כלב מאולף שיעזור לי

הכנסת בקבוק מים לבית מלון

מותר או אסור? "צילום" כרטיס אשראי בסופרמרקט - מסוכן או לא?

דנה לן

New member
אם היית גרה לידי

הייתי משתיקה לך אותה על המקום! אני מתה על כלבים, עד שהם נובחים לי בעוצמה של 200 דציבלים במרחק של שלושה מטרים מהאוזן, כמו הכלב של השכנים, שלא נותן לי לנוח דווקא כשבא לי לשים את הראש על הכרית של הספה בסלון.
כלב זה מותק, בחצר, אם יש לך חצר. אפשר לאמץ כל דבר, ואם חבל לך על הכסף את לא צריכה כלב מאולף - אני דווקא שמעתי על עלות אילוף של 39 אלף דולר!!! כל עיריה שמכבדת את עצמה, כולל עיריית ת"א, מציעות כלבים לאימוץ. אפשר לראות זאת, למשל, באתר של עיריית ת"א, בשירותים הווטרינריים אם איני טועה. שינבח קצת, מה יש. יבהיל את מי שיבהיל, העיקר שתיגעי, לא. ואם ייפלו עלייך שכנים כמוני, אולי תביני שאין לך בכלל ממה לפחד כל זמן שיש לך בעל בבית...

מירי53

New member
דנה, אם את שומעת את הכלב של השכנים

אז את שומעת.....אז מה את עושה באתר הזה??? הבעל בבית עוזר המון. אז גם שישתיק כלבים???

דנה לן

New member
סליחה, קצת התבלבלנו :-O

המסר היה משותף לשתיכן - לך ולכיסוף יחד, אבל הכותרת "אם היית גרה לידי הייתי משתיקה לך אותו" היה מיועד לכיסוף. לא, אני לא "שומעת", אני שומעת עם מכשיר שמיעה, ובלי זה הכלב יכול להז...ן לי. אבל כשאני עם מכשיר, אז הגרון של הכלב עולה לי על העצבים, כי אני רגישה לרעשים. ולא רק הכלב מעצבן אותי. אז לא כדאי לך לגור לידי... אם היה לי בית עם חצר בטח הייתי מחזיקה כלב, אבל אני גרה בבית עם כלבים הולכים על שתיים, אז אין סיכוי. סליחה, נשמע לי כאילו יש לך בעיה באמת קצת של עצבים, אז אולי יותר טוב שתלכי להתייעץ עם פסיכולוג/ית? יש רשימה של פסיכולוגים שמטפלים בחירשים. אוכל להעביר לך אותה פה, אם תרצי.

מירי53

New member
לא אוהבת פסיכולוגים

אגב. לפני כחודשיים איבדתי את השמיעה בוזן הטובה יחסית. ומאז יש לי טינטון(רעש)סטטי עם תוספות....אני חושבת שאני בדרך להשתגע. מישהו יכול לספר לי על כך? סבלתי תמיד מטינטון אבל לא כל כך חזק ובלי הפסקה. לישון אני יכולה רק עם כדור שינה.

דנה לן

New member
יש אגודת טינטון

קודם כל, אני חייבת לומר לך, שכיסוף מאוד לא נחמדה (ואת יכולה לקחת את המסר הקודם שלך אליה בחזרה בלי להתבייש). היא פשוט יותר כלבה מכל הכלבים שבעולם - גם נובחת וגם נושכת, וכולם יודעים את זה. שנית, אני מבינה שאת במצוקה, ונראה שגם במצוקה נפשית בגלל האובדן והקשיים להתמודד עם המצב החדש. אני יודעת על מה את מדברת כשאת אומרת שאת לא אוהבת פסיכולוגים, אבל לפעמים בכל זאת צריך אותם. אולי דווקא אחד/אחת שמתמחה בעבודה עם חירשים יכול/ה לעזור לך להתגבר על הפחדים. שלישית, יש אגודת טינטון, ואולי גם פורום תמיכה בנושא. אני בטוחה שאם תחפשי מידע ברשת תמצאי. אני לא אעשה עבורך את העבודה: את צריכה לעשות אותה. או שאת יכולה לפנות ל"בקול" - הם בטח יודעים שם וכתובות וטלפון / פקס / אימייל. כן, טינטון יכול לשגע. האם את יודעת את הסיבה לאובדן השמיעה? עברת איזו פרוצדורה רפואית? תרופות חריגות? סתם כך זה קרה? כלב באמת לא יעזור לך כאן. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה ללכת להתייעץ עם מומחים בשטח - קראתי שאפשר היום להקל על זה קצת, ואם לא - אז להתחבר עם אנשים שסובלים מכך - קבוצת תמיכה באזור מגורייך אולי, או באינטרנט. כל טוב.

