כל אלה שרוצים לראות את שיפרה עפה, אתם שאננים

JasPoint

New member
ונסה הרבה יותר מעניינת מצבר ושפרה

אני רוצה סיבה לפתוח את הטלוויזיה וונסה מספקת את הסחורה. השיחות של צבר ושפרה מרדימות, אולי הם "איכותיים" אבל הם בטוח משעממים.

פשוט חייבים להצביע לונסה בהמונים!!

אין ברירה אחרת אם שיפרה או צבר יעופו השבוע אז השני שלא יעוף יהיה בצרות צרורות אל תהיו אדישים!!

clearer

New member
להיפך, כדי להעיף את שפרה צריך להצביע לצבר.

ונסה לא מספיק חזקה כדי להעיף את שפרה.

Lomsahne

New member
ונסה ?

טוב זה כבר עניין של דעה אישית וכולם יודעים ממה אני הכי נהנה אבל במה בדיוק היא גורמת לך לפתוח טלוויזיה ? בהתחרמנויות שלה ? שגם ככה מצנזרים,זרקה את איתי כמו לא יודע מה אחרי שחודשיים הם ביחד לא שמה עליו זה היה ממש מגעיל. לי אישית אף פעם לא הייתה בעיה עם ונסה אבל אחרי שעשתה מה שעשתה עם איתי והעובדה שהיא פותחת דלתות במקלחת {פעמיים לצבר ופעם אחת ליוני בינתיים} ומדברת על אנשים מבחוץ ואומרת למי יש קטן ולמי גדול בלי בושה באמת עצבנה אותי.הייתי מעדיף שאיתי ילך כי הוא באמת לא מוסיף כלום,ממש כלום. חוצמיזה שעינב על התקן של ונסה {בכמה בחינות} פחות או יותר-אומנם הרבה יותר מעודנת. אם צבר ילך זה יהיה בעיניי אסון,כל השיחות בוילה יהפכו לשטחיות שאין לי בעיה עם שיחות כאלה בכלל אבל אני חושב שבשלב זה שיש עוד כל כך הרבה זמן אסור שזה יקרה. בנוסף לא רואה שום דמות גברית אחרת שתתפוס פיקוד במידה מסוימת וחייבת להיות כזאת. האמת השיחות הכי הכי יפות, אמיתיות ומצמררות צבר הנפיק וזה יהיה ממש חסר אם ילך. והכי כואב לי זה שמצביעים פה בפורום לונסה לא כי אוהבים אותה אלא כי רוצים את ש"צ בחוץ וזה הכי מגעיל,אם אתם כל כך בטוחים שהבובלילים יזכו אז למה אתם מתנהגים כאילו אתם מפחדים ? פעם ראיתם מכל האלף פעמים שעינב ויוסי היו מועמדים את מחנה ש"צ כל שניה פותחים הודעה ואומרים להצביע ליריב שמולם ? אני לא ראיתי שזה קרה. אם ונסה תלך ואחריה ארבעת החדשים אז יהיה מצב כמו שרובכם אומרים שאיתי עינב ויוסי מול רנין צבר שפרה ולאון אבל מאיפה אתם יודעים שזה יהיה מאזן הכוחות אז ומשהו לא ישתנה? וגם אם זה ישאר ככה ונגיד שמחנה ש"צ יצביע לבובלילים לא רק הבובלילים יהיו מועמדים אלא גם מישהו ממחנה ש"צ.

JasPoint

New member
אכן היו לצבר כמה שיחות מעניינות

אבל רוב השיחות משעממות ומלאות שתיקות. שיחה שבה משחררים משפט פעם בחצי דקה. ונסה מוסיפה שמחת חיים, גם אני לא אוהב את הדרך שהיא התייחסה לאיתי אבל היא לא הוליכה אותו שולל. היא הבהירה לו אחרי הריב עם שי מה היא חושבת עליו ושהיא לא רואה בו בן זוג. המשחק לא מעניין אותי מבחינה אסטרטגית, אני רוצה שהאנשים המעניינים יישארו כי ככל שהמשחק יתקדם יישארו פחות אנשים ולכן עדיף שכל המעניינים יישארו. אני מסכים שונסה וולגרית, וצבר מנומס אבל מה זה נותן לי? אני מחפש עניין.

Lomsahne

New member
כנראה שהתחומי עניין שלנו שונים...

אני מחפש משהו אחד ואתה אחר,ודווקא השיחות שבהם צבר שותק רוב השיחה זה הכי יפה כי כששני אנשים יכולים לשתוק בשיחה בינהם זה אומר משהו על הקשר בינהם. מה שאני מתכוון להגיד זה שאת הפלפליות שונסה מביאה עינב גם מביאה ואת מה שצבר מביא אפחד מדיירי הבית לא מביא ולכן אם הוא ילך זה יחסר מאשר אם ונסה תלך עינב ממילא תשאר והפלפליות יחד איתה. דווקא צבר הכי מעניין אותי,זה שהוא לא מספר מסקרן אותי מאוד.ולאט לאט הוא נפתח למשל אתמול הוא סיפר על האקסית שלו וכל הסיפור בינהם דבר שהוא לא העיז לעשות עד עכשיו. הוא גם מוסיף המון בנוכחות שלו,לא יעזור-כשאני מוציא את לאון ויוסי מהמשוואה מה נשאר לך מהבנים שהוא מעניין ויכול להיות מנהיג תומך וכו' ? איתי ? שחר ? יוני ?

