כלבים (גורים ובוגרים) מחפשים

charm1

New member
איזה אזור כנס להמשך הודע

יש לי כלבת האסקי בת שנתיים תגיד לי באיזה אזור הוא נמצא EMAIL שלי [email protected]

dogslove

New member
ולפרסם תמונה זה המפתח, פרסום בלי

תמונה כמעט ולא יעבוד או ייקח המון זמן.

גאלון

New member
כלבה מדהימה לאימוץ - עכשיו עם תמונה

תודה על הקישורים, והוספנו גם תמונה. לפרטים נוספים - קרן או איל בטלפון 09-7966571 או 054-7425003

Noaal

New member
הכלבה מדהימה!!! ../images/Emo99.gif

מאוד מזכירה את בונגו של הורי (לברדור שחור). חיפשתי שוב (למרות שאני בטוחה שבדקתם את האופציות) באתר של שגרירות בריטניה ולצערי, מדינת ישראל לא חלק מרשימת המדינות (שאינן שייכות ל-EU) שניתן להכניס מהן בע"ח ללא הסגר. מעבר לפירסומים במקומות נוספים (כמו שעדי המליצה) כדאי לקחת אותה כבר עכשיו לימי אימוץ של SOS (יום שישי ברמת אביב - בתיאום מראש 7401010 - 03ובשבתות ליד שדה"ת של הרצליה). תבואו עם המון סבלנות (הכלבה בוגרת ושחורה) ותשאלו הרבה שאלות, תוודאו שהיא מגיעה לבית טוב! שיהיה המון בהצלחה

machshusha

New member
רוב הכלבים מהמרכז ןחלקם בירושלים ו

רוב הכלבים מהמרכז ןחלקם בירושלים וזכרון יעקוב

עוד פרטים עוד פרטים...

מאיפה הם הגיעו? למה הם למסירה? בני כמה הם? עוד פרטים עוד פרטים...

lironli

New member
כלב יפיוף ומקסים, לבן ופרוותי מחפש

בית חם
כלב יפהפה ומקסים, לבן, פרוותי, בן שנה, בינוני בגודלו, מטופל, מסופר, מסורס, חברותי לאנשים, חתולים וכלבים. ניכר שטופל היטב. מחונך לצרכים ונהדר עם ילדים. מי שמעוניין לאמץ יכול להתקשר ל0543019399

כרובית1

New member
גור מגודל מקסים ויפיפיה מחפש בית חם

תומאס, בן 5 חודשים, כנראה מעורב עם לברדור וסאן ברנרד (יגיע לגודל של לברדור). כלב מקסים, חברותי, מלא שמחת חיים ונראה שגם נבון מאוד. רצוי לבית עם חצר (אך לא קשור!). לבית חם ואוהב! ניתן לפנות אלי במסרים.

למעלה