כל האמת על אהוד אולמרט

ואתה ממשיך בשלך,

http://www.ehud-olmert.com/family1.jpg כאן תוכל למצוא את הכתבה מידיעות אחרונות. בטור השני תמצא את הדברים על עליזה אולמרט. מי מחרים את הרשות? לאחר נצחון החמאס אירופה והקוורטט הודיעו שהם יפסיקו את הזרמת הכספים לרשות, כדי שהם לא יגיעו לחמאס. מני מזוז לא התריע באולמרט שיפסיק להתרועע עם משפחת גבריאלי? מה הם עשו? שחקו תופסת? http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Political/200503/20050323143000.htm ואהוד? בשלו: מזוז, אל תחנך אותנו http://www.nrg.co.il/online/1/ART/887/889.html 95 אחוז שקר? עוד לא מצאת סעיף אחד שהוא שקר ...

קראתי את הכתבה מ"ידיעות אחרונות"

זה לא משנה את העובדה שעליזה אולמרט היא לא ציירת במקצועה אלא עו"ס ונשיאת "אור שלום" שתרמה לילדי המדינה פי 1000 ממה שכל אחד ממקימי האתר הדבילי הזה יתרמו בחיים שלהם. כן, אפילו למרות שהיא שמאלנית בדעותיה.
רוסיה מחרימה את הרשות? הקוורטט הפסיק את הזרמת הכספים? דובר על אפשרות להטלת סנקציות לרשות רק לאחר הרכבת ממשלת חמאס ובהתבסס על העקרונות של ממשלה כזו, אז כמו שאומרים - קאט דה בולשיט. כדאי שתבדוק במילון את ההגדרה של "התרועעות"... פגישה אחת ממש לא מתקרבת לזה. ועובדה שאולמרט לא נתן לגבריאלי שום דבר והפגישה לא נשאה פרי. לא אני, לא אתה ולא מזוז יודעים מה היה בפגישה הזו, ובהתחשבת שזו הייתה פגישה אחת אני מאמין שפשוט הובהר לגבריאלי כי אולמרט לא יעזור לו בשום דבר, וזה מוכח בכך שהוא אכן לא עזר לו! אולמרט אמר ""תפקידו של היועץ הוא לא לנזוף בשרים ולחנך אותם. הימנע ממלחמה כוללנית נגד כל מי שמזוהה עם הליכוד" והוא צודק בזה. לא היה שם פסול בפגישה אחת עם גבריאלי, כמו שאין פסול ששר התמ"ת ייפגש עם כל מי שקשור למנהל הקרקען, להבהיר להם שהוא לא יתרום לשום מהלך לא חוקי. שוב, האתר הזה הוא 96% שקר. מתאים לחלוטין לליכוד. אני בטוח שאם "קדימה" או "העבודה" היו מחליטים, הם היו בשנייה עושים אתר דומה לע נתניהו, שייראה הרבה יותר גרוע (נתניהו הוא איש משפחה למופת? הצחקת אותי. ועל נתניהו מדובר לפחות על עובדות, כמו הנאיפה, לא על שקרים וסילוף עובדות). אבל שוב, זו שיטת הכפשה ליכודניקית סטנדרטית. אני בטוח שכולם, חוץ מהליכודניקים עצמם, רואים את זה ומבינים את זה.

כן בטח

אתה רוצה שנאמין שכל אחד שיש לו בעייה עם מינהל מקרקעי ישראל, יכול להיפגש עם השר הממונה? או אולי בכל זאת לשוני גבריאלי יש קצת יותר סיכוי, אם לשר קוראים אהוד אולמרט? היועץ המשפטי נזף באולמרט בצדק.

ושוב אנחנו חוזרים לבעייה הבסיסית

במרכז הליכוד, שבגלל שהמערכת הזו כל כך רקובה אז חברי המרכז מנצלים את זה בשביל קצת יותר כח משאר האזרחים מהשורה. וזה לא רק אולמרט שכפוף לכך, זה גם דני נווה ואני מבטיח לך - גם בנימין נתניהו. כל שרי הליכוד כפופים במידה כזו או אחרת לרמת ההיענות שלהם לחברי המרכז... לשמחתם של אולמרט, שטרית, לבני ושאר חברי הליכוד שעברו לקדימה - הם לא צריכים לסבול את זה יותר.

mean girl 16

New member
../images/Emo26.gif

" במרכז הליכוד, שבגלל שהמערכת הזו כל כך רקובה אז חברי המרכז מנצלים את זה בשביל קצת יותר כח משאר האזרחים מהשורה. " הא? הצביעות שלכם היא, שברור לכולם שאף אחד, לא משנה באיזו שחיתות הוא פשע, עוד לא הגיע לקרסוליים של שרון. שרון יצר את המרכז, שרון הטביע במרכז את השחיתות ולאחר שעזב יצר לו דה-לגיטימציה. אתם אוכלים את זה כמו ילדים טובים.

mean girl 16

New member
עכשיו הוא אומר את זה..

לא הבנתי לאן אתה חותר. אגב צחי הנגבי ואריאל שרון העלו פעם חוק שרק מי שמעלה את הרעיון לשינוי שיטת המרכז, יועף לאלתר מהליכוד.

nlth

New member
נו,מה נסגר בסוף..לסבית או לא ?

אבל למה אתה חושב שזה שקר??? היה רשום גם בעיתון.יש תמונה מהעיתון. אתה סבור שהעיתון מזוייף???

yaelh8

New member
איזה בדיחה ../images/Emo6.gif

אנשים תמצאו חיים! אני יכולה לעשות אתר כזה על פרץ ועוד 20 על ביבי כמו שעדי אשכנזי אומרת "מה זה השטויות האלה?!"

לא אצביע עבור אולמרט

גם אם בנו האחד יהיה מפקד סיירת מטכ"ל ובנו השני נשיא הטכניון. מה אכפת לי שבניו ירדו מהארץ? אני מצביע עבור פוליטיקאי, לא עבור אשתו\גרושתו\אחיו\בניו.

מסכים עם הגישה שלך ../images/Emo45.gif

אתה צריך להצביע לחברי המפלגה ומנהיגה.. שאתה תומך בהם. נקודה :)

NIKESTYLE

New member
אין כאן שום שקר אין כאן פרסום

מגמתי. מה שיש כאן זה אמת טהורה וזה אכן רק עשירית מההקרחון המפלצתי שאולמרט סוחב איתו. עוד לא דיברנו על הפרשות משנת 1988 כאשר היה שר הבריאות. הזיכרון של הציבור הישראלי מאוד קצר לצערנו.

קישקאשת

New member
איך הוא יכול לתת דוגמא כאשר החינוך

שלו כשל ! אף אחד לא רוצה לשרת את המדינה במשפחה שלו ?!

למעלה