אפרילA

New member
אתה לא צודק.

צבר כבר הרבה זמן מדוכא, ומדכא לראות אותו. חוץ משיפרה הוא לא מדבר עם אף אחד. הוא פשוט הפך למיותר. ותפסיקו להגיד שונסה שיחקה עם איתי וזרקה אותו. מה איתכם? כאילו שהם היו זוג. לא ראיתם שהיא בכלל לא נמשכת אליו ונמצאת איתו מחוסר ברירה? וזה לא שאיתי לא הבין את זה - הוא פשוט דלוק עליה ולא רוצה לוותר עליה.

Lomsahne

New member
צבר מדוכא ?

נראה לי שהוא לקח את ההדחה הכי כגבר יותר מכל מי שהועמד להדחה. מדבר רק עם שפרה ? בוא נסחף-הוא כל היום שותק. ונסה ועוד איך שיחקה עם איתי,אומנם היא אמרה לו שהיא לא מאוהבת בו ולא רואה אותו כבן זוג אבל המעשים שלה לא היו תואמים לדיבורים שלה.מעשים לחוד ודיבורים לחוד. את לא יכול כל היום לשחק לאיתי בכלי כמו שעינב אמרה לגרות אותו להתמזמז איתו לשכב איתו באותו מיטה ואחרי זה להתנהג תוך יום בצורה אחרת לגמרי.זה מגעיל.ותבין אין לי שום דבר נגדה חוץ מזה דווקא הייתי מעדף שאיתי ילך ולא היא אבל אם אתה מעמיד אותה מול שפרה וצבר בטח שאני מעדיף שהם ישארו. נכון שונסה מוסיפה חיים נכון שהיא כיפית נכון שהיא מצחיקה אבל יש עוד כאלה בוילה ולכן היא פחות תחסר אם היא תלך וגם העובדה שלא הייתי קרוב בכלל להתחבר אליה כמו אל של"צ . האמת ממש כואב לי על מי שילך מחר כשהחדשים עוד בוילה,מצידי שכולם יעופו כבר היום,עד שהמשחק נכנס לשלבים האחרונים שלו ונשארו עוד חמישה הדחות הכל חזר אחורה ושינה את התמונה לגמרי.

אפרילA

New member
תגובתי.

כשאמרתי שצבר עם פרצוף מדוכא לא התכוונתי למאז ההדחה, אלא לבד"כ. ונסה לא היתה יכולה לשחק באיתי אם הוא לא היה בוחר בכך. אתה אומר שונסה לא תחסר לך, ובמה שיפרה וצבר יחסרו. צבר עם הפנים תשעה באב שלו שלא מתחבר עם אף אחד. שיפרה שגם נהייתה שתקנית ומתבודדת כמוהו, והשיחות הפלצניות בינהים שכבר ממש לא מעניינות.

yuli26

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

jud888

New member
כל אלה שרוצים לראות את שיפרה עפה, אתם שאננים

בכל הסקרים שאני בודקת שיפרה מקבלת יותר קולות מוונסה (להשאר) , אם כל כך רוצים להעיף את שיפרה למה לא מסמסים לוונסה ? אני מתכוונת כולם ! לא לשבת בשקט ולחשוב ששיפרה תעוף מעצמה, הרי יש לה די מעריצים לצערי!!!

יNOT

New member
../images/Emo18.gif שדולת SMSים ../images/Emo11.gif

ברו הבא לתפוז
תיהנה.

רק דודי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה! עינב סתם משתמשת במזרחיות שלה כדי לגרף קולות מילדים בני 12 ששמעו במקרה שסבא שלהם מעדות המזרח, ו"נעלבו" משפרה בשמם. חלאס עם התינוקיות הזאת! רוב עם ישראל משכיל, נאור וחילוני או מסורתי-לייט. עינב ויוסי מייצגים רק חלק קטן מאוד מהאוכולוסיה, ומשתמשים במילים כדי לפגוע באוכולוסיות שלמות. תעשו לי טובה כמה מתומכי עינב קוראים תהילים לפני כל לילה ולא מעשנים בשבת. אז אל תגידו שהיא מייצגת אתכם כי היא מזרחית. היא סתם משתמשת בזה. גם שי מזרחי ורנין ערבייה בכלל אז מה?! לא, רנין לא ערבייה באמת, ושי לא מזרחי באמת. עשו לי טובה! תאמינו לי צריך לקבוע גיל מינימום להצבעה!

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה