ככה פתאום באמצע החיים...

מתולתלת

New member
לתת לילדים כל מה שהם צריכים

תהליך הגישור הוא די ארוך ומיגע היא (בתור אישה) תנסה להוציא ממך כל מה שאפשר בענין כספים נסו לא להתווכך על נושא זה ליד הילדים הם מבינים יותר טוב מאיתנו את הנושא לגבי הילדים הבום הראשון עדין לא הגיע יהיו ימים מאוד קשים ויהיו ימים שתחשבו שהם מקבלים זאת יפה הכי חשוב לסים את זה (בשביל הילדים) כמה שיותר מהר לא לגרור זה עושה לפעמים מאוד רע והכי חשוב בשקט ממש לא ליד הילדים בהצלחה

ככה פתאום....

פול, דברים לא קורים כך סתם באמצע החיים, סביר להניח שהיו פה ושם כל מיני סימנים של אי קורת רוח, כאלו ואחרים. אתה טוען שלא היית שם בתוך הזוגיות, ומה הפלא שהתגובה לא אחרה להגיע. אני לא באה לנפנף ולומר לך נו.נו.נו. אבל זהו מצב קיים, שגם לטענתך אתה לא רואה את הפתרון. רוצה אני לומר שאני נמצאת בדיוק במקום בו אשתך נמצאת, מבלי לדעת יותר מידי פרטים מעבר לאלו שאותם סיפרת לנו. גם אני היום באמצע החיים החלטתי שזהו ואני רוצה להיפרד. וגם העזר (שלא בדיוק היה עזר) כנגדי לא מבין על מה ולמה המהומה. לקח לי זמן רב להחליט, אבל החלטתי, ואני יודעת שברגע שנשים מגיעות להכרה מסויימת ומחליטות החלטה, קצת קשה להזיזן מדעתן. ובכל זאת אני אומרת אם אתה רוצה מאוד ויש לך דרך להילחם ולשמור על שלמות משפחתך עשה זאת. ואם אין דרך לשמור על שלמות המשפחה, הפרדו בהגינות (גם אתה וגם היא). פרידה הוגנת לשני הצדדים ע"י גישור, עו"ד משותף ומה שיכול לעזור לכם. באופן אישי אני הגשתי תביעה לבית דין אזרחי שנקראת "תביעה לישוב סכסוך" ואני מאוד מקווה שבן זוגי יבין את משמעות העניין ויהיה איתי בנושא זה. בלי מריבות, בלי עורכי דין שסוחטים ממך ממון רב, והורסים כל חלקה טובה לעתיד, כי הרי שניכם תישארו ההורים של הילדים. ובמקרה שלך הם עדיין קטנים, הילדים שלי בוגרים יותר. מאחלת לך הצלחה

האלי

New member
הנה המלצה מה לא לעשות

אל תסכים למגשרת אישה. אני יודע שזה נשמע מאד לא פוליטיקלי קורקט, אז תן לי לנסח את זה אחרת: אם תהייה לכם מגשרת אישה, דאג שעו"ד גבר יעבור על ההסכם שהיא תציע לכם לפני שתחתום עליו. שלך, האלי.

אני מאוד מבין למה אתה מתכוון...

אני מרגיש קצת באופוזיציה, מול קואליציה נשית, כך שבאמת אולי מגשר גבר קצת ירגיע את החרדות. עדיין קשה לי לעבור פאזה, מבן זוג (אולי רק בעיני), ליריב לעימות משפטי. אני מקווה שעד שאתעשת, לא יהיה מאוחר מידי. בכל מקרה, שוב תודה.

מתולתלת

New member
לא קשור מגשר או מגשרת

מה שהכי חשוב הוא טובת הילדים אף מגשר או מגשרת לא יבוא לטובת אף אחד וגם על כל גישור אפשר לבקש ערעור אז חבל לחתום סתם להגיע ביפה לסוף ומהר אחרת הכל יהיה מכוער ובסוף הילדים יקבלו מה שצריך ולא מה שאתה מחליט בהצלחה

למעלה