מירי53

New member
אושפזתי שבוע בבית חולים וקבלתי

קורטיזון. לא עזר לי . אמרו שאין תרוםה למעט קורס ללהרפייה. טוב. את זה אני מכירה ויודעת. לטינטון מהסוג שלי צריך משהו אחר....חוץ מזה שאני סובלת מורטיגו בגלל ההתחרשות, אז אני ממעטת לנסוע רחוק. לכן, אני נמנעת ממרחקים. את מכירה פסיכולוגים באיזור חיפה? הקריות? אם היא לא תגור לידי יהיה לי קשה ללכת....אני משתדלת לא לקטר, אבל אני מוסרת לך אינפורמציה שתביני.מה קורה אצלך?

דנה לן

New member
אשפוז

כששאלתי אם עברת איזו פרוצדורה רפואית, התכוונתי לשאול, אם קרה משהו שאינו קשור בשמיעה - כמו ניתוח - שבעקבותיו אירעה הפגיעה בשמיעה. האמת היא, שאין לי מה לייעץ לך כאן כי איני רופאה. זה היה מתוך סקרנות, כי שמעתי הרבה פעמים על ניתוחים שגורמים לנזקים עקיפים. אני לא מהקריות אז איני מכירה פסיכולוגים משם. ניסיתי להעלות לך לכאן את הרשימה של הפסיכולוגים אבל קיבלתי הודעה ש"זמנית לא ניתן להעלות קבצים לפורום". אם את רוצה, שלחי לי מסר עם המייל שלך, ואשלח לך ישירות. אולי תמצאי מישהי קרובה אלייך. לי יש בעיות אחרות לגמרי. אמנם יש לי קצת טינטון - אני חושבת שמרבית כבדי השמיעה סובלים מכך בדרגה זו או אחרת, אבל אצלי זה ממש נסבל. בינתיים לפחות.

מירי53

New member
לא.לא עברתי נתוח. פתאום זה קרה.

אמנם לקחתי תוספת לתרופה שכבר לקחתי שנים. אבל הרופאים לא התיחסו לזה. את השמיעה הירודה התחלתי מגיל 12. והטנטון לאחר הלידות. אבל בצורה שכזאת? ממש סיוט. אני אחפש לבד על פורום טנטון. רק תאמרי לי בקשה אם זה גם בתפוז. לילה טוב בינתיים!

כיסוף

New member
נכון

כיסוף לא נחמדה לאנשים מהסוג שלך, ויודעת להיות כלבה כשצריך ביחוד לג'ורה כמו שלך. אנשים כמוך אני לא רואה ממטר. פחדנית העדפת לכתוב בכינוי שלא מוכר מאשר להתעמת איתי הא? האינטרנט נותן לך את הכלים להשמצה מה? חחחחחחחחחחחחח למה נראה לי שהשרשור הזה הוא לבדוק סימן חיים של כמה מהכותבים פה. וזה דיון מאולץ והצגה ? מעניין לא?

דנה לן

New member
היא מדברת על ג'ורה

ופותחת ג'ורה כמו זונת רחוב מהתחתית של הביוב הכי גרוע. הפחידה אותי, בההההההה...

כיסוף

New member
היא הוא הם

וואלה מוכר לי הסגנון כתיבה הזה תזכיר/י לי למה את/ה מדבר/ת בגוף שלישי תמיד?

בהחלט

אוקספורד הוא דנה לן, אין אפשרות אחרת. אוקספורד הוא כבד שמיעה הסובל מטינטון קל שהמליץ לפנות לארגון "בקול". מחר הוא יבוא ויכתוב לכם על FM ושתל קוכליארי...

למעלה