אם הכוונה לעיצוב הפריסטייל בבלוגים, אז הכל אפשרי בתוך הגבולות שתפוז מציב. פעם הגבולות האלה היו צרים מאוד, ואז התרחבו, ויש שמועות זדוניות על הרחבות נוספות - כלומר הוספת עוד אפשרויות עיצוב - אבל לא שמעת את זה ממני. לשאלות נוספות על עיצוב ותמיכה טכנית, פני לפורום התמיכה הטכנית, קישור משמאל.
אם מדובר בכמה שורות שאומרות בערך כך - הנה הסיפור שלי לתחרות... קרה באמת / לא קרה באמת... נכתב ב... בהשראת... לאחר... הייתי בת... וכו'. לא הקדמה ארוכה מדי שתהיה בעצם חלק מהסיפור.
הדבר שהכי חסר לי זה שאם אני כותבת משהו במסך הניהול באקספלורר, ואז בטעות לוחצת על סגירת החלון, או על קישור כלשהו, האקספלורר יזהיר אותי שאני אומדת לאבד את מה שכתבתי, אבל הפיירפוקס לא, וכבר יותר מרשומה אחת איבדתי ככה ואח"כ לא היה לי כוח לכתוב הכל מחדש... אולי כשיעלו כל החידושים בבלוגיה גם זה יכלל.
זו פונקציה תפוזית, האזהרה הזו, והיא לא קיימת ב FF, כמו הכפתור פרסום בתחתית מסך העריכה, וכמו עוד כמה דברים קטנים שפשוט נעלמו ואינם בFF. בנוגע למי שאפשר לפנות, אני מאמינה שטל עורכת הבלוגיה תראה את זה היום ותגיב.
פעם הייתימתלונן באופן יומי על תקלות בפיירפוקס. פשוט אי אפשר לגלוש בבלוגיה עם פיירפוקס בלי להיתקל בתקלות. חלון כתיבת התגובה שלא תמיד מופיע התגיות שגולשות לכל מקום (אפילו אם בעל הבלוג לא הגדיר קוביית תגיות בבלוג שלו!) בעיות בשקיפות ועל בעיות בכתיבה אני בכלל לא מדבר, כי יש המון כאלה. אני את הרשומות שלי כותב רק עם אקספולרר. נכנעתי.