כל ההודעות המשורשרות - פנו לפורומים אחרים!

משקשק

New member
הי.אני מקווה שזה הפורום המתאים

אז כך.אישתי לקחה עורך דין על איזה ענין שהיה לנו..ואני חיב עורך דין לעניני משפחה באופן בהול ודחוף.אני מירושלים.אז מי שמכיר בירושלים שיפנה אלי בבקשה.תודה רבה רבה רבה

ua319

New member
שאלה למנהל הפורום ומבינים בעניין

אם יש בראשירעיון למוצר שמבוסס בעיקר על ידי תוכנה פשוטה מאוד שניתן להשתמש בה לא במחשב ביתי כי אם בתור פיתרון טכנולוגי (כדוגמת כספומט שכתוב תוכנה אך לא למחשב אישי) למטרה מסחרית אבל אני יודעתשאיך שהוא ייצא לשוק יהיה נורא קל לכתוב תוכנה דומה וליצור מוצר מתחרה (כאילו הביצוע הוא לא קשה רק הרעיון עוד לא חשבו עליו וברגע שיהיה לי מוצר מוגמר כולם יוכלו להבין תרעיון וליצור מוצר דומה) השאלה שלי איך ניתן להגן על תופעה כזאת ולא על ידי פטנט כי נגיד שהמוצר הוא לא עומד בקריטריונים של פטנט האם על תוכנה יש זכויות יוצרים? ואם X חשב על פתרון בעיה על ידי תוכנה גם אם יש לי תאפשרות אסור ליצור מוצר דומה? מי שיודע ויכול לעזור ולהכווין אותי למקורות ולעיון אודה לו בשמחה רבה

CrazyGirl22

New member
שאלה, אודה לתשובה

חברת אוטובוסים בעיר שלי פשוט מתעללת בתושבים. האוטובוסים לא מגיעים בזמן, לפעמיםן לא מגיעים בכלל, הנהגים חוצפנים והגרוע מכל שהעניין הפך לשגרה. ביומיים האחרונים אמא שלי שמגיעה לעבודתה בבית חולים בעזרת אחד האוטובוסים איחרה לעבודה ב-45 דקות כי 2 אוטובוסים רצופים פשוט לא הגיעו. כשהשלישי הגיע הנהג ובודק הכרטיסים פשוט צחקו לה בפנים. ביום לפני זה האוטובוס איחר בחצי שעה והיא שוב איחרה לעבודה. הבעיה שלא רק היא מאחרת, גם עובדי בית חולים אחרים שמשתמשים בחברת אוטובוסים זה איחרו באותו יום. השאלה שלי: האם ניתן לקבוע את החברת אוטובוסים על הפרת חוזה (לו"ז שהחברה מפרסמת) בשל המקרים הנ"ל בבית משפט לתביעות קטנות? קראתי על בחור שתבע את הרכבתעל איחור של כמה דקות וזכה. האם זה רלוונטי גם כאן? תודה רבה לכל העונים.

ELIKO200

New member
עורך דין שלי מכר דירה מירושה ולא מסר לי כסף

שלום, אני פונה אליכם בבקשה לעזרה...אנחנו חסרי ידע משפטי ולא יודעים מה לעשות... עורך הדין מונה ע"י בית הדין כמנהל העיזבון (דירה בלבד), לפני חצי שנה, הוא מכר את הדירה וקיבל את כל הכסף ב 10.12.2007 (לפני כחצי שנה) לי הוא נתן רק מחצית מהסכום והיתרה שוכבת אצלו בבנק. הוא טוען שהוא שלח מכתב לאפוטרופוס בבאר שבע וכו'...והוא צריך לקבל מהם אישור לפני שהוא מוסר לי את כל הכסף. השאלה: האם סדר פעולותיו נכונות ? האם באמת צריך לקבל את אישורו של האפוטרופוס כדי שאקבל את הכסף ? האם הכסף צריך לשכב בחשבונו האישי כחצי שנה (ולא רואים את הסוף) ? תודה על העזרה... :)

OUR

New member
עזרה בקשר לחוק התישנות

ישנו חוב לחברת פלאפון החוב מתאריך 14/5/2000 בנובמבר 2001 הם טוענים שהם שלחו לי מכתב על החוב את מכתב זה לא קיבלתי שאלתי היא האם ישנו חוק התישנות על חוב זה כי עברו מעל 7 שנים מתאריך החוב או שתאריך החוב הוא מתאריך שליחת המכתב שהם שלחו כי מהמכתב עדיין לא עברו 7 שנים אלה רק מהחוב עצמו ??? תודה

shno

New member
אנא פני לפורום הרלוונטי

פורום פטנטים וסימני מסחר שמספרו 1735. בהצלחה.

כל ההודעות המשורשרות - פנו לפורומים אחרים!

להזכירכם/ן - לידיעתכם/ן, הפורום אינו מיועד להוות במה לייעוץ משפטי. פורומים לייעוץ - תוכלו למצוא תחת "קישורים". בהצלחה!

orlu

New member
התיעצות=יפוי כוח בלתי חזור

הוזמנתי על ידי עורך הדין שלי לחתום על יפוי כוח בלתי חוזר. בדרכי למישרד הודיעו לי כי הוא צריך לצאת והתבקשתי לחתום בפני המזכירה הם זה חוקי?האם המזכירה יכולה להחתים אותי?לא ברור לי אם אני עושה מהלך ראוי. אנא יעצו לי... תודה

למעלה