ככה נעלמתי ואף אחד לא שואל?

ככה נעלמתי ואף אחד לא שואל? ../images/Emo5.gif

לא מרימים טלפון? לא מחפשים. אח.. הישראלים האלה...אולי חליתי? (כן...) ואולי להד"ם? שאני אשב בשקט ואקטר (כמו פולניה טובה?) או שאצרח כמו ??? (גם פולניה טובה??...) אז אם לקצר (ומוטב מאוחר מאשר בלה בלה בלה) היה כיף לראות את כולכם פנים אל פנים. לראות את הפנים שמאחורי (או מלפני...) הניק. לראות את כל הילדודס המגניבים וסליחה לפרח ולדובשן על האיחור... ועל הליקר שנולד באיחור... (למרות שכולם בטח כבר עברו מאה אלף הנג אוברס מאז...) אז זהו. לא נפגשתי עם כל האנשים שרציתי. לא אכלתי את כל המאכלים שהתאוויתי להם. ולא אהבתי די... ועכשיו אנחנו בבית. עם הירוק והניכור האמריקאי. פחחחח

שמנתUלה! מה את חושבת...

רק אתן מתגעגעות?
והמינגול שלך ושל הבלונדה? חבל על הזמן (אה? איך למדתי מונחים חדשים?) משהו משהו. עד שראיתי אותך בפעולה חשבתי שאני מלכת המנגל - אבל בפניך אני מסירה את כתרי ומעבירה אותו אליך. איך? איך לא שרפת כלום? הכל יצא בדיוק כמו שצריך. ובחום ובלחות לא הפסקת למנגל. אז אולי תבואו קצת לפה להראות לאמריקאיות איך ממנגלים? (תראי תראי איך אני מתחנפת כדי שתבואו...
)

ההייתם? או חלמתי?

עברתן מולי לשניה. ונעלמתן. אז תגידי, מי פה החלום? אה?

מאז שחזרנו השכן משום מה...

נעלם
ואני? שבורה. הרוסה. רצוצה. איך הוא עשה לי את זה? על מי אני אקטר? למי אעשה פרצוף חמוץ כשמתחשק לי? למי? אה?

או, ככה עושים לדודה פולניה

שאמא חפצה ביקרה.
איזה נחת, איזה נחת, אי אי אי

טוטולס

New member
היה נהדר לראותכם, גם אם קצר...

אנחנו מאוד שמחנו שבאנו למפגש, הרבה בגלל ההזדמנות לראות אותך (ואת האישה שאיתך! הפתעה! וכמובן כל העצים התמירים שיש לכן בבית), וגם בגלל שזה היה אחד המפגשים המעולים ביותר... למרות שאת הליקר שלפתם רק אחרי שעזבנו!!! [שמנתולה, טרם הספיקותי להחמיא לך על המינגול, ולהודות לך ולבלונדה על המאמץ הרב.]

כנ"ל כנ"ל ../images/Emo140.gif

ומבטיחה שבפעם הבאה יהיה ליקר לכולם (אפילו לילדים...
- אתן יודעות מה היו עושים לי האמריקקים אם הם היו רואים הודעה כזו? בטוח איזה חיסול ממוקד...) ומדבקות לכולם וזמן לכולם.

אח איך את יודעת...

למרוח דודה פולניה. אח - אין כמוך
את כל הפרחים אגיש לך מתנה אפילו שלא שמת מדבקה של

למעלה