..... אין לי כח לשים את הכל.... אבל זה הבס והמגבר שאני רוב הזמן מנגן עליהם.
D DEATHRUCTION New member 25/9/06 #17 ..... אין לי כח לשים את הכל.... אבל זה הבס והמגבר שאני רוב הזמן מנגן עליהם.
M Mena Rea New member 25/9/06 #22 שלי משמאל-ג'קסון רנדי רואדס יפאנית חדשה. מימין-פנדר טלקאסטר ט'ינליין חצי נפח אמריקאית ווינטג' (72). את הראשונה קניתי מטעמי פדנטיות על השניה.
שלי משמאל-ג'קסון רנדי רואדס יפאנית חדשה. מימין-פנדר טלקאסטר ט'ינליין חצי נפח אמריקאית ווינטג' (72). את הראשונה קניתי מטעמי פדנטיות על השניה.
U UrBaN Man New member 29/9/06 #29 סינטיסייזר,EP ופסנתר אקוסטי. מנגן על קלידים ופסנתר. יש לי ROLAND JUNO D. (סינטיסייזר). פסנתר חשמלי קטן וחמוד של ROLAND גם כן, ופסנתר אקוסטי מדהים בן 60 ומשהו שנה. אני מתכנן על קנייה של KORG TRITON EXTREME בקרוב. השאלה היא כמה קרוב זה יהייה. יום טוב. תמונות מחר או בהמשך הערב.
סינטיסייזר,EP ופסנתר אקוסטי. מנגן על קלידים ופסנתר. יש לי ROLAND JUNO D. (סינטיסייזר). פסנתר חשמלי קטן וחמוד של ROLAND גם כן, ופסנתר אקוסטי מדהים בן 60 ומשהו שנה. אני מתכנן על קנייה של KORG TRITON EXTREME בקרוב. השאלה היא כמה קרוב זה יהייה. יום טוב. תמונות מחר או בהמשך הערב.