כלבים (גורים ובוגרים) מחפשים

machshusha

New member
כלבים רבים גזעיים מחפשים בתים

ריצבק זכר בן 3 מסטינו נפוליטנו בן 4 לברדורית לבנה אמסטפים תקסימים באופיים לברדורית בלונדינית בת 4 ביגלית בת 3.5 בולמסטיפית דני ענק הרלקין (שחור לבן) זכר ונקבה ועוד כלבים רבים מחפשים בתים מאיה 0524232836

פשושון חמוד בירושלים

כשהלכנו היום לגן סאקר פגשנו את הדס, שהצילה את הרצל שננטש בקמפוס גבעת רם, וכמעט נדרס. הרצל הוא פיטבול מעורב, מתוק מתוק, בן חצי שנה, מחונך לצרכים, מסתדר עם כלבים (לפחות עם לופו שלי...). הוא לא תוקפני בכלל אבל עם המון אנרגיה גורית מתפרצת, וזקוק לבית שמבין בגזע וידע לתת חינוך מתאים.... אני לא יודעת כמה זמן הדס עוד תוכל להחזיק בו.... אם יש למישהו רעיון...מצרפת את הודעתה בפורום אחר, אין שם מס' טלפון אפשר לקבל אותו ממני במסר. נעה ד"א התמונה לא משקפת כמה שהוא חמוד.

גאלון

New member
כלבה מדהימה לאימוץ

בלב כבד אנו נאלצים למסור את כלבתנו לרגל נסיעה לאנגליה (הכרוכה בהסגר של חצי שנה).באצ'י היא כלבה בת 4, מאולפת ומעוקרת, מעורבת מסוג ויימרנר-לברדור שחור. כלבת משפחה יפהפיה אשר מורגלת לנוכחות ילדים קטנים. נשמח למסור תמונות ופרטים נוספים במייל.

dogslove

New member
למסירה גורת רועים מדהימה !!!

גורת רועה גרמני מעורבת בת כחודשיים, בריאה. טובה, יפהפיה, שמחה ומצחיקה. שילוב מושלם של אופי ויופי
לפרטים נוספים - יהודית - 08-9465689

R A V I T 123

New member
למסירה טרייר מתוק

מוצ', בן שנה וחצי ,מסורס, מחוסן ומחונך לצרכים. חברותי מאוד (אוהב במיוחד ילדים), מחפש משפחה חמה שתאהב אותו. 057-7733195 רוית.

ronagg

New member
גור אסקי ..כנראה גזעי מחפש בית

גור בן שמונה חודשים , מחוסן בכל החיסונים ..יפיפה לבן עם עיניים כחולות ..מחפש בית בהקדם ...בגלל חוסר תשומת לב מתאים. וייט יפיפה ממש .וכנראה גם גזעי . בתמונות הוא אחרי תספורת. למעוניינים , נא ליצור קשר עם דורון 052-2504969

dogslove

New member
בנוסף לפורום פרסם באתרים

www.havhav.co.il www.petking.co.il www.petnet.co.il - בתשלום www.homeless.co.il http://www.ourpets.too.co.il ופורומים באתרים אחרים. נא ודאו שלא למסור אותה למטרות שמירה ושאלו את כל השאלות שאפשר את המאמצים הפוטנציאלים. בהצלחה.

ronagg

New member
הגורים מחדרה אוהבת חיות

תמונה עדכנית..שני הגורים שנותרו מסופי ... בני חודש וחצי ..זכרים. והאמא סופי גם למסירה. לפנות לנילי : 04-6291471

ronagg

New member
פנדה

גורה פיצפונת מימדים... תשאר קטנטנה ..לפנות לטלפון 04-6291471 או נייד : 050-8956560 בתמונה עם פיפי בת החודש.

ronagg

New member
טרייר חמוד

עדיין גור כבן שמונה חודשים מתאים גם לבית עם ילדים..ומשפחות. לפנות לטל רטנר:04-6290492 ,0523263391

איך איך מוסרים כלב כזה חכם-הטרייר!

זה טיבט טרייר - זה הכי חכם בעולם הכלבים - כל כך חברותי כל כך טוב ואינטליגנטי - ואני יודעת את זה כי היה לי כלב כזה כל כך הרבה שנים. לא מבינה את זה!

למעלה