גמאני בדיוק
M milkofamnesia New member 6/6/07 #11 קנייה ווסט, לופה פיאסקו, פארל - us placers יש שם סימפול של ת'ום יורק (רדיוהד)
F FallOutGirl New member 6/6/07 #20 ../images/Emo80.gif טום! ../images/Emo99.gif נוו.. יש יותר מידי אנשים שקוראים להם ככה.. במקרה אני רוצה אחד. אמ. אבל קוראים לו תום ב-ת'. כל דבר שיזכיר את המילה תום אני אקפוץ
../images/Emo80.gif טום! ../images/Emo99.gif נוו.. יש יותר מידי אנשים שקוראים להם ככה.. במקרה אני רוצה אחד. אמ. אבל קוראים לו תום ב-ת'. כל דבר שיזכיר את המילה תום אני אקפוץ
L lestatgirl New member 7/6/07 #36 ../images/Emo13.gif או ילדה את תתני לי למות מאושרת את..../images/Emo9.gif לא מבינה איך נרדמתי ולא אמרתי לך בלייב..
../images/Emo13.gif או ילדה את תתני לי למות מאושרת את..../images/Emo9.gif לא מבינה איך נרדמתי ולא אמרתי לך בלייב..
S Sweet Calamity New member 6/6/07 #16 פוב-דאנס דאנס. ../images/Emo115.gif שנים!!שנים לא שמעתי אותם!X:
C Chemical Venom New member 6/6/07 #17 תעשו לעצמכם טובה ותשמעו את זה: http://www.youtube.com/watch?v=pPzQMhnXD38 זה שיר מדהים!!=]
G GaIi4697 New member 6/6/07 #18 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני צריכה אנשים חמודים שיש להם את קריפ בגרסא של קורן ומסנג'ר בבקשה?
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני צריכה אנשים חמודים שיש להם את קריפ בגרסא של קורן ומסנג'ר בבקשה?
G GaIi4697 New member 7/6/07 #52 ../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif
M MoonyAvFreak New member 6/6/07 #19 תגידו, מישהו שומע Armor for sleep? כי כבר שנתיים נראלי שאני שומעת אותם ואני לא שמתי לב על אפחד ששומע אותם. הם אחלה להקה, תנסו.
תגידו, מישהו שומע Armor for sleep? כי כבר שנתיים נראלי שאני שומעת אותם ואני לא שמתי לב על אפחד ששומע אותם. הם אחלה להקה, תנסו.
F FallOutGirl New member 6/6/07 #21 ../images/Emo80.gif אני!!! כבר איזה שנה+ יואו מגניב!! לא ידעתי שמישהו מכיר אותם אני הכי אוהבת את פנטומס נאו P: חחחחחח ויש לי במחשב רק את הדיסק של 'דרים טו מאייק בליב'
../images/Emo80.gif אני!!! כבר איזה שנה+ יואו מגניב!! לא ידעתי שמישהו מכיר אותם אני הכי אוהבת את פנטומס נאו P: חחחחחח ויש לי במחשב רק את הדיסק של 'דרים טו מאייק בליב'
M MoonyAvFreak New member 6/6/07 #22 שיאו זה לא בסדר!!1 לי יש רק את השני XD מוזר ביותר, החלפות, תקשיבי לשני ואני אקשיב לזה what to do when you are dead זה השם של הדיסק. חח
שיאו זה לא בסדר!!1 לי יש רק את השני XD מוזר ביותר, החלפות, תקשיבי לשני ואני אקשיב לזה what to do when you are dead זה השם של הדיסק. חח