ונסה ?
טוב זה כבר עניין של דעה אישית וכולם יודעים ממה אני הכי נהנה אבל במה בדיוק היא גורמת לך לפתוח טלוויזיה ? בהתחרמנויות שלה ? שגם ככה מצנזרים,זרקה את איתי כמו לא יודע מה אחרי שחודשיים הם ביחד לא שמה עליו זה היה ממש מגעיל. לי אישית אף פעם לא הייתה בעיה עם ונסה אבל אחרי שעשתה מה שעשתה עם איתי והעובדה שהיא פותחת דלתות במקלחת {פעמיים לצבר ופעם אחת ליוני בינתיים} ומדברת על אנשים מבחוץ ואומרת למי יש קטן ולמי גדול בלי בושה באמת עצבנה אותי.הייתי מעדיף שאיתי ילך כי הוא באמת לא מוסיף כלום,ממש כלום. חוצמיזה שעינב על התקן של ונסה {בכמה בחינות} פחות או יותר-אומנם הרבה יותר מעודנת. אם צבר ילך זה יהיה בעיניי אסון,כל השיחות בוילה יהפכו לשטחיות שאין לי בעיה עם שיחות כאלה בכלל אבל אני חושב שבשלב זה שיש עוד כל כך הרבה זמן אסור שזה יקרה. בנוסף לא רואה שום דמות גברית אחרת שתתפוס פיקוד במידה מסוימת וחייבת להיות כזאת. האמת השיחות הכי הכי יפות, אמיתיות ומצמררות צבר הנפיק וזה יהיה ממש חסר אם ילך. והכי כואב לי זה שמצביעים פה בפורום לונסה לא כי אוהבים אותה אלא כי רוצים את ש"צ בחוץ וזה הכי מגעיל,אם אתם כל כך בטוחים שהבובלילים יזכו אז למה אתם מתנהגים כאילו אתם מפחדים ? פעם ראיתם מכל האלף פעמים שעינב ויוסי היו מועמדים את מחנה ש"צ כל שניה פותחים הודעה ואומרים להצביע ליריב שמולם ? אני לא ראיתי שזה קרה. אם ונסה תלך ואחריה ארבעת החדשים אז יהיה מצב כמו שרובכם אומרים שאיתי עינב ויוסי מול רנין צבר שפרה ולאון אבל מאיפה אתם יודעים שזה יהיה מאזן הכוחות אז ומשהו לא ישתנה? וגם אם זה ישאר ככה ונגיד שמחנה ש"צ יצביע לבובלילים לא רק הבובלילים יהיו מועמדים אלא גם מישהו ממחנה ש"צ.