ככה נעלמתי ואף אחד לא שואל?

אבא גאה

New member
מה יש לשאול? אני הייתי בטוח שהטבעי

ביותר קרה. ראית את כל הפרצופלוחים שכאן במציאות והחלטת להיעלם. סתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם. בטח שהתגעגענו, עכשיו ספרי, מה לא אכלת ורצית? מה רצית לשתות ולא היה למוכר? את מי לא אהבת די? את מי רצית לפגוש ולא פגשת?

אתה... אתה....

איך לא באת? איך לא צלצלת? איך לא שלחת גלויה?
ולדעתך... כולן היו נהדרות ונהדרים! והפרצופלוחה היחידה שפגשתי במשך כל הטיול היתה השכנה ששלחה ג'וקים לדירה שלנו כל לילה והתעצבנה שהתחלנו לרקוד איתם ריקודים סוערים בשלוש לפנות בוקר
חוץ מזה למה אףחד לא 'זכירה לי כמה יפות הנשים בארץ. אח אח אח מכנסיים הרבה מתחת לפופיק וחולצה הרבה מעל איייייייי 0אייקון של מחוקה... ואייקון של מתגלגלת מצחוק...

ניראות

New member
אז התפספס לנו

ומקוה שיצא להיפגש בקרוב. או בארצינו הקטנטונת, או בD.C.

פלפלת32

New member
../images/Emo24.gifגם אני מקווה

וזה יהיה רק כאן, אלא אם תשלחי כרטיס "דנה"

../images/Emo32.gif חברותים יקרותים!

אני באה לכאן מדי פעם - פשוט מגעגועים. כי אתמן כבר לא מבקרותים בבית הקודם. אז באתי להזמין, שתחזרו אלינו, ככה לפעמים, להורים ותומים.

אבא גאה

New member
לא מבקרותים?

רק היום כתבתי שם הודעה על גמילה.... ואת, אדמה טובה, מה שלומך??

tookmy

New member
אם כבר אדמה טובה התחילה

אז אני אמשיך ואגיד שבאמת, אתם חסרים נורא ואבאגאה, לזרוק שורה בשבוע זה לא נקרא ביקורים, תסלח לי מאד, כן?!

../images/Emo24.gif אח, איזה שיחות על...

מקרמה תכננתי לנהל איתך. ומי לא באה? דנה...
אבל תמיד יש הפעם הבאה

סליחה, אני עם שאלה שאסור לפולניה...

לשאול... אפשר לחבר בין הניק החדש לישן? סליחה על הבורות. בחיי שזה לא יקרה יותר. לא התכוונתי. זה לא אני. זה השכן...

ניראות! ../images/Emo24.gif

כבר הכנתי לנו "בזנס פלן" לחנות הקטנה שלנו בשנקין. אבל, לא באת... אז ממש מקווה שבפעם הבאה.

שלום..וברוכה השבה...

לא היצלחנו לפגוש אם כי מאוד רצינו נקוה לפעם הבאה.. איך זה לחזור לאמריקה אחרי הארץ הקטנה והחמה שלנו(תרתיי משמע).

מיקי!!! איך עשית לי את זה???

ואני חלמתי על שירי ארץ בחצר מעונך לצילו של הטאבון. וכלום. בסדר, בסדר אני יכולה להבין חגיגות פרטיות רומנטיות על פני דודה מאמריקה...
תראי תראי כמה רגשות אשמה דודה פולניה יכולה להוציא מתחת לקולמסה... אז באמת חסרת לי. מקווה שבפעם הבאה...

האמת...

שתיכננו להגיע למרות החגיגות..אבל לא היתעוררנו מספיק בזמן,לו ידענו שכולם יאחרו להגיע היינו מגיעות.. ובכל זאת ניסיתי לבדוק אפשרות למיפגשון קטן כאן אצלינו עם מוסיקה ישראלית וטאבון ומיד הובהר לי שזה יצא לפועל רק בביקורכן הבא כי אתן עמוסות וצפופות בלו"ז...ומיד היתקפלתי..אז שמור לכן כאן מקום לביקור הבא ..מה גם שכדאי לשמור אותך במתח קטן וראוי .. אז גם אנחנו מאוד היצטערנו ונקוה במהרה בימינו בארץ הקודש שנית.. בכל מיקרה מסיבת גירושין סוערת בסוף אוגוסט כך שיש לך סיבה לחזור..

הגעגועים כמעט העבירו אותנו על דעתנו

זה למה לא שאלנו. וחוצמיזה היה כ"כ כיף להיפגש, לארח אתכם, למצוא שיש הרבה משותף ושחברות לא בהכרח קשורה לגיל או אפילו לגיאוגרפיה. איך קיבלו החתולים את פניכם? השלום לכולם? ולמזגן? והכי חשוב - מתי הפגישה הבאה?

אה ! אם זה הגעגועים...

אז הכל בסדר. אכן היה כיף. אפילו אם ממש חטוף. אני חושבת שבפעם הבאה אנחנו באים אינקוגניטו.. (ככה אומרים??) שאפילו אנחנו לא נדע שאנו באים... המזגן תוקן ביום למחרת ההגעה כך שנזלנו לנו ברחבי הבית (חבל שזיעה לא מורידה עודפי ייצור...) והחתולים
הרסו חצי מהבית. המון ד"ש לשלכן (טוב.. בסדר.. וגם לאישה...
)

דרורית- היה כייף לפגוש

ולגלות שאם הייתה לכן טיפ טיפה סבלנות והייתן נשארות כאן- אז היינו יכולות להיות שכנות! למרות שרק נפגשנו- את נראית מאוד מוכרת! ולגבי המדבקות
- ערבה: הסידור הזה תקף בכל הארץ או רק בר"ג (עיר ששנואה עלי במיוחד)
?

היי אמא של פינוקי ../images/Emo140.gif

סבלנות אפעם לא הייתה חלק ממעלותינו (או חסרוננו... או ווט אבר) אבל... כשנחזור לארץ
רוב הסיכויים שנגור מאוד קרוב לשם גם כי החברות הכי טובות שלנו גרות שם (כמעט)

אבא גאה

New member
דרוריתי מותק

זה לא יעבוד עוד הרבה זמן ככה. מה זה כאן? באים, מתלוננים על הזנחה, מקבלים עשרות תגובות תומכות ונעלמים שוב??

למעלה