כלי המשחק, פרק 11: גשם

Billy Shirs

New member
כלי המשחק, פרק 11: גשם

דירוג: PG13
ז'אנר: AU, רומנטיקה, פעולה
אורך לפרק: 1,800 מילה
ספוילרים: אין
בטא: עמית (לילי רייט), נטע (שגם כתבה חצי מהפרק).
תקציר: ספר חלופי ל"התלקחות". איון, בן הברית של פרים ובריי, יודע הרבה יותר ממה שהוא מספר.

לפרק הקודם
לכל הפרקים

Billy Shirs

New member
בהודעה א'

פרק 11: גשם
לאחר שהכרתו של בריי שבה אליו, הוא התיישב כנגד הקיר. כתפו הייתה חבושה, הודות לפרים, אבל היא עדיין דקרה בכאב חד.

"אדום הוא לא הצבע שלך," הוא העיר לפרים כשהבחין בפניה, דמה של קאג'יה עדיין מרוח על לחיה.

פרים הסתכלה על ידיה. היא רחצה אותן לפני שחבשה את בריי, אבל הן התלכלכו מחדש מהפצע. היא כבר התייאשה מלנקות אותן שוב, רק כדי שעוד שעה הן יוכתמו בשנית. לא משנה מה תעשה, תמיד יהיה לה דם על הידיים, כך או אחרת.

"אני אעזור לך," הוא שפך מעט מים על פניה והחל להוריד מהן את הדם. ידיו היו חמות והיא עצמה את עיניה, נהנית ממגען. "איון שם עלייך עין, את יודעת," הוא חייך בהקנטה.

"חבל, אני לא מעוניינת באיון." גם אם היא הייתה, איזה סיכוי כבר היה להם? אחד מהם הולך למות, אם לא שניהם. "לאן הוא נעלם, באמת?"

"הוא ברח. אני יכול להבין למה."

"אני לא מאמינה שהוא פשוט עזב אותך ככה! מה אם היית נהרג?" היא שאלה בכעס. אם היא לא הייתה מגיעה לשם בזמן...

"למה שיהיה לו אכפת? אנחנו יריבים, אחרי הכל."

"לי אכפת!" היא כמעט צעקה, אבל ריסנה את עצמה. אחרי רגע ארוך היא הוסיפה בקול שקט יותר: "אני פשוט שמחה שאתה בסדר."

"אני יודע. אבל לא צריך להיות אכפת לך, או שלא תוכלי להרוג אותי כשיגיע הזמן," הוא אמר ומשך בחזרה את ידו לאחר שסיים לנקות את פניה.

"אמרתי לך כבר – אני לא אהרוג אותך, לא משנה מה."

"את רוצה למות?"

"כמה פעמים עוד תשאל את השאלה הזאת?" היא הסיטה ממנו את מבטה. שאלתו, על כל המשתמע ממנה, תמיד גרמה לה להצטמרר. היא ידעה היטב כמה משמעויות היו צרורות בתוך השאלה האחת הזו, הפשוטה: את מוכנה לצפות בי הורג? את מוכנה להרוג מישהו אחר? את מוכנה להרוג אותי? עד כמה את רוצה לצאת מכאן?

היא הרגיעה את עצמה במחשבה שקטניס דואגת לשניהם עכשיו. כל שתיאלץ לעשות הוא לסמוך על בריי שיביא אותם לשניים האחרונים.

"כמה שיידרש כדי להוציא את התשובה הנכונה ממך," הוא אמר, קולו מנער אותה מהרהוריה בחזרה למציאות.

"הכל שחור ולבן אצלך, אין שום דבר בין לבין."

"בזירה צריך להרוג או להיהרג," הוא אמר, עיניו מפלחות אותה במבטן.

"לא כשנישאר רק שנינו," היא השיבה, מקווה שהוא יבין. שיסמוך על קטניס, או לפחות על פיטה, שיצליחו להחזיר את שניהם בשלום.

"בואי נעבור הלאה," הוא נאנח. "הצלחת למצוא צמחים אכילים?"

"שכחתי לגמרי מהאוכל. קטניס שלחה לנו סיר ו – אההמ – " היא איבדה את חוט המחשבה כשהביטה מעבר לכתפו של בריי. איון הלך לקראתם, או ליתר דיוק, התנודד על רגליו; נראה היה שהוא עומד להתמוטט בכל רגע. לקח לו זמן מה להגיע אליהם מכיוון שהלך באיטיות שכזו. הוא נאלץ לעצור ולנוח בכל כמה צעדים.

