כלב מאולף שיעזור לי

מירי53

New member
כלב מאולף שיעזור לי

שלום לכולם! מישהו כאן יודע היכן מוצאים כלבים מאולפים לצורכי נכים. אני מתחרשת ומאוד זקוקה לעזרה. תודה!

dinad

New member
כלבים מאולפים

שלום מירי, צר לי לקרוא על בעייתך. יחד עם זאת, הרשי לי לשאול אותך, אם פנית כבר לקבלת עזרה כלשהי בארגונים הרלוונטיים? כוונתי היא, שמכיוון שאינך מוכרת לי, האם כלב מאולף הוא האפשרות היחידה שהעלית בדעתך כפתרון למצבך? או - האם פנית כבר לקבלת עזרה אחרת, כגון: מכשירי שמיעה, ניתוח שתל, קורס לקריאת שפתיים, וכו'? האם יש לך קשר עם ארגון "בקול", למשל? יש הרבה מה לעשות ואפשר לעזור לך בדרכים שונות עוד לפני רכישת כלב, שהוא תהליך שאורך זמן. כלב עולה הרבה כסף - האם את מוכנה לשלם את כל העלות מכיסך הפרטי? דרך הארגונים הרלוונטיים זה עשוי לעלות פחות. אם כבר קיבלת את כל העזרה שניתנת במקרים כאלה ואת בכל זאת מעוניינת לרכוש כלב באופן פרטי, אזי יש שניים או שלושה מקומות בארץ שבהם מאלפים כלבים כאלה. הכתובות הרשומות אצלי הן: * קיבוץ סאסא טל' 04/698-8720 * בית עובד (נוח) טל' 08/940-8213 חברים אחרים בפורום יוכלו בוודאי לעדכן אותך בפרטים נופסים. בהצלחה, ואשמח לקרוא מה קורה איתך.

כיסוף

New member
גם כלבית אפיקים

עוסקת באילוף והוא גם בית גידול מעולה
כלביית אפיקים

מירי53

New member
תודה על התגובות!!!

יש לי מכשיר שמיעה שנים רבות. וגם אמצעי עזר בבית. אבל לאחרונה אני חשה בחוסר בטחון עצמי. ונראה לי שכלב מאולף יוכל לתת לי בטחון. אני למשל שומעת רעשים בבית ולא יודעת מה הם וכו'. אני בטוחה שאתם מבינים אותי.

ani Hayehida

New member
הבנתי ../images/Emo10.gif

הכלב המאולף הכי טוב הוא בעל...
אבל אין לי מה להציע לך בתחום הזה... פני לאח"א או לעו"ס - אם יש לך מישהו שמטפל בך בלשכת הרווחה - כדי לבר אפשרויות להשתתפות ברכישה. בהצלחה!

מירי53

New member
כזה מאולף דוקא יש לי אחד נהדר|חיבוק

אבל אני לא רוצה להתקרצץ....אני מנסה להתגבר בכוחות עצמי. אגב. מישהו יודע כמה עולה כלב כזה ומה הפרוצדורה???

כיסוף

New member
תגידי

יש לך ניסיון בכלל עם גידול כלבים? יש לך גישה לטיפול בכלב? זה יהיה הכלב הראשון שאת תגדלי? מעבר לאילוף שאת מתייחסת אליו עלות כלב כמו שאת מתכוונת העלות היא גבוהה ואדרבא האילוף המיוחד שצריך להשקיע לצרכים שלך נכנסת בכלל לאתר שנתתי לך קישור? עיינת בו? קראת את המאמרים? כלב זה לא רק האילוף עצמו וזהו. בכלב צריך השקעה והרבה סבלנות והתמדה. וזה בטח לא בובת פרווה. לכן לפני שתכנסי לעסק היקר הזה כדאי שתקראי מאמרים על אילוף כלבים וטיפול בכלב והחינוך שלו באתרים כמו פטנט, פטקינג ובפורומים השונים שעוסקים בכלבים.

ORTAL84

New member
בין 10000 ל20000 ש"ח

אורי בקמן(http://www.uribakeman.co.il/iluf.html) מאמן כלבי שמיעה (ככה קוראים לכלבי עזר לחירשים). בארה"ב זה מקובל. בישראל עד כה שמעתי על זוג אחד שהזמין כלב כזה. תהליך האילוף נמשך בערך 9 חודשים במהלכם מאלפים את הכלב ומכירים אותו לבעלים, מכאן שגם את משתתפת באילוף. לא כל סוג כלב יכול להיות כזה, יש סוגים מסוימים של כלבים שמתאימים לזה. הבנתי שאת כבר ניסית את כל הברירות האחרות ועדיין לא מרגישה בטוחה. אולי תסבירי למה? בארה"ב ובאנגליה זה מקובל מאד כמו כלב נחייה לעיוור. יש לי חברה אמריקאית שיש לה 2 כלבי עזר לשמיעה (אחד הזדקן והשני חדש..)! בהצלחה! אורטל

מירי53

New member
תשובות

וואו, כל כך יקר?אני פשוט זקוקה לכלב שיעזור לי לא לפחד מקולות לא מוכרים. שאלו אותי קודם אם גידלתי כלב. כל החיים שלי היו לי כלבים, וחתולים. מאז שילדתי את בני בן ה-12, גידלתי רק חתולים בחצר בגלל הנוחיות. אני יודעת מה זה להשקיע בכלב. יתכן ואתפשר ואקח רק כלב מחונך וממושמע, בלי קשר לחרשות. ואולי אז יעלה לי פחות. הצרה היא שכלבים כאלה נובחים על כל רחש ומבהילים......

כיסוף

New member
זהו עכשיו הדברים התבהרו לך

וזה בערך המחיר לאילוף מיוחד והמשמעות גם של החודשים של האילוף. כן עדיף שתקחי לך כלב רגיל רק שתדעי שכלב רגיל גזעי העלות שלו היא בערך פלוס מינוס 3000 ש"ח לא כולל ציוד ראשוני תלוי בגזע ההורים של הגור ואם זאת המלטה מובחרת. והמחיר לא רק בגדר העלות בקניה הראשונית אחוריי זה זה עולה עוד ימבה כסף. תלוי כמה תשקיעי.
ובעצם למה את שואלת פה תעברי לפורום של כלבים. בטח ימליצו לך על כלבים מהעמותות.
שם כלבים גזעיים זה מחוץ לתחום.
וכן כלבים נובחים אלא מה? כלב שלא נובח עשוי מצמר או פרווה. הגורונת שלי נובחת 24 שעות ביממה נו אז מה? תנסי להשתיק אותה

מירי53

New member
כיסוף אתה נחמד מאוד

אבל כשאני יושבת רגועה ונניח קוראת או צופה בטלביזיה, והכלב נותן זינוק ונביחות ...נדמה לי שפרצה מלחמת עולם ....כנראה שאני טיפוס עצבני, מה לעשות.

דנה לן

New member
כיסוף זו היא...

ובמקום לקפוץ אולי תקחי קצת קלמנרווין או ולריאן, ותירגעי? זה יותר זול!

כיסוף

New member
הלו תרגיעי ומיד

גם עוזרים לך וגם את מתפלספת. את חושבת שכאן המקום לדיון על כלבים. לא התבלבלת קצת בין הולכים על ארבע להולכים על שתיים? תעברי פורום נראה איזה טיפול יתנו לך יא כפויית טובה שכמותך בעעע... עכשיו תחפשי .... וכלב בכוחות עצמך. בעעעעעעעעעעעע. להקיא

הבנתי

מעכשיו נפתח פורום למכשירי שמיעה, פורום לטלפון הדיגיטלי החדש של בזק, פורום להודעות על אירועים ומסיבות, פורום להודעות על קומונת הצחוק וכך הלאה? או שאפשר להפסיק את מרדף הפורומים הפאתטי הזה? מירי53, ההודעה הזאת איננה מכוונת אלייך...

ani Hayehida

New member
הרשה לי לתקן

זה קורה גם בארה"ב. בערוצי הטלוויזיה מתרוצץ אפילו סרט "מתח" שבו מדובר על גופה שנמצאה כאשר נראה שהותקפה ע"י כלב (אמסטף או רוטוויילר). העניין הוא, שכאן אנשים מזלזלים או שאינם מודעים לסכנה שבהחזקת בעלי חיים תוקפניים כאלה, ואלה התוצאות האיומות. אבל מה, בפורום הזה יש אמסטף, שנועץ שיניים בילדות תמימות ומנסה לחסל אותן. ולא רק בפורום הזה.

למעלה