כל האמת על אהוד אולמרט

אתר חדש על אהוד אולמרט - כל החשיפות

אתר חדש על אהוד אולמרט - כל החשיפות, כל הסודות.... http://www.EHUD-OLMERT.com אתם תומכים באולמרט? אתם מתנגדים לו? אתם לא יודעים עליו כלום?! באתר הבא תמצאו את כל החשיפות, כל הסודות, וכל הפרטים על אהוד אולמרט שיועצי התקשורת שלו מנסים להסתיר מהציבור. בואו ללמוד מי עומד בראשות ממשלת ישראל. גם אתם תופתעו! http://www.EHUD-OLMERT.com

dror450

New member
כל האמת על אהוד אולמרט

http://www.EHUD-OLMERT.com אתם חייבים להכנס

NIKESTYLE

New member
דרך אגב מה עם אחיו של אולמרט

שירד מנכסיו ,השאיר חובות וגם אם אני לא טועה ברח מהארץ. היה על זה סיפור לא קטן ,אולמרט האח כמדומני סירב לעזור כמו שאר המשפחה..... אויש איזה משפחה...................

נכון, לא ראית, בטעות שרשרת את זה פה

"אני כותב", בחייאת רבאק, תמחוק את השרשור העלוב הזה.

את כנראה מתבלבלת../images/Emo201.gif

בין "עובדות" ל"שקרים וסילופים". אבל לא נורא. ברי דעת ידעו להבין את ההבדל.

ורדית 8

New member
אם תמצא שם אפילו שקר אחד

אילו היה שם אפילו שקר אחד הרי גדעון עזרא היה דואג כבר לסגור את האתר וקדימה היתה מגישה תביעת דיבה. אז קח זכוכית מגדלת ותמצא שם אפילו שקר אחד. לצערך הכל אמת אם כי יש עוד דברים שלא פורסמו.

נכון, זה מה שגדעון עזרא עושה בחייו.

עובר על כל אתר אינטרנט עלוב ומגעיל ובודק איפה כתובים שקרים על פוליטיקאים... אם זה היה ככה, כבר מזמן היו סוגרים את תפוז. בבקשה, הנה השקרים...

bhnadav

New member
את נותנת במה להכפשות ולהשפלות,

במקום להתייחס בצורה רצינית ועניינית למועמד, ולהציג טיעונים ענייניים נגדו. האם כך את חושבת שתקני את דעתם של הקוראים כאן בפורום? האם נראה לך שזה מה שיעשה את ההבדל? עצם זה שהנכם פונים למישור הזוועתי הזה במקום להתייחס עניינית, מציג אתכם באור שלילי מאוד, כאנשים לחוצים וילדותיים, ואילו את קדימה ואת אולמרט - כמנוסים, כמרכזיים, כחזקים - כְאלה שמתנגדיהם לא מצליחים להביסם, ופונים לדרכים גועליות אלה. בושה.

קישקאשת

New member
מי שמדבר , אולמרט מעולם לא דיבר

באופן ענייני , איך אתה יכול בכלל לבקש דבר כזה ?! רק מגדף ומלכלך ומאשים וגורם לזילות השפה העברית !זה שהוא משחק אותה עכשיו ממלכתי לא גורם לנו לשכוח את לשונו האכזרית והארסית של אולמרט !

אתר גזעני, מפלה ומלא שקרים

ממש מזכיר את אתר הליכוד, כשחושבים על זה. ומספיק הציטוט הזה מהאתר כדי להבהיר את האופי שלו, משפט לגבי הבת של אהוד אולמרט, לסבית מוצהרת: "לסבית ידועה המעודדת את התופעה"

ומה השקר בזה?

היא לא מתביישת בנטיותיה המיניות ואתה כן? איזו עובדה אחת שיקרית מופיעה באותו אתר? בדיוק. אין. בניגוד לשקר שאולמרט והביטאון שלו מפיצים על העברת הכספים של ביבי לחמאס, כשהיה ראש ממשלה.

מה??

התכוונתי שהאתר מפלה בכך שהוא מכנה את היותה של בתו של אולמרט לסבית "תופעה" וכותב את זה כאילו זה משהו מוקצה שאולמרט מעודד. האתר כולו מפוצץ בשקרים ובדמגוגיה, על מה אתה מדבר? גועל נפש. חבל שיורדים לכאלו רמות רק בגלל תחושת איום פוליטי. אני לא אתפלא אם בנימין נתניהו בכבודו ובעצמו מימן את האתר הזה.

וכעליזה מוגדרת כציירת,

זה גם "משהו מוקצה שאולמרט מעודד"? בלי קישקושים ובלי הכפשות, תביא עובדה אחת שהיא שקר ! ושוב, עובדה ולא הערכה של הכותב. בינתיים הדמגוגיה מגיעה ממך ולא מהאתר ...

אתה ממש קשה הבנה, הא? ../images/Emo12.gif

כתבתי, שהם ציינו את עובדת היותה של דנה אולמרט לסבית, כמשהו רע. משהו פסול שאולמרט מעודד. הם לא כתבו על זה שאישתו ציירת "ציירת ידועה המעודדת את תופעת ה...ציור" שקרים? בבקשה: - מקצועה של עליזה אולמרט הוא בכלל עובדת סוציאלית, נשיאת ארגון "אור שלום" שעושה המון למען החברה בישראל והשכבות החלשות. - "בשעה שכל העולם מחרים את הרשות הפלשתינית בגלל נצחון החמאס, ממשלת אולמרט מעבירה אליהם 200 מליון שקלים!!! " מי מחרים את הרשות הפלשתינאית? שמעת איזו מדינה אומרת "אני מחרים את אבו מאזן מעכשיו"? - "לאהוד אולמרט קירבה צמודה לאחים שוני וראובן גבריאלי מפעילי בתי הקזינו" איפה ההוכחה לזה? כשענבל גבריאלי בעצמה אמרה כי אין לאביה קשר עם אהוד אולמרט, והם אינם מתרועעים. *********************************** ואלו רק קומץ קטן מהשקרים, אני בטוח שרוב הדברים האחרים שכתובים שם מסולפים וחלקם הגדול מומצא. עובדה, שאין שם הוכחות ל95% ממה שכתוב. האתר הזה הוא הוצאת דיבה טהורה. לא משהו שלא מצופה מהליכוד
גועל נפש.

למעלה