הכעס שפרים הרגישה כלפיו התחלף באחת ברחמים כשראתה עד כמה גרוע מצבו.

"אז חזרת, חתיכת – " הוא השתתק למראה הסימנים האדומים שעל צווארו. "מה קרה לך? אתה נראה כאילו אתה בקושי בחיים, ואני צריך שתחיה."

הוא נשם נשימה עמוקה והתיישב באיטיות, מעווה את פניו בכאב. הוא הניח את הקופסה שקיבל על האדמה לידו. "אחרי שברחתי לינייס תפס אותי. הוא לא היה חונק אדיב כמוך," הוא אמר במרירות.

"ובדרך נס הצלחת להתחמק? מרשים."

"הוא נהנה יותר מדי מכדי להרוג אותי. כמעט איבדתי הכרה כמה פעמים אבל אז הוא נתן לי כמה שניות לנשום. אידיוט סאדיסטי," הוא אמר בתיעוב ורוקן בקבוק מים נוסף. פרים ידעה שעליהם להקציב את הכמות שנותרה בזהירות אך ריחמה עליו מכדי להעיר בנושא. "הוא הסתכל לי ישר בעיניים וחייך במשך כל הזמן! הוא הפסיק רק כשראה את החברה הגוססת שלו. פצעת אותה היטב. אני לא חושב שהיא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן," הוא אמר לבריי.

"לא אני פצעתי אותה," בריי אמר והסתכל על פרים.

"אז אני מניח שהצלת אותי שוב. אם לא היית דוקרת אותה לא הייתי מצליח לברוח ממנו." הוא חייך אליה חיוך רפה. "תודה. ועכשיו, כשברחתי ממנו, אני הולך לטגן אותו. כדאי שנתחיל בהקדם האפשרי. אני לא אוכל להתחיל אם לא תגיד לי איפה הם ישנים."

בריי השתהה למשך כמה שניות, ופרים ידעה בדיוק מה עובר בראשו; הוא תוהה עד כמה איון מהווה עליו איום. במצבו הנוכחי, נראה היה שלא יותר מדי.

"הם בקרן השפע," הוא אמר לבסוף. "הם חייבים להיות. יש משם תצפית על כל הזירה, אספקה, ערימת נשקים. אם מישהו ינסה לתקוף אותם שם בזמן שהם ישנים, הם ישמעו את הצעדים שלו מהדהדים מקילומטרים, ויהיו מוכנים לתקוף בחזרה בעוד התוקף יהיה מותש מהעלייה. עם תנאים כאלה הם אף פעם לא יעדיפו לישון במקום אחר."

לאחר כמה רגעים של מחשבה איון אמר, "אני צריך שתסיח את דעתם בזמן שאני מכין את המלכודת. אם תצליח להרוג אותם תוך כדי הקרב, נהדר; אם לא, הם יחזרו למאורה שלהם ואני אעשה את זה בעצמי."

פרים הסתכלה עליו בחשד. 'אם לא'? הוא שולח את בריי להיות פתיון לקרייריסטים. הוא מקווה שהוא ימות בזמן שהוא מסיח את דעתם. "אני לא חושבת שזה רעיון טוב."

"אני לא חושב שכדאי לך להתערב בזה," בריי השיב והפנה את מבטו בחזרה לאיון. "לדעתי הם תמיד שם בלילה, ויוצאים בבוקר."

"אז נתחיל מחר בבוקר," איון חייך.

"אתה לא יכול לקרוא עליהם תיגר ככה! בקושי יצאת בחיים מהקרב עם קאג'יה, איך תשרוד מול שניהם?" פרים שאלה, לא מסוגלת לשבת בצד בזמן שבריי מתנדב למשימת התאבדות שכזו.

"קאג'יה פצועה, ולינייס יתעכב כדי לטפל בה. שניהם לא יהיו במיטבם," הוא קם על רגליו ואמר, "אני הולך לנסות לצוד. ניפגש ברכבת התחתית, פרימי."

"אבל אתה צריך לנוח," היא אמרה, יודעת שהוא יתעלם מכל מה שתגיד בכל מקרה.

"כמרפאת, את אמורה לדעת עד כמה החלבון חשוב לגוף האדם," הוא גיחך והתרחק מהם, שולף סכין מחגורתו.

