הבהרה,
מסתבר, שלא ידעתי מה זה בלוג טי-וי ולא ידעתי עד כמה אליזרין והמצלמה זה ישן ופאסה. כשנתקלתי בסרטון אפילו לא שמתי לב כי יש כתבות ישנות יותר ושזו בעצם סוג של סדרה. חשבתי שהיא קיבלה איזשהו פרס על הצטיינותה להדביק קוראים לבלוג שלה או שמא פרס על הפוסט של 15 דקות התהילה. כן, מגיע לי עונש על כך שאני מעלה לדיון נושאים היסטוריים. בכל אופן, לעניין עצמו, בדיוק כמו שאמרת, "בערך..." אני כיוונתי להטיף כאן כי כדאי לשכלל את הקונספט של "אליזרין הבלוגרית ככתבת שטח שטותניקית מטעם האתר" ל"בלוגרים נבחרים ככתבי שטח רציניים מטעם האתר" או "בלוגרים נבחרים כיוצרי סדרות של הומור/אקטואליה/בלה בלה בלה". ז"א, זה עדיין שונה מהקונספט של ה"בלוג טי-וי". קח את הבלוג שלך לדוגמא, נניח שאתה וכותבי הפינות שלך מקבלים תקציב ומצלמה ניידת לראיין אנשים או ליצור תכנים, תסכים איתי שאפשר לעשות מזה אחלה רייטיניג, אחלה קידום לבלוגיה ואחלה תוכן ? זו הכוונה. אגב, זה משתלב מצויין עם העתיד. מספר רב של מומחי אינטרנט צופים כי יום אחד, אי שם בעתיד הקרוב, נראה ברשת תוכניות איכותיות עם תכנים איכותיים שלא נופלים ממה שמציעה לנו קופסת הטלויזיה. מי יצור את התוכניות הללו ? הגולשים. ימים יגידו.