member
משקל=תיסבוך.....

אין יום שלא שוקלת את עצמי עד עצם היום הזה, מאז שאני עם בנזוגי עליתי 6 קילו...אוחחחחח כמה שכעסתי על עצמי, וכן.....עושה מאמצים רבים לחזור לפחות לאמצע, נמאס בכל פעם לקנות מלתחה חדשה..נדנד רציני במשקל הגוף. אבל פעם בזמן ההוא......המשקל של הבית דיגיטלי או האחר לא ממש עשו את העבודה עבורי רק הפכו אותי ליותר מתוסבכת...המיקשל בבית החולים ובכל מרפאה הישנים האלו כמו מאזניים הם המדויקים ביותר..והמעצבנים ביותר
מה שחשוב הוא שמידה 36 -38 תעלה עלי{במחשבה לאחור} מעבר לזה.......נראיתי כמו בלון! טיפשה שכמוני!

blonda3

New member
נכון-מתחילים באובססיה../images/Emo18.gif

לאוכל ולנושא האכילה... ושוכחים את הילדה ואת מה שהיא מרגישה ואת הסיבה שבגללה התחילה בעצם הבעיה ואז הכל מחריף כי במקום להתייחס לילדה ולמה שבאמת מציק לה..... מתייחסים לכמה היא אכלה וכו'... וזה נורא. אני לא מתפלאת שהילדה כועסת. וד"א-כדי לאכול צריך קודם כל שיהיה תאבון ויחס לא נכון ואווירה לא טובה מוציאים את התאבון. ים וטיולים בטבע-מגבירים את התאבון-המלצה!

פרח 11

New member
בוקר טוב לך רולן

קודם כל חיזקו ואמצו
שנית, באמת שאין מה להוסיף, אך אני ממליצה לך ולאוהי לשאוב כוחות אחד מהשנייה ולהיות חזקים בשבילה. ילד צריך לראות את ההורה שלו חזק במצבים מסויימים כדי שיהיה חזק בעצמו. לכן, תראו חוסן וזו בעצם עוד דרך לתת לה כוח. מחזיקה לכם אצבעות ומאחלת לכם רק טוב ובמהרה.

rolan

New member
אתם נהדרים

עושה צעד צעד, עקב בצד אגודל... כמספר האנשים והמומחים אליהם פניתי, כך מספר הדיעות שקיבלתי. צריכה לעשות את הסינון והבדיקה, מה מתאים לה ומה לא. בינתיים מנסה לשמור על שפיות ופרופורציות. לא לשכוח שהיא בתי הקטנה, האהובה, זו שאהבה עד לפני זמן לא רב, להתרפק עלי, לנשק לחבק. עכשיו - עיניה רושפות, כועסת רוטנת מסננת מילים בוטות מבין שיניה. זו המציאות היום, נלחם בה ונשנה אותה שתביא את האור לעיניה של הדס!

oehhe

New member
אני לא יכול לעבוד

עם מקלדת רטובה oehhe אוהב אתכם

רולן יקרה

כשבתי הגדולה היתה בגיל ההתבגרות גם אני הלכתי לדיטנטית וזה מאד עזר.השתדלתי לא לדבר אתה על החששות שלי עקב אי אכילתה שלא תתפוס על זה טרמפ לתשומי.והיו סיבות טובות כי בדיוק היה העניין של הגירושין והיא עברה את זה בשלום.כשאני משגיחה עליה בשבע עיניים וסותמת את הפה כדי שלא תנצל את חרדותי.ועברנו את זה בשלום. עכשו בני בן ב15 בקושי אוכל והוא רזה ביותר.אבל היה לו ממה.קניתי לו בגדים חדשים ואמרתי לו שהוא חתיך משהו אבסל אולי נלך לדיאטנית.הוא שאל אם אינני רואה אצלו בטן והאמיני לי היא נמחקה לו לגמרי.שוב אני מהצד מציצה על הרגלי האוכל שלו ולא אומרת לו את חששותי.שמתי לב שכשאינני רואה הלילה המקרר מתרוקן מעט. לדעתי ככל שנפחית ממעשי המתבגרים שלנו הם יחפשו פחות למשוך את תשומת ליבנו דרך האוכל בדיוק כמו שניסו בגיל שנה ושנתיים. מקוה שעזרתי לך עם נסיוני.והרבה סבלנות.אסתי

איתך

בדאגתך ובצערך. את זוכרת את ד"ר שלומית בלנק?- זה , ביו השאר תחומי הטיפול שלה. בהצלחה וסבלנות נורית

rolan

New member
סביביתוש ד"ר שלומית בלאנק

אכן מטפלת בתחום הזה גם. ביררתי עליה. היא בבחינת סוף הדרך תרתי משמע. נאמר לי שיש כמה שלבים לפני שכדאי לנסות לפני שפונים אליה, אך אני לוקחת בחשבון אפשרות כזו גם. תודה