"לא יזיק לי קצת ריפוי," איון אמר בכאב כשקם על רגליו. "וגם חלבון."

"בסדר," פרים נאנחה וארזה את מעט האספקה שנותרה להם. היא החלה ללכת לכיוון תחנת הרכבת, בקצב איטי במיוחד כך שאיון יהיה מסוגל לעקוב אחריה.

Billy Shirs

New member
בהודעה ב'

"אז פצעת את קאג'יה, מה?" הוא שאל וסרק בעיניו את הרחוב.

"אני מעדיפה שלא לחשוב על זה," היא אמרה, למרות שהיא לא הייתה מסוגלת להדחיק את המחשבה.

"את צריכה להיות גאה בעצמך. לא הייתי מסוגל לדבר כזה גם אם הייתי מנסה."

"אין שום סיבה להתגאות בהרג," היא כמעט לחשה.

איון הביט בעיניה. החיוך הידידותי דהה מפניו והתחלף בארשת רצינית. "את צודקת לגמרי. אין טעם להעמיד פנים – המשחקים האלה, תרבות ההרג... היא כל כך שגויה. אני לא חושב שצריך להרוג אף אחד," הוא חזר והדגיש, "אף פעם."

היא הסתכלה עליו, ספק נדהמת, ספק מפחדת. אף אחד מעולם לא העז לציין את העובדה הזאת בגלוי, בטח שלא במשחקים עצמם. היא לא ידעה אם עליה לשתף פעולה או לא. היא ניסתה לקרוא את הבעתו, אך עיניו השחורות נראו כאטומות, כמעט חסרות הבעה. "תראה, הגענו לרכבת התחתית," היא הכריזה, מתחמקת בבירור מהנושא. "איך אתה מרגיש, דרך אגב?"

"נורא," הוא אמר, מבין את רמיזתה. "אני כל הזמן מרגיש כאילו אין לי אוויר גם אם אני סתם יושב ולא עושה כלום, והגב שלי כואב מאז שהוא הטיח אותי בקיר."

להיות לבד עם המיועד ממחוז 3, לאחר שגילתה שיש לו רגשות כלפיה, היה מביך להפליא עבורה. היא ניסתה לבחון את החבורות שעל עורו מהמרחק הגדול ביותר האפשרי, כדי שלא תוליך אותו שולל.

"אני אוכל לנשום שוב?" הוא שאל בקול שקט.

"כן. יש קצת דימום פנימי ונזק לשרירים. אתה רק צריך לתת לעצמך לנוח ולהחלים באופן טבעי, אבל זה בלתי אפשרי במצב שאנחנו נמצאים בו. תשתדל שלא להתאמץ יותר מדי. הלוואי שיכולתי לעזור לך יותר," המילים ברחו משפתיה. אם בריי היה שומע שהיא אומרת את זה ליריב שלהם... אבל לא משנה איפה היא נמצאת, היא לעולם לא תצליח להישאר אדישה לסבל של אדם אחר.

"תודה, פרים," הוא חייך למרות שהיה ברור שהוא שרוי בכאב. "אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך."

"לא יכולתי לעזור לך, אז אין סיבה שתודה לי," היא אמרה במבוכה, מתחמקת ממבטו. היא ידעה שאיון עשוי להרוג את בריי לאחר שיטפל בקרייריסטים. היא לא רצתה שאדם שכזה יודה לה, והיא לא רצתה להיקשר אליו.

"עזרת לי כל כך הרבה," הוא אמר והוסיף כאילו קרא את מחשבותיה, "אני יודע להכיר תודה. אני לא אנסה לתקוף אותך או את בריי. ברגע שנוציא את התוכנית לפועל אני אברח לצד השני של הזירה, אני מבטיח."

"אתה באמת מתכוון לזה?" היא שאלה בתקווה. אולי הוא לא היה הטיפוס הבוגדני אחרי הכל.

"כמובן. עזרת לי כשבריי התכוון להרוג אותי. עכשיו שניכם עוזרים לי עם התוכנית הקטנה שלנו. איך אוכל לפגוע בכם?" עיניו פגשו לבסוף את שלה. "באמת יש לך עיניים יפות."

"תודה," היא מלמלה בשקט. היא הצטערה שהוא ייהרג, במוקדם או במאוחר, מבלי שתרגיש כלפיו באותה הדרך. "אני... אני מחבבת אותך, איון." 'לא הייתי רוצה שתמות.'

"גם אני אותך, פרים. אני מקווה שזה לא היה שקוף מדי. את מסוג האנשים שמעולם לא ציפתי לפגוש כאן, ואני שמח שפגשתי," הוא חייך אליה בביישנות ונראה, באמת ובתמים, מאושר. שתיקה מעיקה שררה ביניהם, וחלפה בראשה המחשבה שהוא ינצל את הרגע כדי לנסות ולנשק אותה, אך הוא לא עשה זאת. כנראה שגם הוא ידע בדיוק איפה הם נמצאים ועד כמה קלושים הסיכויים שלו היו.

היא בהתה ברצפה, מנסה לסדר את מחשבותיה, עד שבריי נכנס. הוא החזיק בידו יצורים שדמו לדגים, למרות שהיו להם גפיים שדמו לרגלי לטאה. "העצים מלאים ב... מה שזה לא יהיה האלו. הם נראים אכילים," הוא אמר והשליך אותם על הרצפה.

"איך הצלחת לתפוס אותם?" פרים שאלה ובחנה את אחד מדגי-הלטאה.

"הם מאוד איטיים. פשוט הושטתי יד ודקרתי," הוא אמר.

היא שיערה שקברניטי המשחק פיזרו שם את היצורים הללו, שללא ספק היו מעשה ידי אדם, כדי שהמיועדים לא יגוועו ברעב אלא ימותו בדרך 'מעניינת' יותר.

לאחר שסיימו לנקות, לבשל ולאכול את דגי הלטאה, רעם הדהד באוויר.

"איזה יופי, סערה," איון אמר בטון יבש. "עכשיו זה יהיה בלתי אפשרי עבורי לחשמל את קרן השפע. הכל יהיה ספוג במים ואם אני אנסה משהו, אני אתחשמל בעצמי. הם לא רוצים שנוציא את התוכנית לפועל."

סערה שהייתה מלאכותית בבירור, במיוחד כאשר הם נמצאים מתחת למים. קברניטי המשחק העדיפו שיירד גשם מאיזשהי סיבה שעדיין לא הייתה ברורה לה.

"העולם לא סובב סביבנו, ילד," בריי אמר. "הסערה היא איום בפני עצמו. אנחנו חייבים לצאת מכאן לפני – "

מפל קטן כבר טפטף במורד המדרגות של התחנה. אלו לא היו מי גשם רגילים – אדים שוחררו מכל דבר שהמים נגעו בו. פרים השליכה חתיכה מהקרביים של דגי הלטאה אל המדרגות. הם תססו ונמסו תוך שניות. היא תהתה ממה הגשם הזה היה עשוי – רעל, חומצה, קיטור, שילוב בין שלושתם? היא קמה ממקומה בפחד, זוכרת לקחת איתה הפעם את האספקה. "המקום הזה יוצף בסופו של דבר! כדאי שנצא במהירות האפשרית!"

"המנהרות פה ענקיות," איון אמר בשקט, אם כי נראה היה שהוא מתחיל להילחץ. "נוכל ללכת למקום אחר מתחת לקרקע. ייקח הרבה זמן עד שהמקום יוצף לגמרי."

"אנחנו עוזבים," בריי אמר ועזר לו לקום על רגליו.

הם החלו להתקדם בכיוון ההפוך מזה שהם באו. תוך דקות אחדות איון החל להשתרך מאחור, לא מסוגל לעמוד בקצב.

"היי, אכפת לכם לעזור קצת לבחור עם הדימום הפנימי?"

"בחיי, אתה מטרד. מה אתה רוצה, שק-קמח?" בריי שאל וגלגל את עיניו, לא מאט את מהירות הליכתו ולו במעט.

"אני בסך הכל אומר... מים קטלניים מאחורינו, הסיכוי היחיד שלך לחשמל את הקרייריסטים משתרך מאחור... נוכל לפחות לעשות הפסקה קטנה? אנחנו כבר מאוד רחוקים מהמים," הוא אמר, מתנשף. פרים הצליחה לשמוע אותו רק בזכות ההד ששרר במנהרה.

"אי אפשר. אנחנו לא לוקחים את הסיכון הזה," הוא השיב בקוצר רוח.

