ככה הייתה אמורה להיגמר עונה 3|ספויל

s h a l i m a r

New member
ככה הייתה אמורה להיגמר עונה 3|ספויל

בכתובת: http://www.alias-media.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1980 מה אתם חושבים?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifווואו...

לבחור בין ווהן לג'ק זאת חתיכת בחירה וחתיכת קליפהנגר!!! אין מה להגיד....אבל לא הייתי יכולה לעמוד בזה
אני מרוצה שהסיום של העונה הנוכחית שהשאירה את ווהן מחוץ לבלאגן ושהוא בטוח בסדר לעונה הבאה וכמוכן ג'ק, למרות שלפי הסוף המצב שלו לא מזהיר במיוחד.....אבל מצד שני זה יכל להיות סוף מ-ד-ה-י-ם שהיה משאיר אותנו עוד יותר פעורי פה.... כי כשחושבים על זה באמת הייתה האפשרות להכניס את ג'ק לסיטואציה הזאת, הוא יכל להגיע לאתר שבו הייתה הסצינה האחרונה של ווהן וסיד, ואיכשהו יכלו ליצור מצב שגם ווהן וגם ג'ק תלויים בהחלטה של סידני.....
חחחח אבל לחכות לסוף כזה עוד 7 חודשים זה סיוט

joyalfa

New member
נראה לי....

שרצו לעשות כאילו היא חותכת את החבל וגם אם זה היה נכון-אז בטוח היא הייתה יוצאת מזה איכשהו ככה שזה לא היה מותח אותי במיוחד עכשיו שאנחנו עם הקליפהנגר המקורי יותר מותח לדעת על מה כל הבלאגן שבין ג'ק לסידני. יותר מותח מהבחירה שלה שבטוח היא תצא ממנה איכשהו.

קרלוצה

New member
נכון../images/Emo58.gif

באמת זה יכול היה להיות דיי צפוי ששניהם ינצלו......הסוף הנוכחי מצויין!!

s h a l i m a r

New member
לדעתי: ../images/Emo58.gif

הקליפהאנגר שמותואר בקישור הוא קליפהאנגר לפרק רגיל ולא לסיום עונה, כי זה יותר מדי פשוט, למרות שזה מותח, כי כ"כ ברור שאי אפשר לוותר על אף אחת מהדמויות האלה בסדרה והן יחזרו מאוחר יותר אם הם כביכול ימותו... והקליפהאנגר שהיה הוא מעולה לדעתי לסוף עונה כי זה נותן חומר לעונה 4, ובאמת צריך חומר חדש לעונה 4 , עם מה יש לנו להמשיך מעונה שלישית שדוע לצופים? רק הקשר עם ווהן וסידני, ועכשיו זה מביא לנו משהו יותר מותח לחכות לו לעונה 4 , כי על בטוח לא יפתרו את כל זה בפרק הראשון של העונה אלא ימרחו את זה על לפחות חצי מהעונה...

joyalfa

New member
לדעתי

מה שחסר לי באליאס שיש שם דברים קצת יותר מידי צפויים. כאילו אם יגידו על זה שמישהו נפגע קשה והוא שחקן משנה חשוב אז זה ברור שהוא לא ימות מהפצעים שלו. מה שצריך לעשות- זה לעשות שכלום לא בטוח ושיש אפשרות שיקרה הכל. וככה זה לא יהיה ברור מראש.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאבל כדי.....

שקטעים כאלה באמת לא יהיו צפויים יצטרכו באמת לבצע משהו גדול שאף אחד לא ציפה לו, כמו למשל ווהן באמת ימות ולא יחזור יותר או כל דמות אחרת...ואז זה יהיה באסה כי איך אפשר להיפטר מדמות ראשית מסדרה כזאת?

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifאפשר ועוד איך

אהבתי מאוד שהרגו את פרנסי ואליסון וגם את אישתו של דיקסון וגם את אמילי בעונה שעברה מה שעשה אותה טובה זה שדברים שלא ציפית קרו והפתיעו. נגיד בגלל שלא מחזירים את לנה אולין אז אפשר היה לפחות לסיים את זה שהורגים אותה או משהו דומה -כי גם ככה היא לא תחזור. כמו בסידרה 24 ששם כלום לא צפוי ומלא אנשים מתים וזה יותר מעניין ומפתיע ומהנה. לתת את האפשרות שאפילו הדמות הראשית עלולה למות זה לא נותן לך לחשוב שזה לא אפשרי.

inbal145

New member
אתה צודק אבל...../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

פרנסי/אליסון, אשתו של דיקסון ואמילי לא היו בכלל דמויות ראשיות
אתה צודק במה שאמרת ובכל זאת קשה לי לדמיין את הסדרה בלי ג'ק או ווהן.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאגב, חשבתי על משהו....

