כלמיני שאלות

wranger

New member
מה זה דף הבלוג של תפוז?

אם הכוונה לעיצוב הפריסטייל בבלוגים, אז הכל אפשרי בתוך הגבולות שתפוז מציב. פעם הגבולות האלה היו צרים מאוד, ואז התרחבו, ויש שמועות זדוניות על הרחבות נוספות - כלומר הוספת עוד אפשרויות עיצוב - אבל לא שמעת את זה ממני. לשאלות נוספות על עיצוב ותמיכה טכנית, פני לפורום התמיכה הטכנית, קישור משמאל.

wranger

New member
ההערה הזו כל כך קריטית?

שוין, כנראה שכן. שלחי מסר לטל.

אני פשוט

לא רוצה שהקוראים הקבועים שלי ישאלו את עצמם למה אני מפרסמת את הפוסט הזה שוב, אז אני רוצה לכתוב הסבר לפני... זה הכל.

טל לוין

New member
היי - אפשר להוסיף הקדמה

אם מדובר בכמה שורות שאומרות בערך כך - הנה הסיפור שלי לתחרות... קרה באמת / לא קרה באמת... נכתב ב... בהשראת... לאחר... הייתי בת... וכו'. לא הקדמה ארוכה מדי שתהיה בעצם חלק מהסיפור.

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif

הדבר שהכי חסר לי זה שאם אני כותבת משהו במסך הניהול באקספלורר, ואז בטעות לוחצת על סגירת החלון, או על קישור כלשהו, האקספלורר יזהיר אותי שאני אומדת לאבד את מה שכתבתי, אבל הפיירפוקס לא, וכבר יותר מרשומה אחת איבדתי ככה ואח"כ לא היה לי כוח לכתוב הכל מחדש... אולי כשיעלו כל החידושים בבלוגיה גם זה יכלל.

האגוש

New member
בטח התכוונת הפוך ../images/Emo3.gif

שהפיירפוקס מזהיר ואקספלורר לא.. יש מליון ואחת סיבות למה פיירפוקס עדיף על אקספלורר, אני רק רוצה שתפוז ופיירפוקס יהיו חברים
יש מישהו שאפשר לפנות אליו בקשר לזה? להזיז קצת עניינים? כי להתלונן פה בפורום כמו שעשיתי, כל אחד יכול. אבל צריך לשנות דברים, לא רק לדבר עליהם. :)

suki da yo

New member
לא, התכוונתי לFF לא מזהיר

זו פונקציה תפוזית, האזהרה הזו, והיא לא קיימת ב FF, כמו הכפתור פרסום בתחתית מסך העריכה, וכמו עוד כמה דברים קטנים שפשוט נעלמו ואינם בFF. בנוגע למי שאפשר לפנות, אני מאמינה שטל עורכת הבלוגיה תראה את זה היום ותגיב.

אני כבר ממזמן הפסקתי להילחם

פעם הייתימתלונן באופן יומי על תקלות בפיירפוקס. פשוט אי אפשר לגלוש בבלוגיה עם פיירפוקס בלי להיתקל בתקלות. חלון כתיבת התגובה שלא תמיד מופיע התגיות שגולשות לכל מקום (אפילו אם בעל הבלוג לא הגדיר קוביית תגיות בבלוג שלו!) בעיות בשקיפות ועל בעיות בכתיבה אני בכלל לא מדבר, כי יש המון כאלה. אני את הרשומות שלי כותב רק עם אקספולרר. נכנעתי.

האגוש

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

אני גם כותבת רק באקספלורר..אבל זה באמת מעיק. זה לעצור את כל הגלישה שלך ולפתוח עוד חלון..והאקספלורר שלי בכלל עושה בעיות, אז זה מציק כפליים.
לא להתייאש! חייב להיות פתרון...

חהמן

New member
חה!

טחנות רוח! טחנות רוח! אתה נלחמת בטחנות לא בתחנות... טוב, נראה לנו שטחנו את זה למוות. חה!

suki da yo

New member
יש לFF add on נהדר

קוראים לזה IEtab והוא פותח לך tab של אקספלורר בתוך החלון של הFF

האגוש

New member
באמת?? על זה לא שמעתי.

זה כמובן לא פתרון לבעיה אבל זה מאוד עוזר. תודה :)

suki da yo

New member
נו, אני עדיין לא מתכנתת בתפוז ../images/Emo3.gif

זה הפתרון הכי טוב שאני יכולה להציע לך.

האגוש

New member
חח אז שוב תודה :)

סליחה אם נשמעתי מגעילה או משהו, הטענה היא לא אליך

למעלה