פרים הסתכלה עליו במבט מלא רחמים. היא ידעה עד כמה גרוע המצב שלו, ושהוא לא יוכל להמשיך כך לזמן רב.

איון מלמל כמה קללות לעצמו. "לא אכפת לכם בכלל? אם הדבר הזה יגיע אליי, אני אמות!"

"אז? מיועד אחד פחות לדאוג לגביו," הוא אמר באדישות.

"מה קרה לתוכנית שלנו לחשמל את פסל החירו – " הוא השתתק בבת אחת.

Digi Lista

New member
רק פרק 11?...

יופי, אז לא החמצתי הרבה כשלא הייתי...ידעתי שתתחשבי, אז
וכל זה

והיי, עכשיו קראתי את הפרק הזה! החלטתי שעד שאשלים יקח זמן ויהיה לי תירוצים בכמויות אז אני פשוט אקרא בצורה רוחבית וככה עדיין אהיה בעניינים ואסיים הכול (טוב, חוץ מהמחזמר...אבל אנחנו עדיין חצי תיקו, אז סבבה
)
...
אני מאוד אוהבת את הסגנון כתיבה שלך ואת איך שאת בונה את הפרקים והמתח, את זה כבר אמרתי לך ואני חוזרת על עצמי (רוצה שאכתוב לך הודעת סגידה ואז זה יחדש משהו בהבאת האמירה עצמה?
), אהבתי מאוד את הסוף של הפרק הזה ומאוד אהבתי את הדיאלוג (בעיקר זה מתחילת ההודעה השנייה), אני יכולה בהחלט לדמיין את הדברים קורים

Billy Shirs

New member

אני אף פעם לא אתנגד להודעות סגידה

ואת לא חייבת לקרוא את המחזמר, זה סתם משהו ישן... ואעע נראה לי שנשארו לי רק איזה שני פרקים אצלך!

Digi Lista

New member
שיררררר שולתתתטטטטתתת1111!! תעשי לי פאנפיק!

מספיק סוגד או להמשיך? לא באמת איכפת לי לצאת
ית באופן מוחלט על גביי הפורום, אז אם זה מה שעושה לך את זה אני מוכנה להמשיך כאוות נפשך

אני כן אקרא את המחזמר, אני אקרא גם דברים ששהם ונוי נתנו לי וגם עוד כמה חברים, אני לא מתחילה ומפסיקה באמצע, גם אם אומרים לי להפסיק ויש לי בשלוף מיליון תירוצים...
אני מחכה שאת ועוד כמה תסיימו ואז אני אמשיך, יש עוד הרבה (משהו כמו עוד איזה 60 שמוחלקים לכמה ספרים) וגם תיקונים...

Billy Shirs

New member
וואו, יש לך הרבה מה לקרוא, הא?

בהצלחה עם כל זה. ונראה לי שזה מספיק סגידה להיום, נמשיך במועד מאוחר יותר

Digi Lista

New member
יש לי תמיד הרבה מה לקרוא

ואז יש לי גם כפול לכתוב... אם הייתי קוראת בקצב הכול כנראה שלא היו לי על המיטה למעלה מארבעים ספרים לקריאה (ועכשיו מתחיל שבוע/חודש הספר
) ועוד מלא דברים של חברים שאני רוצה לקרוא ולא מספיקה והייתי קוראת גם את החומר של הלימודים אבל בפועל אני בקושי קוראת את הכול...
יש! קיבלתי אישור לעוד הפגזת שירררררררר שולטטטטתתתתתתתתתתת!!11

Billy Shirs

New member
התחלתי לקרוא קצת רובין הוב...

בינתיים לא משהו:\ וחוץ מזה יש לי עוד הרבה דברים ברשימה אבל כלום לא נערם פיזית על שולחני

Digi Lista

New member
שמעתי הרבה על רובין הוב, אבל אני עוד לא שם...

מה שכן, יצא ספר חדש של לינווד ברקלי (ושל ריק ריירדן שאני
בכללי בכתיבה שלו, מקור השראה גדול וכו') וזה אומר שהינה הצטרף עוד משהו לרשימת הקריאה הבלתי נגמרת שיש לי (בעיקר על המיטה, אבל בטח חלק יעבור במהירות גם לשולחנות
) ועכשיו עם מבצעי חודש/שבוע הספר אני הולכת בטוח להכפיל את רשימת הקריאה... אז בואי נעשה ככה, תקראי את רובין הוב ותגידי שבשונה מאחרים דווקא לא נהנית גם בהמשך ואפילו פרשת באמצע וככה אני לא אקבל חיזוק ללמה גם אותו אני צריכה סוף סוף לקרוא...דיל?

