כל אלה שרוצים לראות את שיפרה עפה, אתם שאננים

ליאנוש17

New member
שפרה וצבר חייבים להשאר בלעדיהם אין תועלת!!

אני ועוד הרבה כמוני לא מעונינים לראות את האנשים חסרי השכלה , תרבות והברברים האלה - זה זלזול בי כצופה. וונסה מתנהגת מגעיל לאיתי צוחקת עליו מול הפנים שלו ושניה אחרי זה מחבקת אותו זה לא מתאים ההתנהגות הזאת שלה , היא וולגרית שצועקת יותר מידי , חסרת טאקט והתחשבות. היא עכשיו מצאה לה אנשים חדשים ככה שהיא הולכת להעיף אחד אחד מהישנים היא אישה בוגדת ולא יציבה , היום נגיד והיא אם עינב ויוסי שבוע אח"כ היא מסוגלת להצביע עבורם. אפילו יוסי הדורבן חושב שהיא בוגדת והוא מפחד ממנה , חייבים להעיף אותה. שפרה וצבר אנשים אמייתיים עם ערכים , דרך ארץ שכייף פשוט כייף לצפות בהם. אה ועוד משהו איתי אמור להיות גם מעומד להדחה ישלו 3 קולות משפרה צבר ולאון.

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

clearer

New member
גם ללאון יש שלושה קולות

נדמה לי שעכשיו השתנו החוקים ורק שניים מועמדים, אלא אם כן יש שיוויון בן השני לשלישי.

keren332

New member
צריך 3 מועמדים להדחה

שימי לב לשפרה יש 5 קולות נגדה , לונסה נדמה לי גם יש 5 ולצבר יש 4 . ללאון שיש לו 3 קולות הוא לא צריך להיות מועמד להדחה , אם היו לו 4 קולות אז הוא היה מועמד , הרי גם לאיתי יש 3 , למה שדווקא לאון יהיה מועמד להדחה ?

clearer

New member
שניהם היו אמורים להיות, אבל השתנו החוקים לדעת

י

keren332

New member
לא השתנו שום חוקים , מועמדים להדחה

שלושת האנשים עם הכי הרבה קולות נגדם . אם למשל היה עוד מישהו עם 4 קולות אז כבר היו 4 מועמדים להדחה .

ליאנוש17

New member
את לאון לא שמו מעומד להדחה בגלל שחגית ועינב..

לא באמת התכוונו להצביע לו , ויצא שיש לו 3 קולות . עובדה שהוא ישב יחד עם אותה חבורה שארז חילק ..הוא הוריד אותו בגלל זה. איתי חייב להיות גם מעומד.

Jo_

New member
לא יודעת מה יש ללמוד מחגית בשלב הזה

לפי דעתי זה יותר פשוט מהכל: חגית התלהבה מאוד משפרה מהספה בסלון (ובצדק, לדעתי) והגיעה עם ציפיות מאוד ברורות שהיא עצמה הצהירה עליהם. היא רק לא לקחה בחשבון שזה צריך להיות הדדי וזה שהיא מתלהבת משפרה לא אומר בו בזמן ששפרה תתלהב ממנה. אם הן היו מתחילות את העונה יחד אז יכול להיות יותר שהן היו מוצאות את החיבור שחגית צפתה לו והגיעה בין השאר עבורו, אולי זה היה מתממש. אבל זה לא המצב. שפרה התעייפה ואין לה את החשק והרצון להכיר יותר מידי את החדשים, בלשון המעטה וזה פקטור שחגית לא לקחה בחשבון ולא מתייחסת אליו. לכן לדעתי, חגית קצת מתנהגת כמו ילדה בגן שלא קיבלה את הסוכריה שביקשה וחבל. אני התאכזבתי. באמת שממנה לא ציפיתי לחוסר סבלנות ובגרות שכזה. אבל שיהיה...

חגית נחש צפע

האסטרטגיה שלה היא התקרבות ליוסי והדחת אחד אחד מהחבורה השנייה. הדברים שאמרה על שיפרה הם רק כדי לתת סיבה לקהל ששונא אותה להמשיך ולשנוא אותה, ולקהל שאוהב אותה, לחשוב פעמיים. אצלי זה לא עבד, זה רק גרם לי להבין כמה שהיא מתוחכמת. בטח ישבה עם בעלה בבית ועשו את כל התכניות שצריך כדי שתגיע לגמר. הרי יפה היא לא. סקסית גם לא. כריזמתית גם לא. אין סיבה שתגיע בגמר אלא אם היא החברה הכי טובה של יוסי והאוייבת של שיפרה....

התגובה שלך אמורה לסנגר על שפרה? ../images/Emo6.gif

אמרת את זה בעצמך - שפרה לא רוצה להכיר אף אחד - לא חגית ולא אף דייר אחר שפרה היתה שותפה לחרם על נעמה ועל יוסי שפרה לא שומרת על מבט בגובה העיניים שפרה מתנשאת

Jo_

New member
אני רואה את זה קצת אחרת...

לדעתי יש אנשים שמתחברים לכולם ומצליחים למצוא עניין משותף עם כל אחד ויש כאלה שהם לא. לדעתי זה לא הופך אותם לפחות טובים או רעים. קשה לי לשפוט את שפרה או לאון או כל אחד שתופס מרחק ונרתע מהחדשים. כן, זה לא חברותי אבל זה אנושי ואולי עד שלא אהיה שם לא אדע איך זה באמת מרגיש אז למה לי לחרוץ גורלות. מעבר לזה שעברו רק כמה ימים ויש סיכוי שאם חגית לא היתה מיד שוללת את שפרה ומתאכזבת כל כך ממנה שהיא לא מיד התחברה איתה אז שפרה עם הזמן כן היתה מוצאת את החיבור איתה. זה קצת חמור קופץ בראש. אני חושבת ששפרה לא חושבת אסטרטגיה כל כך הרבה כמו אחרים. היא כן אבל לא באותה מידה ולכן היא לא חושבת על הקדימה. יש מצב שהיא פספסה הזדמנות לרדת קצת מהגריל ע"י התקרבות לחדשים אבל בן אדם יכול לעשות מה שהוא יכול לעשות ואני לא בטוחה שהייתי עושה משהו אחרת ממנה. יש מצב סביר שזה בדיוק מה שהייתי עושה - מה שאפשר בהתאם ליכולות ולכוחות הנפשיים. בתקופה של נעמה, אגב, שפרה היתה די אדישה למצב. אישית היא נפגעה אבל לא הרעילה אף אחד נגד נעמה ולא הצביעה נגדה. זה לא להיות שותף למרד בעיני. מול שחר היא אכן מתנשאת אבל שמע, הבן אדם בהמה גסה. לא ראיתי אלימות ווולגריות בבונית כזאת אף פעם, אני חושבת.

כנראה שזו רק אני אבל בהתחלה צבר בעיני היה ממש

חתיך! היום אני מביטה בו וההתנהגות שלו הפכה מכוערת בעיני... והיופי שלו כבר לא כמו שהיה בהתחלה... אבל זו רק אני...

morPUMA

New member
אני מההתחלה לא ראיתי בו משהו יפה, אבל...

עכשיו הוא נראה לי מכוער

כל שבוע קרובי שיפרה מלכלכים על מישהו אחר../images/Emo46.gif

כדי ששיפרע לא תעוף, לפני שבוע הם הגנו על ונסה..השבוע לא מפסיקים ללכלך עליה.. זה מצחיק הצביעות בדיוק כמו של שיפרה. האמת תצא לאור

XדוריX

New member
אני לא מאמין.. אפילו אוהדי המכשפה רכלנים ומסי

ומסיטים עוד סיבה טובה להדיח את המכשפה שיפרה אתם לא מבינים קרובי שיפרה אתם מזיקים לה בזה שאתם דורכים על אחרים כמוה

למעלה