כל האמת.ורק האמת.על "סמים קלים,

canon2

New member
כל האמת.ורק האמת.על "סמים קלים,

בחום רב אני ממתליץ לכל מי שרוצה להיצטרף אלי לטיול ומיפגש עים כל אותן ואותם.בני אדם שחשבו ןהתחילו כמוכם.ואחרי המיפגש.אני רוצה ליראות מי יכול לומר לי שהוא בשליטה.ושהוא לא יתמכר.ויידע לצאת בזמן.הכל חארטה.וכל הנסיונות למזער את הנזק הם בבחינת פשע.אני רוצה ליראות מישהוא מעלה ירוק ודטמיו.שהבת או הבן שלו.יהיו מכורים ויהפכו לנרקומנים.ויגיעו בסוף למרכז מתדון או לקבר.אייך הם יידברו אים זה יגיע אליהם הביתה.אל תאמינו לשום חארטה.אין דבר כזה סמים קלים.סם הוא סם.ואים אני שדדתי כדי לישבור קריז.אז גם בעבור קופסת גראס או אקסטא.אתם תיגנבו.או תימכרו את אימא שלכם.מספיק ליראות מה שקורה יום יום בדיסקוטקים ובמסיבות.מי שרוצה למות שיידפוק לעצמו כדור בראש.למה ליפגוע בקרובים ובאוהבים?מי שמציע סם.הוא זבל בן זבל.וסופו להיות ולחיות בזבל.אלי בן שטרית ירושלים.ואני רציני.כל מי שרוצה ליראות למה אני מיתכוון.מוזמן לטלפן.0505282528

Nofale

New member
אוי שיט

זה לא הזיין שכל ההוא שוב ?! בבקשה לא להיכנס אותו לדיון זה מכער את הפורום

j i m m y

New member
אחי אתה יוצא לגמרי מפרופורציות

יש כאן גם אנשים שמעשנים אחת לשבוע (כבר 5 שנים בלי עליות וירידות)

dr ganga

New member
לא החלטתי אם הדיונים האלה

מחיים את הפורום או הורסים אותו. מה שבטוח שזה מאוד משעשע! חחחח אלי אחי, אמרת: "מי שמציע סם הוא זבל בן זבל". לפי זה אני יוצא זבל כמעט כל יום. אבל וואלה אחי למה אתה לא יכול להבין שאתה היית על חומר, ואנחנו כולה על ירוק. אין קריזים מזה. אחי נו בתור נרקו מהעבר, אתה אמור להבין. אולי אני אתקשר אליך מתישהו נראה אם אני אוכל להסביר לך את עצמי או להבין מה אתה חושב שאתה חושב שאתה (חושב שאתה חח) עושה. אתה בטח מנחש, מישהו יצא איתי "זבל בן זבל" לפני איזה חצי שעה. חחחחחחחחח

Nofale

New member
הוא לא נרקומן לשעבר ולא כלום

סתם שגריר בן 50 משועמם של אל-סם

dr ganga

New member
אלי, בתור 1 שהרבה בעסק, מה יותר טוב

ירוק בבאנג,ירוק בעוגה, חום בגוינט, לבן באף, לבן בוריד, טיפה בלשון, בקבוק אבסינט? איזה כיף שיש מישהו בפורום שבאמת יש לו נסיון בסמים! אחי מעריצים אותך אחי!

jamesT

New member
מישהו רוצה לקנות את אמא שלי?

אני פשוט רוצה קופסאת גראס

Hegze

New member
אוקי

אני עישנתי בסביבות השנה וחצי. היו תקופות שיותר.. היו תקופות שפחות... עכשיו, לא עישנתי בערך... 8 חודש למה? ... צבא. לא ביגלל שהצבא אומר שלא כדאי אלא ביגלל שהצבא ידפוק לי ת'צורה אם כן אז אני פשוט מעדיף להימנע מזה לא יודע אם זה מספיק בישבילך בישביל לעצור את זה כשאני רוצה אבל אני יכול לעצור את זה מתי שרק יתחשק לי, וגם כל אחד פה... העניין הוא שלא רואים סיבה למה לעצור את זה.. לא כי זרקנו את החיים בישביל זה.. אלא כי פשוט אין שום סיבה! .. נכון.. בצבא זה עלול להיות מסוכן קצת בזמן השירות, אבל כשאני בבית? זה ענייך? זה עניינם? לא ניראה לי חוץ מזה, אם אין סמים קלים.. אז ילד שכן רוצה להתנסות אי פעם, אפילו אלכוהול (שהוא סם) אז.. אין גבולות, אין הכללות... הכל אותו הדבר... בוא נלך ישר להרואין, לא? הכי טוב!

weedgirl18

New member
אין לי אפילו כוח לקרוא את זה

נו באמת ....... די עם הסיפורים האלה.... מזכיר לי היו מביאים לנו לביצפר הרצאות אסירים ומספרים לנו כמה הם מתחרטים על כך שנגעו בסמים ולאן זה הוביל אותם...

ק ה ל ת

New member
מזכיר לי פרק של southpark

(למרות שאני חושב שהוא טרם שודר בארץ) מישהו יודע על מה אני מדבר ?

kacha

New member
זה שההורים של סטן שוכרים איזה הומלס

שישחק אותה כאילו הוא סטן בעתיד וככה מחנכים אותו לא לעשות סמים??:):) בפרק הזה נתנו את אחת הנקודות היותר יפות למה לא לעשן בתכלס, סטן אמר שאם אתה מתחיל לצרוך סמים זה סוגשל השלמה עם השעמום ועוד כמה זיוני שכל שכאלה :)

ק ה ל ת

New member
כן :)

אבל הנימוקים האלו לא תופסים על פסיכודליים (אתה עוד עלול *לראות* את השיעמום רודף אחריך. עם גרזן.)

^NB^

New member
פרק נחמד, לא משהו

South Park - 616 - My Future Self'n'Me יש הרבה יותר טובים, מישהו ראה את העונה ה-9 כבר?

ק ה ל ת

New member
חלק

(אני לא באמת שם לב לסדר העונות, עוד יתרון של אי צפיה בטלווזיה). פרק 2 בעונה התשיעית הוא חביב לטעמי.

kacha

New member
הפסקתי לעקוב איפשהו לקראת סוף העונה

ה6 לצערי.... עד שהפסקתי לעקוב אני מכיר טוב בערך את כל הפרקים :) התכנית האהוב עלי נראה לי...ואוז!!! :)

flashdani21

New member
שטויות במיץ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

כל האנשים שאני מכיר שמעשנים ומדובר בהרבה אנשים מהרבה שכבות גיל החל מ16 ועד 50 פלוס מעולם לא שדדו או עשו פשע כל שהוא בשביל לממן את הגראס חשיש או ג'ראס שלהם! כולם ללא יוצא מן הכלל הולכים לעבודה כל יום ומנהלים חיים תקינים אז מה אם הם מעשנים מידי פעם כדי להרגע ולתפוס ראש? תאמין לי לאור הארועים האחרונים במועדונים עדיף לעשן בבית מאשר לצאת ובמדינה שלנו לא מזיק לשכוח קצת מהצרות לכמה שעות סמים קלים הם התשובה לחיים קשים...

למעלה