Billy Shirs

New member
באמת שבינתיים זה לא משהו...

נורא רציתי איזה ספר פנטזיה לקרוא עד שיגיע משחקי הכס שלי, והשתוקקתי לטבוע בטרילוגיה חדשה... הו וול, אני סה"כ בעמוד 100 מתוך 500 אז אני עדיין אתן לזה צ'אנס, עד עמ' 300 ככה ואז נראה. עכשיו דברים בדיוק מתחילים לזוז אז אני אופטימית.

ריק ריירדן זה ההוא של פרסי ג'קסון? על מה זה בכלל?

Digi Lista

New member
יופי, תמשיכי לחשוב ככה....

זה יחסוך לי מהרשימה...

ריק ריירדן זה אכן ההוא שכתב את פרסי ג'קסון (ונתעלם מהסרט, כמובן), הוא פשוט ענק מבחינתי! אומנם קראתי בעברית ולכי תדעי מה שינו בתרגומים אבל אין ספר שלו (סדרת פרסי, הסדרה של משחפחת קיין והאלים המצריים, סדרת הבת של פרסי והספר הראשון בסדרת '39 רמזים' שהוא גם היחיד של ריק ולכן היחיד שקראתי, לא ניסיתי את הסופרים האחרים שממשיכים את הסדרה הזו...) שלא נהניתי ולא עבר לי במהירות כמו סרט מצוייר, הסגנון שלו פשוט קורע מצחוק! זה שריק ריירדן מגיע מעולם ההוראה הוא יתרון גדול מבחינת הבנת השפה, היציאות, הבעיות האמיתיות וכו'... על מה הספר החדש שיצא? השלישי בסדרת 'משפחת קיין והאלים המצריים', הבנתי שהוא האחרון בסדרה הזו, קצת חבל אבל זה בסדר יש את 'גיבורי האולימפוס'(הבת של פרסי ופרסי אפילו חזר החל מהספר השני, אבל לא הוא המספר בגוף ראשון הפעם) שעוד לא נכתבו בו כל הספרים ויש בטח עוד בעתיד...

N o R i K o

New member
טובוש

אני לא יודעת למה, איכשהו באמצע הפרק לפעמים אני קצת מאבדת מי מדבר עם מי ועל מי ומתי. כאילו עדיין לא הצלחתי לעשות לגמרי "הוק" על מי זו כל דמות.

הופתעתי מהסוף, אבל לא ברמה של "מההה?" כי אנחנו אמנם יודעים מה הוא פסל החירות ואני כן מופתעת שגם הוא יודע, אבל בטח לבריי ופרים זה לא אומר כלום. אני חושבת שה"פאאאק" היה אמור להגיע ברגע שהוא קלט שקברניטי המשחק יודעים שהוא יודע. כי אם הוא יודע, ואם זה משודר בלייב... פתאום כל פאנם תדע... כאילו, זו הסקה שאני יכולה לעשות, השאלה היא אם גם שאר הקוראים מסיקים מזה את ה"פאאאק" האמיתי, ולא את ה-":O מאיפה הוא יודע".

מצפה להמשך

Billy Shirs

New member
סבבוש,

מציעה לך להתעדכן כאן אם זה מבלבל אותך -
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2316927

או שזאת לא הייתה הבעיה ופשוט לא היה ברור מי אומר מה? אני אשתדל להבהיר את זה יותר בפרקים הבאים.

לפרים ובריי לא משנה אם הם באמת בניו יורק, מיאמי או כל עיר אחרת, אבל עצם זה שאיון יודע איפה הם ולא אמר להם (להזכירך, בריי גם שאל אותו את זה ישירות והוא אמר שאין לו מושג) אומר שהוא שיקר להם בעניין הזה וזה די ביג דיל.
לקברניטי המשחק זה לא ממש משנה אם הוא יודע איפה הם, הם לא ניסו להסתיר את זה. העניין האמיתי פה מבחינת הקברניטים הוא חוקי הזירה ולא המבנה הממשי של העיר.

