כל ההודעות המשורשרות - פנו לפורומים אחרים

מירי2208

New member
"הרצחת וגם ירשת"

שלום. יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי ולא נותנת לי לישון.אני לא רוצה לפרט את כל הפרטים כדי שמי שלא צריך להכיר את המקרה לא יכיר אז אני לפחות ישתדל שתבינו את השאלה שלי. אדם תקף את אמא שלי וגרם לה לשברים וריסוק באצבעות, אני ניסיתי לגרום לו להפסיק ושיעזוב אותה אבל הוא היה גדול מימדים ועד שלא התערבו 5 גברים מהרחוב הוא לא עזב אותה. ובזמן שאני מטלפנת למשטרה ולאמבולנס הוא הספיק לברוח כמובן שרשמתי את הפרטים של הרכב שלו נגשתי לתחנת משטרה להגיש תלונה, אמא מקבלת עד היום טיפולי פיזוטרפיה קראו גם לאותו אדם לתת עדות ובסוף מה קורה המשטרה שולחת לנו מכתב לי ולאמא שהעניין עובר לפרקליטות כדי לתת את חוות דעתם או משהו כזה הם אלו שיקבעו אם יוצא לנו כתב אישום או לא . עכשיו אני אומרת גם הוא הכה אותנו וגם בסוף אנחנו אשמות אז פעם הבאה שמשהו יבוא וירביץ לנו נשב בשקט נקבל מכות נתאשפז בבית חולים והעיקר שלא יפתח נגדנו תיק פלילי. מה דעתכם? מה הסיבה שזה עבר למחלקת התלונות? אני עובדת בעבודה שאסור שיפתח נגדי שום תיק ואסור שיוגש נגדי כתב אישום, אני מפחדת שאני אאבד את העבודה שלי בגלל המקרה הזה בסך הכל רציתי לעזור לאמא שלי!!! מה שכל בן אדם נורמלי היה עושה לא נגרם לאיש הזה שום דבר מה עליי לעשות. תודה וחג שמח וכשר.

milamark1

New member
אנחנו במהלך רכישת דירה. התבשרנו שעורך דין

שטיפל בנו נפטר ז"ל. מה קורה איתנו לפי החוק? האם יש התיחסות בחוק לעניין הזה? בתודה מראש

yulinka

New member
חג שמח אשמח לקבל עזרה .

אשמח אם תוכלו להגיד לי לאן לפנות.. סיפור קצר מאוד לפני כמה חודשים קרובת משפחה שלי נפטרה ממחלה קשה השאירה אחוריה אחות בת 60 ואבא בן 90 (הם קרובי משפחה הקרובים ביותר , לאהייתה נשואה ולא היו לה ילדים) בחשבון בנק שלה נשארו כמה אלפי שקלים מה צריך לעשות כדי שיוכלו לקבל את הכסף? בבנק אמרו שאפשר לעשות את זה רק דרך עורך דין. האם זה נכון? תודה לכל העונים

ביפ18

New member
הסרת קעקוע

עשיתי הסרת קעקוע לפני חצי שנה,עברתי 3 טיפולים (שזה הרבה והרופא אמר שעצמו שמפסיק פעם אחת). התוצאה מזעזעת,אולי ירד רוב הצבע אך נגרם לי נזק של פיגמנטציה וכל האיזור פשוט כהה ופצוע,מה שאומר בעצם שהצבע ירד אך קיבלתי צבע אחר במקומו. כמובן שלא מעניין אותם שאני מגיש תביעה. רציתי לדעת למי פונים לפני הגשת תביעה - לפלסטיקאי ממכבי או מומחה שיקח ממני כסף מיותר? והאם ממכבי אני צריך ליידע שאני לוקח ממנו חוות דעת בשביל משפט או שאין צורך שיידע ופשוט לקחת ממנו סיכום הבעיה בכתב ואז להעביר זאת למשפט בלי ידיעתו? כי לא נראה לי שהוא יסכים לקחת אחריות. אך גם לא נראה לי שהשופט צריך מידע מאוד מקיף אלא הבעיה ותוצאתיה ע"י מומחה בכתב פשוט קצר וברור תודה רבה לעוזרים.הפגוע

סופש

New member
חוזה למראית עין ?

