אוונסנסנסנסנס
D Down And Away New member 6/6/07 #16 |ג'ייד|../images/Emo112.gif סמל מין .. אא אני יסכים איתך אבל היא בנאדם מגעיל כמה דברים רעים כותבים עליה בראש 1 כמו הילארי דאף בע בלית ברירה אני הולכת לפגוש אותה כשהיא תבוא לארץ
|ג'ייד|../images/Emo112.gif סמל מין .. אא אני יסכים איתך אבל היא בנאדם מגעיל כמה דברים רעים כותבים עליה בראש 1 כמו הילארי דאף בע בלית ברירה אני הולכת לפגוש אותה כשהיא תבוא לארץ
D Down And Away New member 6/6/07 #20 |ג'ייד|../images/Emo112.gif חחח אני הולכת לפגוש אותה בהופע ה אבא כנראה הולך לשמור שם בהופעה וכרגיל הוא יכניס אותי ><
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחח אני הולכת לפגוש אותה בהופע ה אבא כנראה הולך לשמור שם בהופעה וכרגיל הוא יכניס אותי ><
ח חיידק הסלמונלה New member 6/6/07 #22 תכניסי אותי../images/Emo46.gif אני אשיג לך זרע בשביל ילדים ג'ינג'ים ממקורות חסויים
G g a l 9 4 New member 6/6/07 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח XDD
H HaDaRoSh New member 6/6/07 #24 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
D Down And Away New member 6/6/07 #26 |ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה באמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי יואוו נדבר אחורי זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה באמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי יואוו נדבר אחורי זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
2 2MayaN New member 6/6/07 #21 היי:] ../images/Emo221.gif אני פה לכמה דקות רק רציתי להגיד שיש לי בעיה במחשב אז אני כנראה לא אהיה פה לכמה זמן
היי:] ../images/Emo221.gif אני פה לכמה דקות רק רציתי להגיד שיש לי בעיה במחשב אז אני כנראה לא אהיה פה לכמה זמן
H HaDaRoSh New member 6/6/07 #25 תחזרי מהר ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
D Down And Away New member 6/6/07 #27 |ג'ייד|../images/Emo112.gif משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif משום מה רשמתי משתתף בצערך, ורק אז מחקתי וגיליתי שמשתתף זה בזכר. האומנם ? האם אמא לא גילתה לי משהו כשנולדתי ? ואם נולדתי בן ? טוב לא משנה.
|ג'ייד|../images/Emo112.gif משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif משום מה רשמתי משתתף בצערך, ורק אז מחקתי וגיליתי שמשתתף זה בזכר. האומנם ? האם אמא לא גילתה לי משהו כשנולדתי ? ואם נולדתי בן ? טוב לא משנה.