כל הזבל צף למעלה לפני הבחירות.

צלשלספק

New member
פוליטיקאי ערמומי בהחלט...

אין לי מושג לגבי מעורבותו בפרשה אם בכלל, כעיקרון אני אף פעם לא מצביע לו. אולי הצבעתי לו פעם אחת לפני יותר מעשור, וואלה יש מצב...

דידי 9

New member
לא התכוונתי דווקא

לפרשה הזו, בכלל..
ונכון שהוא עדיין סוג של "חף". אבל בסוף זה יצוץ.

צלשלספק

New member
יש לך 20-15 מנדטים "צפים" למפלגות אופנה כמעט כל

סבב בחירות בשני העשורים האחרונים פלוס מינוס, יש מפלגות שישמחו לקחת "נתח" מאותם קולות צפים, חלק קטן מהם נמצא בימין, חלק ניכר במרכז, ובשמאל המתון (שזה בעצם די אותו הדבר, רק בשם אחר חחח)

כפי שיחימוביץ' "חתכה" ימינה
עם "נאום המתנחלים" בבחירות הקודמות, ושידרה עמימות על המצע הפוליטי של המפלגה
גם כדי להביא עוד קולות מהמרכז, ואולי גם מהמרכז ימין שחלק ממנו מאס בביבי, בגלל העניין הכלכלי וכיסו של האזרח וכו', מחאת האוהלים. כך שליברמן לא המציא את הגלגל בלזגזג בין ימין לשמאל ומרכז. לפיד עם הכנס באריאל, לדעתי הוא קצת יותר "שמאלן" ממה שהציג עצמו, אבל אתם יודעים...הקונצנזוס הוא מרכז-ימין עם נטייה לימין, אבל הקולות הצפים יכולים להפוך קערה על פיה, גם כחלון עם הנאום שלדעתי הוציא אותו אהבל... עם הליכוד מחזיר שטחים ועם ההקלטה על השמאלנים...

צלשלספק

New member
מישהו ראה את הייבוש של זהבה גלאון ב"מצב האומה"?

נעזוב את זה שכולם שם שמאלנים בלאו הכי, אין לה חוש הומור בשיט... לקחה הכל כמגננה עצמית - על "הדרך" שמזמן לא רלוונטית ביחס למציאות, בספק אם הייתה מעולם...

מה שכן, לא הפסקתי לצחוק...

דידי 9

New member
חחחחחח לא ראיתי

אבל היא כזו סתומה!
גם הקול שלה בכייני מונוטוני כזה......כמו של בוז'י:)

לא כולם שם שמאלנים. ליאור שליין ימני קיצוני.....סתם שתדע.

צלשלספק

New member
ליאור שליין? ימני???

הוא חי בזוגיות עם מירב מיכאלי... נראה לך הגיוני זאב וכבש תחת אותה קורת גג, חחח...
וכאן לא מדובר בזאב אלא בכבש :)

dori78

New member
בני זוג בהכרח חייבים להחזיק בדעות פוליטיות זהות?

צלשלספק

New member
לא, מניסיון...

אך פמיניזם לצורך העניין היא לא דעה פוליטית אלא תפיסת עולם שלרוב באה יחד עם עמדה פוליטית שמאלית,

עם זאת.

לא כל מצביעת שמאל חולקת בהכרח ערכים פמיניסטיים, כפי שיש מצביעות ימין שגם חולקות ערכים פמניסטיים גם אם לא מזדהות עם המונח.

צלשלספק

New member
לשיטתו ולהגדרתו - ימני כן, קיצוני לא בטוח.

אני זוכר שהוא קרה ליגאל עמיר ולריסה ט' "בני זונות" בשידור, כך שמהחברה של "ברוך הגבר"
, הוא בטוח לא.

ההגדרה האישית שלי ל"ימני", בקצרה על קצה המזלג זה עד כמה אתה רואה את ארץ ישראל שלמה ואת זכותנו לחיות בה, בכל חלקיה, לנו הכוונה - לציונים.

לשנוא ערבים לכסח להם את הצורה במלחמות או אפילו לסלוד מקרבתם לצד מגורייך ואחר כך לאכול אצלהם חומוס בשבת - זה גם אנשי שמאל יודעים היטב, תאמיני לי, אפילו הרבה יותר טוב מאנשי ימין - שחלקם גרים בסמיכות לערבים ביו"ש ולא רק, כך שזה לא פרמטר ל"עד כמה אתה ימני" בעיני (לא טענתי ששליין שונא ערבים, אין לי מושג מה משנתו הימנית).

ולא לאהוב את ביבי, בהמשך למה שכתבה דורי אענה כי זה יכול להיות משותף לכל קצווי הקשת הפוליטית, אפילו לאלו ששמים "מחל" בקלפי ואומרים, אין ברירה..

