כל האמת.ורק האמת.על "סמים קלים,

Nofale

New member
בבקשה אחי

כמו שביקשתי למעלה אל תתייחס לבחור הזה הוא סתם בא לעשות פה רעש

jamesT

New member
מההודעה שלך

"תאמין לי לאור הארועים האחרונים במועדונים עדיף לעשן בבית מאשר לצאת ובמדינה שלנו לא מזיק לשכוח קצת מהצרות לכמה שעות"

^NB^

New member
דמגוגיה מסריחה

אתה לא יותר טוב מהמחזירים בתשובה.

popo06

New member
יופי...

חחחח זה כול מה שהיה צריך אותו שישב על השכל תבינו אנשים כמוך וכמו האיש השני הזה שמזיין בשכל פה אתם סותרים אחד את השני ואת עצמכם וחוץ מיזה מי אתה שתגיד לשאר אנשים מה לעשות? באיזו זכות אתה מטיף לנו אים אני זוכר נכון אתה זה שנפל עמוק אז במלא מובן הבקשה אתה יכול לפרסם 7999999999 מאמרים והודעות בפורום ובכול חור אחר שתמצא בתכלס אנשים כמוך לא יצליחו לשכנע זבוב לנחות על חרא!

רגאיי

New member
האמת אני מעריך את אלי

ונראה לי הייתי בהרצאה שלו פעם הוא בן אדם טוב הוא דואג לצעירים בארץ אבל אלי יש הבדל בין לגור בתקופה שאתה גדלת בה (בירושלים אם אני זוכר נכון) אז לא הייתה הבחנה בין סם לסם ואם אתה יוצא נגד גראס אז אתה צריך לצאת גם נגד אלכוהול...

MaryJane1

New member
בקיצור!

יש אנשים שמעשנים במשך שנים בתדירות של פעם פעמיים בשבוע הם יכולים לתפקד, לעבוד, ללמוד וwhat not, ולא להתדרדר לשום סם קשה כי כנראה הם מעשנים מהסיבות הנכונות ,בשביל הכיף!! מצד שני יש הרבה מקרים והרבה אנשים שמעשנים בשביל לברוח מבעיות, ממציאות קשה, מעצמם... וואטאבר... האנשים האלה הם אלה שאולי כן, ואולי לא ידרדרו בסופו של דבר לסמים קשים "כל האמת ורק האמת על סמים קלים" זה בולשיט חחחחחח כל מילה ומשפט בהודעה הזאת זה בולשיט take it eazy weirdo

למעלה