כלים

Polar Aurora

New member
תודה רבה

את המאמר באנגלית אני אקרא בסופשבוע, אבל את התאוריה של ונוס נורא נורא אהבתי. באמת תודה.

אני לא יודע אם שמת לב

באותו אתר יש גם אנימציה של המסלול של ונוס. כדאי לקרוא גם את מה שכתוב למטה, שם מופיע הסבר על האנימציה ומה בעצם רואים בה. מעניין היה לקרוא את הפיסקה הזו, מהקטע המודגש יותר:
A plotting taken for similar periods running from, or to, January 13, 2003 would show a pentagram with one point down. These figures are not readily available in published form but can be created using software applications such as Starry Night.​

gwizard

New member
בתכלס...

זה מאוד פשוט. תנסי לצייר פנטאגרם עם היד כמו שאת עושה ואז אחד עם מחוגה וסרגל כמו שאני הצעתי. תחושי את האנרגיה ששניהם מקרינים ותראי מה ההבדל. אני עשיתי את הניסוי הזה עם כמה וכמה אנשים וקיבלתי פידבק מעניין. לא אספר מה כדי לא להרוס לך את הניסוי, אך אשמח לשתף אחרי שתעשי אותו (אם תעשי, כמובן).

gwizard

New member
כן

למרות שאני לא מכיר את המונח double blind כן ניסיתי את הניסוי עם קבוצת ביקורת אשר כללה אנשים שלא היה להם שמץ של מושג במאגיה וגם מעולם לא התעניינו בנושא. כמובן שנאלצתי ללמד איך מרגישים אנרגיה, אך ההשקעה הייתה משתלמת כי למחקר שלי היו עוד מטרות מעבר לזה. עכשיו רק נשאר לתעד את זה בצורה מסודרת

ב- Double Blind

הכוונה היא שגם מי שנתן את הצורה למי שניסה, וגם מי שקיבל את הצורה, לא ידע מה הצורה. במקרה הזה, שבו ההשפעה הפסיכולוגית של דיעה קדומה היא לא קטנה, אולי כדאי גם לנסות לכסות את הצורה ולחוש אותה בלי שהבן אדם יודע בעצם מה הוא חש.

gwizard

New member
הבנתי

מעניין, אולי אני אנסה את זה מתישהו. בכל אופן, הניסוי שערכתי כלל כמה וכמה צורות כך שהדעות הקדומות של האנשים המעורבים אותי שיחקו תפקיד, אך בממוצע לא היה לזה השפעה גדולה כי נתתי לחוש גם ריבועים וסתם צורות גיאומטריות שאין להן קונוטציות בעולם הכישוף לפי הוליווד.

T i a

New member
אלון אפשר לנסות את זה

על בנות החמודות שלי
הן עדיין לא יודעות מה זה חוץ מאשר נראה ככוכב.

gwizard

New member
נכון

רק הייתי רוצה לקבל את האישור של אמא שלהן קודם שגלעד אחרי זה לא ירדוף אחרי עם פטיש

T i a

New member
גלעד???

תה לגמרי לא יודע את השמות של הבעלים, אה? גלעד הוא של לילך לא של פלור

Polar Aurora

New member
תוצאות הניסויי

ציירתי על דפים שונים שלוש פנטאגרמים שונים: הראשון מדוייק וסטירילי (הצטרכתי להשאיל מחוגה מחברה כי אין לי), השני משורטט לגמרי ביד אבל מדוייק יחסית והשלישי לגמרי כלאחר יד. בהחלט מרגישים הבדל באנרגיה של השלושה, אבל להפתעתי התחושות הטובות, הנכונות ביותר היו לי עם הצורה השלישית (אחת מפינות הכוכב אפילו לא נגעה בעיגול מרוב שזה היה עקום). הפנטאגרם השני שידר לי אנרגיה חזקה יותר, עמוקה יותר אבל פחות חמה. והשרטוט הראשון שידר אנרגיה החופפת למראה שלו - ניטרלית וסטירילית, אם כי לא חלשה. אציין שידעתי עם איזו צורה אני עובדת כשניסיתי להרגיש אותה, אז יכול להיות שזה באמת דאות קדומות. אגב הבת של בעלה של אמא באה אלי ביום שבת כולה מאושרת, כי איזה מישהו שבא אליהם הביתה לימד אותה להרגיש אנרגיה, ושתינו השתעשנו בזה כל היום. כבר היא יותר טובה בזה ממני, למרות שאין לה שום רקע ושום הבנה בסיסית של הנושא. אולי אני צריכה להביא לה להרגיש את הצורות שציירתי. ואני אשמח גם לשמוע את תוצאות הניסויי שלך

gwizard

New member
מעניין

אצלי זה יצא הפוך. אנשים שהבאתי להם להרגיש את הצורות המצויירות אמרו שמצא חן בעיניהם יותר הצורות המדוייקות והסימטריות. כמו כן, אני עצמי הרגשתי שיש בריחת אנרגיה מאלו שצויירו מהיד. ניסית פנטאגרם רגיל או בעיגול (פנטאקל) ?

למעלה