כלי המשחק, פרק 13: האמת, כמעט

Billy Shirs

New member
כלי המשחק, פרק 13: האמת, כמעט

דירוג: R על אלימות
ז'אנר: AU, רומנטיקה, פעולה
אורך לפרק: 2,300 מילה
ספוילרים: אין
בטא: עמית (לילי רייט), נטע (שגם כתבה חצי מהפרק).
תקציר: ספר חלופי ל"התלקחות". הקרייריסטים יוצאים לצוד, ואיון סוף סוף מספר את האמת. בערך.

לפרק הקודם
לכל הפרקים

pennylane11

New member
מה?!

יואו מתתי מצחוק כל הפרק! "אני אוהבת את בריי" "גם אני"
אדיר!!!
בסך הכל זה היה מקסים, וממש אהבתי את הפרק הזה, ובדיוק אתמול חשבתי איך זה שאין עוד אחד.
אני נורא נהנית מהפאנפיק הזה. וממש בא לי שפרים תמות ולייניס ינצח, אבל זה לא יקרה.

Billy Shirs

New member
*חוויות מאחורי הקלעים*

"טוב, נעשה שאיון יאהב את פרים."
"איזה מגניב זה יהיה אם הוא בעצם גיי!"
"כןןןןןן~~~~"

אני לא זוכרת מי אמרה מה... סביר להניח שנטע, היא היצירתית מבין שתינו

ושמעי, גם לי.
כבר יש כמה AUים כתובים על מה היה קורה אם לין היה מנצח. האמת שהוא די אדיר.

pennylane11

New member
אה, באמת לא? באסה.

אני דמיינתי סצנה אדירה של לייניס מכוון *הכנס כלי נשק כאן* אל קג'איה והיא לא מבינה מה קורה ואז הוא יורה והיא רואה שבריי היה מאחוריה ובריי בדיוק מספיק לירות בה, ככה שבריי הורג את קג'איה, ובאותו רגע לייניס הורג את בריי ומנצח~ בואי נגיד, ככה אני הייתי מסיימת את זה, וזה היה נפלא.
אבל לא, האפי אנד. אוף עם זה.
ומי שחשבה על זה פשוט עשתה לי את היום! אדיר.

Billy Shirs

New member
הוא מגיע די רחוק...

אבל קשה לי לראות משולש יורים כזה, אם כי זה ממש מזכיר לי סצינת הקרב האהובה עליי באוואטר... אבל אני מבטיחה לך שלא משנה מי ימות, המוות שלו יהיה מושקע למדי.
סצינות מוות הן האהובות עליי... מוהאהאהאהאהאהאהא

pennylane11

New member
אכן מגניב,

וברור שהוא מגיע רחוק, עכשיו נשארו לייניס וקג'איה, ובריי-איון-פרים, לא?
אני יותר דיברתי על משהו כזה: http://www.youtube.com/watch?v=lZKk91vB_xo רק בשלישיה, ככה שלייניס הרג את פרים ובריי רוצה נקמה, לייניס מוצא את קג'איה פצועה, ובמקום לבוא לעזור לה הוא מכוון אליה כלי נשק, היא לא מבינה, ואז מרגישה שהיא נפצעת בגב, וזה בריי שיורה בה, לייניס יורה בו בחזרה. בריי הרג את קג'איה, לייניס הרג את בריי וניצח, הידד. אבל שוב, עם כזו כתיבה כל סוף (חוץ מהאפי אנדינג קיטשי של פרים ובריי!) שתכתבו יהיה מקובל עליי
הוו, אולי יהיה האפי אנדינג של בריי ואיון?! או של בריי ולייניס?! אני הייתי קוראת את זה.

Billy Shirs

New member
ג'י, תודה על הספוילריםXD

נשארו מי שאמרת ועוד שניים, אם כי הם לא משמעותיים לעלילה כל כך.

pennylane11

New member
"כעת כל שנותר לו הוא המיועד מ-4

מלארק, והיא."
לקחתי את המשפט הזה לכיוון הלא נכון, אבל חשבתי שזה אומר שללינייס מלבד קג'איה יש את שלושתם וזהו... לא?
נו באמת, את לא תתני ללא חשובים שלא אמרת עליהם מילה בכל הפאנפיק לנצח נכון? למרות שחייבים לכתוב משהו כזה...
לקח לי גם שנייה להיזכר שאת רואה קאסל, אז אופס, וזה ממש לא אומר שום דבר על הפרק או על כל המשך עלילה שיהיה, וזה ברור מאליו כשרואים את הסצנה. ובכל מקרה, ממש מצטערת~

Billy Shirs

New member
אופס... שכחתי מ-4,

כי הממ... ספוילרים. אבל כן, הוא פשוט התייחס לאיומים הפוטנציאליים שלו והזניח את החלשים יותר.

אז המיועד המפורסם מ-4 שדובר עליו רבות מופיע בפרק הבא. Just sayin'.

pennylane11

New member
אז בגלל זה לוקח הרבה זמן?

אוף, אני ממש רוצה כבר לקרוא!
כמה פרקים עוד יש, שלושה כזה?

Billy Shirs

New member
לקח הרבה זמן

כי ממש ממש נתקעתי עם הכתיבה של הפרק הזה.
הפרק הבא ממש זרם לי וכתבתי אותו תוך יום אחד אז הוא יתפרסם בעוד שבוע מהיום.

ואני לא בטוחה כי זה לא ממש מחולק לפרקים עד שאני לא עוברת ומשכתבת אותו... הייתי אומרת שחמישה אם לא יותר.

pennylane11

New member
הו וואו, כיף!

בכל מקרה אני אפסיק לחפור כי השרשור הזה אדום להטריד, אבל זה ממש כיף לקרוא אתכן וזה פאנפיק אדיר~ D:

Billy Shirs

New member
לול הוא באמת אדוםXD

יהיה נחמד אם גם מישהו אחר יגיב לי מדי פעם

אבל תודה. אני ממש שמחה שאת קוראת אותנו כל פרק

Digi Lista

New member
זה בדיוק מה שאמרתי כשהייתי אדומה. היה לי אדום

מידיי בעיניי. לא יכולתי לדבר איתך כמו שצריך וקיבלתי אדמת.
אני דיי בטוחה שפספסתי את הפרק הקודם כי לא זכרתי שהיה 12 בכלל, אז כנראה לכן לא הגבתי, אקרא את שניהם ואגיב

Billy Shirs

New member
12 היה די מזמן...

התרשלתי בתפקידי

למרות שלי דווקא לא מפריע כל האדום הזה, מוהאהאהא

Digi Lista

New member
וממנו תגיע גם השתלטותכן על העולם

אוקיי, אז אני אהיה בעדכן כדי שלא תשמידו אותי בדרך... ואם בכל זאת תרצו לפגוע בי, אתנחם במחשבה האופטימית ומנותקת מהמציאות משהו שאולי שרון
תעזור לי אם יקרה משהו)

למעלה