ככה הייתה אמורה להיגמר עונה 3|ספויל

קרלוצה

New member
מצד שני זה גם יכול לפגוע ברייטינג..

בסרטים אולי זה יותר אטרקטיבי כי אין המשכיות ובסרטים אני אישית מוכנה לראות כאלה דברים שהגיבור מת בסוף, אבל אם למשל ווהן היה מת זה היה הורס לי מאוד
הסדרה לא הייתה נשארת אותו דבר.....

joyalfa

New member
עוד אבל....

אנשים לא צריכים לראות סדרות רק בגלל הדמויות אלא בעיקר בגלל העלילה- זה מה שחשוב וגם אם כן מתחברים לאיזה דמות. אז זה עובר כל עוד הנושא הוא המעניין. גם אם דמות חשובה תמות תמיד יהיה משהו מעניין שישכיח אותה קצת. אמרתי כבר קודם: שוק ועצב -אבל מתגברים על זה וזה רק מוסיף. אם היית רואה 24 היית מבינה. בגלל שיש את זה שם ולא קורה ממש הרבה בעונה השלישית- אליאס בינתיים רק יורדת ברייטינג בגלל אין עיניין ושוק. (אולי חוץ מהפרק האחרון וזהו). אין קליפהאנגר אחד שממש הכניס אותי לשוק ולא ידעתי שהוא הולך להגיע עוד קודם.

קרלוצה

New member
וול, לי בכל זאת זה חשוב.......

העלילה מאווווווד חשובה שלא תבין, וגם האקשן והשוק!!! אבל מצידי שיהרגו את כולם רק לא את ווהן וסיד
אליאס ירדה ברייטינג בגלל הסיבה שכולם חוזרים עליה ואלה החיים הפרטיים של סידני שראינו בעונה הראשונה והשנייה, העונה השלישית הייתה דיכאונית מבחינתה וכמה שכל הדמויות מסביב היו עם זהויות בדויות, היא לא הייתה, וזה חרג מהקונספט המרכזי של הסדרה!
בגלל זה JJ דיבר על השינוי הספציפי הזה.....

inbal145

New member
../images/Emo58.gifמעליי../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

זה נדיר שדנה שוכחת

joyalfa

New member
סיבוך המתים ממשיך

לסיכום: כדי להכניס אקשן ושוק לסדרות זה צריך לעלות בחיים של אנשים ככה זה תורם לעלילה ולרגש והדרמה. זוהי דעתי. חבל שאתם נקשרתם יותר מידי לדמויות כן זה לא יהיה אותו הדבר בלי....(מי שזה לא יהיה) אבל זה תורם המון -תאמינו לי.

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifלדעתי בעונה הרביעית

זוהי העונה האחרונה בשביל ג'ק כי אם הוא עשה משהו רע לסידני יווצר מצב שהוא יצתרך כנראה למות אז תתכוננו נפשית. אוקי אז שיהרגו את כולם חוץ מסידני וווהן. כי כבר בעונה הראשונה הארוס שלה מת. וזה קצת מעצבן להתחיל מהתחלה שוב. כי כבר כולם over התרגלו אליו בתור הבן זוג שלה. אבל כל השאר יכולים בהחלט למות לא שאני שונא אותם זה פשוט תורם לעלילה ומכניס לשוק.

joyalfa

New member
אז מה.....

אתם פשוט נגד הרעיון. סבבה -אז שאליאס תמשיך להיות סידרה צפויה והיא תתחיל לשעמם בקרוב ואני יהרוג את ג'י ג'י

joyalfa

New member
לא אמרת

עדיין..... מוות זה ביג דיל וביג דיל זה מעניין. אין דבר יותר מעניין מזה. בעונה 3: שיעמום אטומי עם הטלנובלה של אחות של סידני ועם המדע בידיוני של החומר הירוק של רמבאלדי והכל היה ממש צפוי עם זה שלורן רעה ובקיצור העונה הזאת הייתה חסרת אקשן וקליפהנגרים מעניינים חוץ מהפרק האחרון כמובן- אבל עדיין היא לא ברמה של העונה הראשונה והשנייה. מי מסכים לגבי העונה?

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif להודעה מעלי

ואני לא יודעת בקשר לעונה 3, אני רק בהתחלה שלה. וכן-אתה גם אלים חחחחחחחחחחחחחח

joyalfa

New member
אני אלים ואני מזוכיסט וסדיסט

ומה שבא לך. אבל אני יכול להיות גם חברותי מתוק וחייכן. אני מזל תאומים יש לי פיצול.

inbal145

New member
לא לא לא...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אנחנו חולים עלייך

joyalfa

New member
כולנו מלאיי מחלות בקיצור

חטפנו וירוס שנקרא אליאס. זה עובר אחרי שלוש ארבע שנים תלוי מתי תהיה העונה האחרונה.

Moreiro

New member
עם הקצב של טלעד... ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

נסה יותר לכיוון של עשר עשרים שנים........

למעלה