כלי עבודה בחרוזים

wildspirit

New member
מאיפה את בארץ??

אני יודעת שיש אבגד גם בחיפה בצ'ק פוסט ויש עוד מלא מקומות אבל לפי האזור שבו את גרה אני יכולה לתת לך רשימה של חנויות בכל מקרה כמעט בכל חנות שיש בה חרוזים יש בה גם שרשראות כאלה.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ווואווווווווווו

רק תגידי לי איפה מוצאים כזה ואני טסה לקנות!!! אבל כבר שנים מתה לאחד כזה!

wildspirit

New member
את זה את יכולה למצוא בחנויות

יצירה שונות אבל גם באימפריאל בתל אביב, באקוורל ברעננה, אני מאמינה גם באבגד, בפנאי לי ועוד

p a l o m a

New member
את גדולה... אקוורל זה פה לידי

ואף פעם לא עלה בדעתי להכנס לשם נוסעת עד אבגד.. תודה תודה.. אוי אני מאושרת שמצאתי אתכן.. יש לי בבית אוצר בלום של חרוזים.. מתחילה, מתיאשת, מתחילה מתיאשת... עכשפ אולי אכנס לפוקוס... הייתי ממאד רוצה לדעת לסרוג צמיד עם מסרגה אחת וחרוזים מושחלים.. נראה לי מהזה יפה..

colette

New member
../images/Emo13.gifהיי.אני חדשה וגרה ברעננה.איפה זה

בדיוק אקוורל??

wildspirit

New member
אקוורל נמצאת בצומת

רעננה - כפר סבא. מצד ימין - לפני תחנת האוטובוסים הסופית

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מה עושים עם זה?

וגם עם זה מתחת?

wildspirit

New member
עם שני המכשירים אנחנו בעצם

יוצרים בחוטי המתכת ספירלות שונות כדוגמת האתר ששלחתי והתמונה שהעלתי קרוב אני אלמד אתכן איך עובדים עם זה בעיקרון מאוד פשוט - ומניחים את החוט מתכת על המכשיר ומתחילים לסובב ויוצרים לנו ספירלה מהחוט מתכת ועם המכשיר השני אנחנו מכינים ספירלה עבה יותר באותה שיטה אפשרי להכניס באמצע חרוז או לא כל אחד לפי אהבתו

מאיזה אתר

היי בוקר טוב ושבוע טוב מאיזה אתר הורדת את הדוגמא הזו? זו שרשרת שאני מנסה לעשות כבר הרבה זמן כי ראיתי אותה על מישהי אבל זה לא ממש יוצא לי. עכשיו אני מבינה שהייתי צריכה להשתמש במכשיר הזה ולא בעבודת יד רגילה.

למעלה