N o R i K o

New member
דווקא אני רואה את זה אחרת

כאילו, אני יודעת שאם הייתי שומעת מושג כמו "פסל החירות" ולא הייתי מכירה אותו, זה לא היה אומר לי כלום. ואולי הוא סתם התבלבל, וקרא לזה ככה? אני מלא פעמים אומרת "אני הולכת לצבא" ומתכוונת לעבודה בכלל, סתם מתוך הרגל
כאילו, נראה לי שקברניטי המשחק יפקחו עין ממש ממש גדולה על מישהו שהראה סוג של ידע על המקום בו הם נמצאים, כלומר ידליף ידע לפאנם, כלומר אומר שיש ידע בפאנם. זו עילה די גדולה למרד. זה דבר שממש עלול להעלות המון רעש. מצד שני, אולי איון סתם קרא לקרן השפע "פסל החירות" כי הוא רגיל לזה...

ולא התכוונתי לזה שאני לא יודעת מי מאיפה, הכוונה היא שלפעמים אני מאבדת את מי מדבר על מי, as, הדבר השני שאמרת. XD

אבל בכל מקרה אני רוצה כבר את הפרק הבא
גם התחלתי לפתח מתח

Billy Shirs

New member
כולם יודעים מה זה ארה"ב,

קטניס אמרה את זה בספר הראשון... היא גם יודעת להגיד שהקפיטול נמצא בהרי הרוקי ומחוז 12 בAppalachia, איך שלא כותבים את זה. עצם זה שאיון מכיר את ניו יורק לא יפחיד את הקברניטים שלנו.

N o R i K o

New member
לא לרמה מפורטת כזו :\

היא יודעת לומר שמחוז 12 זה על אפאלאצ'יה, אבל אפאלאצ'יה זה אזור עצוםםםםם ביבשת אמריקה. להגיע לידי פירוט של פה הייתה עיר וקראו לה ניו יורק והיה בו פסל שקראו לו פסל החירות, והוא ניתן ממדינה רחוקה אחרת בשם צרפת... אני חושבת שזה מפורט לפרטים שאנשים בפאנם לא יודעים. מבחינתם הייתה מדינה, היא שקעה מתחת למים, הסוף. אבל לדעת שהייתה מדינה עם ערים, עם המון חיים, עם אנשים שהיו בקשרים עם מדינות אחרות ולא עשו רק כריית פחם (כי שימי לב שכל מה שהיא אומרת על אפאלאצ'יה זה שהם כורי פחם... מה עם אלאבאמיה ווירג'יניה וטרנסילבניה ו-KFC?!

אולי זה פשוט כי אני נאחזת בדברים שעשויים לעניין אותי ופחות מעניינים אותך

Billy Shirs

New member
אבל זה לא מידע כל כך סודי...

גם היימיטץ' ופלוטארך יודעים על דמוקרטיה ועל האימפריה הרומית. כן יש להם ספרי היסטוריה... אל תשכחי שמחוז 12 הם די נבערים מבחינת חינוך, רמת חיים וכל דבר אחר. איון ממחוז 3. מלמדים אותם הרבה יותר בבית הספר, הם מייצרים דברים הרבה יותר מסובכים ואני חושבת שגם הרמה שם בהתאם. ז"א, הם לא עשירים, אבל אין אנשים שמתפגרים באמצע הרחוב מחרפת רעב.
גם יש סיבה שאיון יודע את זה - אני אספיילר מעט ואומר שהוא לא למד את זה בבית הספר - אבל זה לא משהו שצריך להתייחס אליו בתור סכנה, לפחות לא לדעתי. מבחינתי הרבה יותר מפריע לקברניטים שהוא מנתק מצלמות מהחשמל בשביל להפעיל מזגנים

N o R i K o

New member
אני לא חושבת שזה ספויילר, לדעתי ברור

שהוא לא למד את זה בבית הספר.
ואת צריכה לזכור שפלוטארך הוא מהקפיטול, ולהיימיץ' יש קשרים בקפיטול אחרי הניצחון שלו, אז ברור שלשניהם יש גישה לידע הזה... אבל למחוזות? ברור לי ש-1-3 הרבה יותר מפותחים מבחינת ידע בגלל הדברים שהם צריכים לעסוק בהם, אבל לא לרמה כזאת. זה למה אני חושבת שכאן מעלה תמיהה לדעת מאיפה איון יודע את הדברים האלה ואיך... הרבה יותר מעניין אותי אישית מאשר איך בריי ופרים יגיבו לזה

למעלה