אדם א' מקים חברה/שותפות עם אדם ב', וברשם החברות קובעים כי אדם א' מחזיק ב 20% מהחברה, ואדם ב' ב 80% מהחברה. לאחר מכן עורכים חוזה אצל עו"ד, ובו קובעים ומסכימים, וכתבים במפורש, כי למרות הכתוב אצל רשם החברות, החלוקה בין א' ל ב' היא 50%/50% לכל דבר ועניין. 1. האם מדובר בפעולה לא חוקית ? 2. במידה ויתגלע סכסוך בין 2 האנשים (נניח חלוקת רווחים, מכירת החברה וכו'), לאיזה אחוז יתייחס בית המשפט ? (האם ל 80/20 או ל 50/50) תודה !

ronAdmin

New member
בעיה מול חברת תקשורת סלולרית

יש לי בעיה רצינית מול חברת תקשורת סלולרית. בתקופה האחרונה הופסקה הקליטה במכשיר הפלפון שלי, ובמכשיר נוסף שברשותי, באיזור מסויים בארץ שאני נמצא בו. מזה שבוע ימים אינני יכול לקבל או לאוצי שיחות מהמכשירים, כל פניות לחברה נפטרו בכך שכרגע לא יכולים לתת לי פתרון, ואני איש שצריך לנהל עסק. בנוסף לכך שבוע שעבר הייתי במוקד שירות הלקוחות של אותה חברה, וסוכם סיכום שבו החברה לא עמדה בהתחיבות שלה, בגלל שהמהנדס לא מצא זמן להגיע אלי. בנוסף לכך אותה חברה, הציעה לי שלושה פתרונות ומסתבר שלושת הפתרונות אינם יכולים לפתור את הבעיה שלי. ולמרות כל הניסיונות שלי לפתור בעיה מול אותה חברה, הבעיה אינה נפתרת. המצב כרגע הוא שביממה האחרונה כל כמה שעות אני מקבל טלפון מנציגי לקוחות שואלים אותי, איזה פתרון אני רוצה, וכשאני מבקש מהם סוג של מכשיר, שיכול לעזור לי, נאמר לי שכרגע אינם יכולים לספק את המכשיר, ועד הנדסאי לא יאשר זאת הם אינם יכולים לתת לי או לפתור בעיה זו. ובינתיים כול זמן הזה אני מנותק השיחות נכנסות ,ויוצאות וקבלת SMS מלקוחות. אני כבר לא יודע מה לעשות, חשבתי לנתק איתם כל קשר, אבל הם רוצים את הקנס בסך של 900 ש"ח מה עליי, לעשות במקרה מסוג זה?

BlackUnicorn

New member
ראי מצד שמאל "הפורום אינו מיועד למתן יעוץ

משפטי". נא פני לפורום חוק ומשפט או אחד מהפורומים האחרים העוסקים בנושא.

תשובה

שלום רב, אם עורך הדין הוא חלק משותפות יש להניח ששאר עורכי הדין יטפלו. אם היה לו משרד משלו יש למצוא עורך דין חדש. אם שולם שכר טרחה ניתן לדרוש החזר מהעיזבון. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

תשובה

שלום רב, יש לפעול לקבלת צו ירושה בעזרת עורך דין. לפי הנתונים האב של המנוחה יורש את מלוא עזבונה. עם קבלת צו הירושה פונים לבנק ומושכים הכסף. בברכה אילן גולדנברג, עורך דין

כל ההודעות המשורשרות - פנו לפורומים אחרים

להזכירכם/לידיעתכם, הפורום אינו מיועד להוות במה לייעוץ משפטי. פורומים לייעוץ - תוכלו למצוא תחת "קישורים". בהצלחה!

iquote

New member
שאלה על הפקעות

אם לבנאדם יש קרקע חקלאית ויש פגיעה תכנונית עקב תוכנית שהופכת את הקרקע שלו כמיועדת לאשפה עירונית. התוכנית הזאת היא שמורידה את ערך הקרקע ב 20% מערכה הרגיל. האם הילכת הולצמן תהיה רלבנטית בכלל ? אם לבנאדם יש קרקע ומפקיעים לו 10 % ממנה, אז כשהילכת הולצמן מדברת על 40% אז הכוונה שלא צריך לפצות אותו כי הפקיעו לו רק 10% ?

