ביותר קרה. ראית את כל הפרצופלוחים שכאן במציאות והחלטת להיעלם. סתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם. בטח שהתגעגענו, עכשיו ספרי, מה לא אכלת ורצית? מה רצית לשתות ולא היה למוכר? את מי לא אהבת די? את מי רצית לפגוש ולא פגשת?
ולדעתך... כולן היו נהדרות ונהדרים! והפרצופלוחה היחידה שפגשתי במשך כל הטיול היתה השכנה ששלחה ג'וקים לדירה שלנו כל לילה והתעצבנה שהתחלנו לרקוד איתם ריקודים סוערים בשלוש לפנות בוקר
חוץ מזה למה אףחד לא 'זכירה לי כמה יפות הנשים בארץ. אח אח אח מכנסיים הרבה מתחת לפופיק וחולצה הרבה מעל איייייייי 0אייקון של מחוקה... ואייקון של מתגלגלת מצחוק...
שתיכננו להגיע למרות החגיגות..אבל לא היתעוררנו מספיק בזמן,לו ידענו שכולם יאחרו להגיע היינו מגיעות.. ובכל זאת ניסיתי לבדוק אפשרות למיפגשון קטן כאן אצלינו עם מוסיקה ישראלית וטאבון ומיד הובהר לי שזה יצא לפועל רק בביקורכן הבא כי אתן עמוסות וצפופות בלו"ז...ומיד היתקפלתי..אז שמור לכן כאן מקום לביקור הבא ..מה גם שכדאי לשמור אותך במתח קטן וראוי .. אז גם אנחנו מאוד היצטערנו ונקוה במהרה בימינו בארץ הקודש שנית.. בכל מיקרה מסיבת גירושין סוערת בסוף אוגוסט כך שיש לך סיבה לחזור..
זה למה לא שאלנו. וחוצמיזה היה כ"כ כיף להיפגש, לארח אתכם, למצוא שיש הרבה משותף ושחברות לא בהכרח קשורה לגיל או אפילו לגיאוגרפיה. איך קיבלו החתולים את פניכם? השלום לכולם? ולמזגן? והכי חשוב - מתי הפגישה הבאה?
אז הכל בסדר. אכן היה כיף. אפילו אם ממש חטוף. אני חושבת שבפעם הבאה אנחנו באים אינקוגניטו.. (ככה אומרים??) שאפילו אנחנו לא נדע שאנו באים... המזגן תוקן ביום למחרת ההגעה כך שנזלנו לנו ברחבי הבית (חבל שזיעה לא מורידה עודפי ייצור...) והחתולים
הרסו חצי מהבית. המון ד"ש לשלכן (טוב.. בסדר.. וגם לאישה...