ככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו

TaxiMedia

New member
ככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו

יקחו בלוגרית אחת מפורסמת שמספיק רק לכתוב את שמה וילבישו אותה בתפקיד של כתבת שטח שטותניקית. ויתנו לה ביד מיקרופון עם הלוגו של נענע ומצלמת טלויזיה של נענע ומיקום מרכזי בעמוד הראשי של נענע והמון יוקרה בפלטפורמה בה היא פועלת. על הדרך הם גם המציאו כאן משהו חדש ומרענן. גם אם אותי באופן אישי האייטם הזה לכשעצמו קצת שיעמם, נראה לי שנולדה כאן הזדמנות להרחיב את זה וליצור משהו מעניין שישלב בין מספר בלוגרים שיוצרים כתבות על בסיס יומי/ שבועי/חודשי. תפוזים, זה הזמן להעתיק את הרעיון לטובת משהו הרבה יותר גדול.

mary lou

New member
רק לי נמאס מהבחורה הזו?

היא אכן כותבת לא רע והיא הזויה בדיוק במידה המדויקת והיא הייתה יכולה להיות דווקא מסוג התופעות שאני מאוד אוהבת, אבל לעזאזל, המדינה כולה כבר באובר מטורף. בלוג בישרא שמככב תמיד בטבלת הפעילים? יש. בלוג טי וי מוצלח ומתמשך בתוכנית הטלוויזיה "מיי בלוג" בחופש? היה. כתבות בעיתונים? היו גם היו. התייחסות מצד האליטה? זכורה לכולנו. גם על בלוג בדה מרקר הבחורה סימנה וי וגם וגם וגם... די, תנוחו. שימצאו להם כוכבים אחרים בנענע, כמה עוד אפשר? ובלי קשר לאליזרין שכבר יצאה לי מכל החורים, דווקא רעיון מוצלח בסך הכל. לא עד כדי כך חדשני או מיוחד, אבל בהחלט הגיוני וחביב. נ.ב. יתושה מטורפת עקצה אותי והיד שלי כרגע בגודל כפול מגודלה הטבעי, אולי זו הסיבה שההודעה הזו נטולת חן מיותר
.

TaxiMedia

New member
דוקא יש בה המון חן

וזה גורם לי לתהות מה היה קורה אילו לא נעקצת. בקשר לנפיחות, שימי קרח ותלחצי כל הלילה
. לעניין עצמו, מן הסתם את צודקת. לא ידעתי עד כמה הנושא לעוס וחסר לי הרקע שצירפת כאן. וכפי שאמרת את וכפי שאמרה שני (שלום של הצ'אט) הרעיון הוא רעיון טוב לכשעצמו. המודל הזה הוא עוד סוג של מסחטת רייטינג וסוג של חלום עבור מספר רב של בלוגרים ובאמת צריך לחשוב איך מפתחים אותו לכיוונים עם קצת יותר עומק/הומור. דם דם - זה מזכיר לי הרבה סדרות שיט לא זוכר בדיוק את שמם. צודק. אכן פתאטי.

דנטל

New member
את בטוחה שלא צריך לבדוק את זה אצל

רופא או משהו?
זה נשמע לא טוב.

mary lou

New member
יש רופא בפורום? ../images/Emo122.gif

ואם כן, הוא רווק?
וזה עדיין לא עבר. אלו העקיצות הכי מוזרות שהיו לי בעשר השנים האחרונות :|

חביב, לא משהו שאני הייתי מתמכרת אליו

אבל מצד שני אני בטוחה שרבים יאהבו. זה מזכיר לי את הכתבות רכילות בגיא פינס, רק חסרים לי הכוכבים הנוצצים ברקע. נראה לי שהבעיה פה היא הנושאים של הכתבות. כולנו היינו בחדר כושר וחקרנו את התופעה, לא חידשו כאן הרבה. הייתי יותר מתענינת אם היא הייתה מסקרת את השביתה של הסטודנטים, או מתנסה בלעבוד יום שלם בחדר כושר. כמובן שברמה הירודה של נושאי הכתבות אני לא מאשימה את הבחורה המסכנה, מי שמשלם לה צריך לתת את הדין. לצערי מי שנמצא היום בשליטה על דברים כאלו כבר שכח איך לצאת מהקופסא. ואנחנו כבר שכחנו שפעם כתבים נשלחו באמת לסקר, ולא לעשות עבודה חובבנית של בלוגרים.

דם דם

New member
ועל זה יאמרו כולם פא-תטים

פשוט פאתטים אליזרין בחדר כושר אליזרין בחוף הים אליזרין מחטטת באף אליזרין במסיבת סילבסטר אליזרין שיכורה מאחורי פאב עם מישהו מעליה זה רק אני או שגם לכם זה מזכיר את סדרת ספרי קופיקו "קופיקו בים" "קופיקו עושה חביתה" "קופיקו עושה ריבת מלפפונים חמוצים" ועוד

ע ל ו מ ה

New member
קופיקו עשה ריבת מלפפונים חמוצים?!?!

בגלל שאמא שלי לא הרשתה לי לקרוא קופיקו, חשבתי שזו היתה המצאה שנולדה פה בפורום

mary lou

New member
אני חושבת שזה כן שלנו...

אבל, יכול להיות שפשוט כיוונו לדעת גדולים
אלעד, ערערת את כולנו. למי שייכות זכויות היוצרים?

siv30

New member
זו לא זאת ששונאת ערבים או משו כזה?

די כמה אפשר לחיות על סנסציה? אולי אני אתחיל לצלם את עצמי עושה התעמלות, זה באמת יהיה מביך...בעעע

חחח תשאירי אם הביקורות על ספרים

את עושה את זה הרבה יותר טוב. לא מחליפים קלף מנצח.

siv30

New member
../images/Emo6.gif תאמיני לי תהיה מכת התאבדויות

אם אני אממש את הרעיון...

דנטל

New member
אבל היא כבר חודשים שם

נתקלתי בה לראשונה בטלויזיה ואז ראיתי אותה בנענע. על העובדה שהיא בלוגרית למדתי רק פה בפורום בשרשור על הערבים. ה"שכלול" של תפוז (או יותר נכון של הפליקס) הוא שבפליקס אנשים מצלמים את עצמם מפטפטים שלל שטויות ואנשי הפליקס מעניקים לפטפטת שלהם את התואר "בלוג".

0r0r

New member
אז גם ל"בלוגTV" לא היו צריכים לקרוא "בלוג"?

אני לא רואה הבדל מהותי בין צילום online להקלטה offline

למעלה