דידי 9

New member
כבר אין שמאל ימין-ואפילו לא מרכז.

חחח יש בליל של מפלגות שמחפשות את טובטן או טובת הסקטור שהם מייצגים-
במקרה הטוב.
אין פה כבר פוליטיקה. יש פה שרידים עלובים וצבועים לדבר הזה.

צלשלספק

New member
ת'כלס הפסדת. יש ב-מאקו...

זה לא איך שהוא "ייבש" את ה... נקראה לזה, ההיצע של מר"צ, שעל פניו אידיאולוגיה יפה, אבל מה זה לא קשורה למציאות.

זה איך שהיא לקחה הכל אישי ורגשי, אין לה חוש הומור בשיט, הבעות הפנים, הקול הבכייני, התירוצים, החול שנכנס לה ל...
והמבט של גורי אלפי. ראיתי אצל שליין פוליטיקאים ימניים ושמאלנים, אבל היא פשוט לא יודעת מה זה זה צחוקים,

בונקר האמא של הבונקר.

דידי 9

New member
רוב השמאל ככה :)

הם עפים! אתה מקשיב למה שהם אומרים-ולא מבין אין אפשר לחשוב בצורה הזו.
אפילו במלחמה זה היה ככה.....

*ואני לא ימנית חחח*
רואים שאין לה הומור..היא מונוטונית.

dori78

New member
אני שמחה שנהנית.

רק חבל שבמקום לבוא ולכתוב:
"בניגוד למה שכתבנו פה בשבוע שעבר, התכנית "מצב האומה" היא כנראה לא מעוז השמאלנים
באשר הם וחברי הפאנל, תהא דעתם האישית אשר תהא, אוכלים בלי מלח גם אידיוטים מהשמאל"
אתה מתעקש להדביק תווית על התכנית כדי להצדיק את הדברים שנאמרו עליה.

מצביעי ימין יקרים:
צאו מזה, אף אחד שם לא נותן במה מועדפת למי שמעוניין להעיף את ביבי.
פוליטיקאים מסריחים. כולם. וכולם יקבלו הזדמנות שווה להביך את עצמם וללכלך על האחרים.

צלשלספק

New member
אני ממש לא מתכוון לכתוב את הדברים האלו

כתיקון - זו דעתך, אך ממש לא דעתי.

עשיתי גוגל, ליאור שליין טוען שהוא ימני, ייתכן והוא ימני, מה שהופך את 3/4 מנחי התוכנית לשמאלנים, אולי גורי אלפי ימני אנונימי, מי יודע...
שליין טוען שהוא גילה את האור במגורים בשתי דירות נפרדות עם מירב מיכאלי, זה מאושש את הטענות שלי דאז על חיי שיתוף עם פמיניסטיות (כשאתה - לא) ובאיזה אופן זה אפשרי... :)

https://www.youtube.com/watch?v=a7aNitC1XIw

dori78

New member
מה הקשר לפמיניסטיות?

שליין ומיכאלי שניהם קנאים מאוד לפרטיות שלהם.
אין להם עניין להביא ילדים ולכן גם הצורך במגורים משותפים פוחת.
תחשוב על זה: לכל זוג יש את הרגעים האלה, שבהם היית רוצה שהיא תסתום את הפה ותעוף לך מהעיניים לכמה שעות.
כשהשניים גרים בדירות נפרדות - זה הרבה יותר קל לביצוע... אולי אפילו בריא יותר?

זה שמשהו לא מתאים לך באופן אישי או נוגד את מה שלימדו אותך כל חייך כאקסיומה לא אומר שהוא פסול.
זה נכון לגבי אל-הוריות, זה נכון לגבי זוגיות חד מינית וזה נכון לגבי מגורים משותפים.

דידי 9

New member
כמו ארץ נהדרת-

גם כאן המח השולט זה מפיק התכנית.
פסיק מהימניות של שליין-לא ניכרת לעין במצב האומה.
מה שעושה אותך צודק.

דידי 9

New member
מצב האומה-מעוז השמאלנים לחלוטין!

למרות ששליין ימני, מה הקשר?
הימניות שלו לא ניכרת לא מתבטאת בתכנית ובכלל, ועובדה שזה סמוי מהעין הימניות שלו.
בתכנית אין ביטוי לזה הוא מדקלם מה שנאמר לו לדקלם, רוח הדברים ורוחו של מפיק התכנית.
אז זה באמת טענה קטנה להגיד שזו לא תכנית שמאלנית מובהקת וברורה- כמו רוב התכניות.

דידי 9

New member
אוקיי צל.....שבוע טוב:)

אבל כמה פירסום נותנים לזה-לעומת השמאל?
בעל המאה הוא בעל הדעה. התקשורת מכתיבה את הלך הרוח של שטיפת המח הציבורית......

למעלה