אתם חושבים שיש מצב שיביאו מישהי במקום לנה אולין???? כלומר שחקנית אחרת שתחליף אותה בדמות אירנה?? (אל תהרגו אותי כי גם אני לא מרוצה מהמחשבה הזאת
)

inbal145

New member
זה לא מתאים לג'יי ג'יי../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif

+
ואני גם מקווה שזה לא יקרה
ועוד יותר מקווה שלנה אולין תחליט כן לחזור
*אמן*

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifזה מגניב להרוג

זה עצוב והכל אבל בכל זאת זה מכניס לשוק שזה שווה את זה -כי זאת בסך הכל דמות בתוכנית טלוויזיה. ואם דמות ראשית אפילו תמות אז זה יכול להיות מאוד מעניין ההשלכות של כל העיניין ואני בטוח שיהיה סצינות יותר דרמיות עד כדי דמעות. שיהיה דרמטי גם ומעניין כי שסידני לא עם ווהן זה לא דורש בכי עמוק שהיא גילתה על השנתיים אולי הייתה דימעה או שתיים [אבל זה לא מספיק צריך דברים יותר מרגשים ומפתיעים לפי דעתי זה חסר נורא בסידרה. ואם היא לא תמשיך בכיוון ורק תחזיר אנשים מהמוות זה ישעמם את הקהל והרייטינג ירד והסידרה תעוף. משהו שאף אחד מאיתנו לא רוצה- וכדי הסידרה תהיה מוצלחת יותר צריך לקחת את הסיכונים האלה ולהרוג אנשים נחשבים. אפילו את דיקסון או מרשל. שהם לא הכי ראשיים-ולא להוציא סתם את השחקנים מהסידרה כאילו הם פתאום נעלמים -סטייל אירינה. קחו דוגמא גם עכל דני שמת בהתחלה.

RenanaD

New member
את דיקסון. מרשל חמוד מדי, לא רוצה!!

וכן, אתה די צודק. אבל אל תשכח שמה שהופך סדרה לטובה הוא (גם) השחקנים הראשיים שלה....

rifkin1

New member
סבבה אני מסכימה, אבל...../images/Emo58.gif

לא כשהדמויות הן דמויות שאתה נקשר אליהן כמו למשל: ג'אק, סלואן, ווהן, סידני, אירינה (הסידרה איבדה כמה ממעריציה שהיא עזבה אני לא רוצה לדעת מה יקרה עם ווהן או ג'אק יעזבו). כשדמויות כגון: אליסון/פרנסי, לורן, אמילי וכו' מתות אז זה כיף זה סבבה אבל לא הדמיותה ראשיות החשובות. ואל תשכח, ג'ואי ש 24 היא סידרה מאוד שונה מ - אליאס ושאר הסדרות.

ג'ואי, אל תשכח..

שבדר"כ אחת הבעיות הגדולות של סדרות היא איך לחפר אם אחד השחקנים הראשיים עוזב?.. איך שומרים על הייטינג ועל המעריצים.... אז למה שיהרגו אותם?! תחשוב איך תהיה הסידרה בלי רומן- או החוסר רומן של ווהן וסידני.... או בלי היחסים של ג'ק וסידני... אי אפשר להרגו אותם! הם יות מידי ראשים..

joyalfa

New member
אפשרי

אפשר להוסיף דמויות חדשות ולעשות סיפורים חדשים ולא המשיך לטחון מים

ברורק שזה אפשרי...

אבל אם היו עושים משהו לווהן... אני לא יודעת מה הייתי עושה.. וכנ"ל לג'ק... לדעתי שני אלה שבחשיבות שלהם הם כמעט כמו סידני..

joyalfa

New member
אוקי אבל...

ברור -זה עצוב אבל מתגברים לי ה קרה עם דמות מ24 וזה היה ממש שוק וזה היה שווה את זה כי זה לא צפוי ולא צפוי זה טוב.

למעלה