shirlyar

New member
חייבת דחוף עזרה במציאת עו"ד לסדר דין אזרחי-

בבקשה עזרו לי במציאת עו"ד לסדר דין אזרחי בעל מוניטין, תודה!!! העניין בהחלט קריטי

flash drive

New member
אני זקוק לעו"ד חסיד

בשנת 2001 הגשתי לראשונה באמצעות משפחתי תביעה לנכות כללית שגובתה במכתב מרופא פסיכיאטר שטיפל בי בכדורים נוגדי פסיכוזה. המל"ל לא כינס ועדה רפואית. אח"כ המל"ל הטעה אותי שהבקשה לנכות כללית שהגשתי, מתנהלת בלשכת התעסוקה ונאמר לי שבינתיים אקבל הבטחת הכנסה (בתקופה זו הייתי חלש נפשית ולא הייתי מסוגל לעמוד על זכויותיי). נשלחתי לבדיקת כשרות תעסוקתית בגיל קרן מפעלי שיקום מטעם המל"ל על ידי פקידה בלשכת תעסוקה שאחראית על הבטחת הכנסה בלשכת תעסוקה. תוצאות הבדיקה העלו ב 2001 שאינני כשיר בריאותית לתעסוקה. המל"ל לא שילם לי דבר ובכך לא הכיר בתוצאות של עצמו. לא יכולתי להתמודד מול המל"ל ומול לשכת תעסוקה, כי הייתי חלש ביותר כפי שאתאר בהמשך. בשנת 2002, בינתיים, נוצר קרע ביני למשפחתי והתחילו הליכי תביעה של מנהל עיזבון סבי שאצלו גרו הורי, צווי פינוי ועיקול (שהוטלו בפועל ב 2004) על רקע ירושת הסבא שאצלו גרתי עם הורי מאז נישאו הורי. בעקבות זאת, הייתי לבד, סולקתי מקורת הגג שהייתי גר בה, וחייתי ברחובות תל אביב משך תקופה מאוד ארוכה בגלל טיפול רשלני של המל"ל בעניין תביעתי לגמלת נכות כללית. בתקופה ארוכה הגשתי בקשות להבטחת הכנסה ומשום מה רק להן יש תיעוד במסמכי המל"ל. בתחילת שנת 2005, בעודי מתגלגל ברחובות ת"א, הכרתי עמותה אשר הגישה בשמי בקשה לנכות כללית מחדש, ובסוף שנת 2006 הוכרה נכותי על ידי ועדות רפואיות של המל"ל. לפתע, למרות שמעולם המל"ל לא הודיע לי על חוב (והיו לי הרבה מפגשים עם המל"ל מן התקופה הקשה שחייתי ברחוב ולא יכולתי לעמוד על זכויותיי), פתאום המל"ל נזכר שיש לי חוב. מחיתי על טענת המל"ל אך אולצתי לשלם באיום שלא תשולם לי קיצבת נכות. הקיצבת קיום חשובה לי ביותר, כיוון שאין לי מקורות קיום אחרים ובלעדיה קשה לשרוד ולכן ויתרתי על המתנה ארוכה לתביעה נגד משרד הביטחון בשל הדחיפות. על-כן, חתמתי על הסדר תשלומים כאשר אני מוחה על עצם קיום החוב מפני שלמעשה המל"ל חייב לי כספים ולא להיפך. שילמתי מידי חודש בחודשו בבנק הדואר עד שבשלב כלשהו בשנת 2007, פנה המל"ל טלפונית לעובדת הסוציאלית שלי מהעמותה (העו"ס שייצגה אותי מול המל"ל), והציעה שהמל"ל יוריד 212 ש"ח כל חודש מהקיצבה במקום שאלך לשלם בדואר. המל"ל דרש הסכמה כתובה להצעה זו, נדרשנו לשלוח למל"ל תשובה בפקס, ושלחנו תשובה בפקס למל"ל. מח' הגבייה של המל"ל שלחה איומים על חוב מסניף פ"ת, למרות שהיה אמור להוריד מהקיצבה. בעקבות זאת, הגעתי למל"ל ונאמר לי "סליחה, אתה צודק, יש כאן באמת הסדר שעשו איתך". בפ"ת נאמר שהיה להם טעות ושהתיק שלי אמור להתנהל בסניף מל"ל בתל אביב מפאת העובדה שכתובתי בתעודת הזהות היא בת"א. ביקשתי לדעת האם לא כדאי שאשלם בדואר מפני שחששתי שהמל"ל לא הפנים שהוא אמור להוריד לי מהקיצבה, ואז נאמר לי שלא כדאי שאשלם פעמיים בטעות. "אנחנו אמורים להוריד לך כל חודש, אנחנו יודעים את זה, פשוט היתה תקלה אצלנו ומהחודש הבא נתחיל להוריד". הופסקו האיומים שאני חייב כספים, ואז במרץ 2008 נשלח מכתב שאני חייב כספים עבור התקופה הזאת. הבנו שיש כאן טעות, על כן ב 30/04/2008 התקשרה העו"ס מהעמותה למל"ל, ובמל"ל נאמר "לא כתוב לנו אז לא היה ולא נברא". באותו יום, העו"ס הביאה לי מכתב שבו המל"ל כותב שעיקל לי את חשבון בנק הדואר שלי. חשוב לי לציין שאין לי נכסים ורכוש וגם לא חשבון בנק, אלא רק חשבון בנק הדואר שהמל"ל ביקש שאפתח כדי שיוכל להעביר לי את קיצבת הנכות. ואז כשבאתי לדואר ב 30/04/2008 כדי לקבל את קיצבת הנכות שלי אני מגלה שהמל"ל לא נתן לי קיצבה. אני גר בשכירות, על פי כל הקריטריונים הנוקשים הן של המל"ל והן של משרד השיכון מצבי הכלכלי הוא כזה שאני זקוק לסיוע כיוון שאלמלא הקיצבה ואלמלא סיוע אני ברחוב ללא יכולת לתפקד ורעב. עמותות שתורמות מזון אינן מספקות בקביעות מזון. בעקבות התנהלותו הבלתי אנושית של המל"ל, בעל כורחי אין לי כסף לשלם למשכיר ויוצא שאני מפר חוזה ואני נדרש לשלם פיצויים. המל"ל שגרם לי לכל כך הרבה נזקים, ממשיך להיות אטום למצוקתי ומחריף אותה במקום לעזור. הלכתי לאגף לסיוע משפטי (אני מוכר שם וזכאי לסיוע), אך עד שהוא יגיש תביעה נגד המל"ל, בינתיים המל"ל שולל ממני את הזכות הבסיסית לקורת גג ואת הזכות האנושית לאכול משהו. אין לי טלפון סלולרי ואני כותב מעמדת מחשב ציבורית שנמצאת בבית חולים באיזור המרכז. בעיקרון אני רוצה לתבוע את המל"ל בצו מניעה ובתביעה לקבל רטרואקטיבית קיצבה החל מהתביעה שהגשתי לראשונה משנת 2001 (יש לי מסמכים מפסיכיאטר משנת 2001 שהייתי מטופל אצלו על ידי תרופות נוגדות פסיכוזה), וכן להוכיח שהמל"ל הוא גוף שקרן שכנראה מישהו מהמל"ל מתנכל לי בזדון. האם מישהו מכיר עו"ד שיכול להתנדב לייצג אותי בתביעה נגד המל"ל או לפחות בהגשת התביעה (לבקש את התאריכים המדוייקים מהמל"ל של כל מה שכתבתי כאן ולכתוב את התביעה) ? -סדגש- (אני נמצא הרבה בשבוע ברח' דניאל פריש בת"א, כי שם נמצאת העמותה שאצלה אני מקבל טיפול)