עין 3

New member
../images/Emo24.gif גם ממני

מצטערת שלא יוצא לי להיות כאן הרבה. נמאס לי להסביר למה... מקווה שאצליח להגיע למפגש (איתו או בלעדיו...)

rolan

New member
תודה ע נ ק י ת לכווווווולם

אויייייייי קשה לנו.... אתם נפלאים, התמיכה שלכם מדהימה!!! תודה לכל מי שהגיב, שלח מסר וחשב בלבו עלינו!

rolan

New member
עין יקרה

רציתי עוד קודם לכתוב לך, אך התפספס לי... מתנצלת... את לא צריכה להסביר למה ומדוע את נעדרת מכאן, זה בסדר, את יכולה להרגיש בנוח בכל פעם שאת נכנסת גם אם לעיתים רחוקות. ועוד דבר... מתה לראות אותך במפגש (איתו או בלעדיו...).

עלמה 3

New member
רולן יקרה, מצטערת שזה מאוחר

המחשב בבית , התקלקל, וכבר יומיים נמצא בתיקון. קבלי התנצלותי.. לאחר מה שנאמר כאן, קבלי ממני
וחיזוקית. את אמא נפלאה ומקסימה , מספיק שאת עירנית ומודעת למצוקות של בנותייך.. שלא נדבר על העשייה. עם טיפול מתאים הכל יבוא על מקומו - סומכת עליך, את אמא ואשה בכל רמח עברייך. אוהבת אותך,
עלמה

rolan

New member
יש doing וזה מביא בשורות טובות

זה כנראה זה...והעשייה מביאה איתה תפניות. הן באו לא לפני, שהזעקתי את כל העולם ואשתו, צלצלתי בכל הפעמונים וכל העיירה התעוררה, הסייחה בעטה (תרתי משמע), כעסה, צרחה והשתוללה, חברים טובים, תמכו, ייעצו וסתם נתנו חיבוק. אתמול בערב, היא כבר נרגעה... אחרי שראתה שנחסמו בפניה כל היציאות, שאבא שלה ואני סגורים בינינו, שכל הסביבה מאותת לה - זהירות!!!, שיש גבולות ברורים. זה עלה לי בדמים, היה קשה עד מאוד. אבל היא הבינה, הפנימה בדרכה... עכשיו כבר בוכה ומדברת בשקט, לא צועקת ומשתוללת. וזה קצה הקרחון!!! ברור שרק עכשיו מתחילה העבודה הקשה. אבל עלינו על מסלול ההמראה... הנתיב ברור וגם היעד. שיתוף הפעולה שלה בהחלט שביר עדיין, אך נדמה לי שעם הרבה אהבה היא תמשיך הלאה. אני מודה לכם חברים שלי, על ההקשבה, השיתוף, העזרה והמילים הטובות. עדיין לא נסגר הפרק, הוא רק מתחיל.

blonda3

New member
הכי חשוב-תאהבו אותה....../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ושהיא תרגיש.....בטוחה.......

dafgol

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ומהר
תהיי חזקה

blonda3

New member
רולן

לא אגיד לך מה לעשות. לא הייתי פונה לרווחה. לא הייתי מערבת עובדת סוציאלית. הייתי מניחה לילדה. כי מה שהתחלת לעשות לדעתי רק יחמיר את הבעיה שלה. ככל שתלחצי עליה יותר ככל שאת תהיי בלחץ יותר גדול כך יחמיר מצבה. מה כן היתי עושה? הייתי פונה בעצמי לטיפול, לייעוץ. לבדוק מה בעצם מציק לילדה שגורם לה לבעיות האכילה... לדעתי-היא מנסה לעורר תשומת לב שלך/כם....וזאת אחת הדרכים. אני באופן עקרוני נגד התערבות של הורים במה הילדים אוכלים. אני לצערי גם נגד שיטות הטיפול המקובלות..... ככל שמתייחסים לנושא האוכל יותר-כך הבעייה מחריפה. התערבות בנושא הזה לדעתי היא התערבות מאד פולשנית לתחום הפרט-ואנשים לא מבינים זאת ומחריפים את הבעייה כולל אנשי מקצוע שרק מעטים יודעים לטפל נכון בבעייה. (הרבה פעמים הבעיה אצל ההורים....) ילד רעב-אוכל. לכל ילד יש את מה שהוא מעדיף. ויטמינים יכולים לעזור במקרה של חוסרים. ואני בטוחה שהרוב לא יסכימו איתי. תחסכו ממני את העגבניות.....

למעלה