התייעצות

לילה טוב. האמת אני לא כלכך יודעת אם זה המקום הנכון אבל בכל זאת. קוראים לי איה אני גרה בת``א ואני ערביה.(רלוונטי תבינו בהמשך).היום אמא שלי באה לבקר אותי מהצפון(היא דתיה והייתה עם מטפחת על הראש) כשלקחתי אותה לתחנת רכבת נכנסתי איתה.אני נכנסתי בלי בעיה ``את לא נראית ערביה תמיד אומרים לי``(בדרך כלל מתכוונים למחמאה).בכל אופן אמא שלי שמה את התיק שלה על השולחן הקטן הזה בכניסה.ואז המאבטחת מבקשת ממנה ת.ז. זה נורא העליב והרתיח אותי שמבין קרוב ל 30 איש דווקא ממנה.כששאלתי למה היא אמרה זה העבודה שלי.יש מה

בובינה11

New member
עזרה בדיני תעבורה מישהו ?!../images/Emo2.gif

הי , קיבלתי היום גזר דין למשפט שלא היתי נוכחת בו מפאת מרחק ובנוסף לחודש 9 להריוני... בגזר הדין היה רשום כי יש לי פסילת רשיון ל1 חודשים +קנס של 1000 ש"ח -(עברי נקי אין לי שום נקודות,דוחות,או אזהרות) בנוסף היה רשום שאני צריכה למסור את הרשיון שלי לבית המשפט שאלתי היא - האם יש הבדל בין פסילה לשלילה?מזו בעצצם הפסילה לחודש?הפקידה אמרה שלאחר תום החודש אני יצטרך להגיע למשרד הרישוי לקחת רישיון חדש ,אני צריכה לעשות טסט +תאוריה מחדש? (אני לא נהגת חדשה וגם לא נהג צעיר ) האם יש אפשרות לערער על פסק דין שכזה?

al19

New member
שלום .

רציתי בבקשה לדעת. יש לי עסק לעיצוב גראפי והייתי מעוניין לכתוב (זאת אומרת שעורך דין יכתוב ..) חוזה בני לבין מישהו\י שאני יעסיק בתור פרילנסר (זאת אומרת פר עבודה.. אני משער שקוראים לזה פרילנסר) כמה עולה לכתוב חוזה כזה ? רק הנוסך שלו אני מתכוון ? אני בטוח ששאלו את השאלה הזאתי בפורום הזה מליארד פעמים אבל מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? בתודה שי

למעלה