כל הזמן מתלבטת

MazeE

New member
אי ן מה להתחרט

את הנעשה אין להשיב וזאת את צריכה להבין. לא ניתן להחזיר את הילד חזרה או לחזור אחורה בזמן, לצערנו כמובן. אבל עם מה שיש אני בטוחה שאת מסוגלת להתמודד היטב. לגבי לחזור על אותה טעות (אם לקרא לזה כך), כבר לא הייתי מציעה כיוון שאת באמת לא בטוחה שעשית את הדבר הנכון. בהצלחה!

מיריVA

New member
היי - רציתי להגיב - אני גם אמא לילד

בן שנה ותשעה - מה שאני הרגשתי למקרא דברייך זה שיש פה מצוקה גדולה וטונות התלבטויות בלי שום סיבה. נשמע שאתם 2 אנשים אוהבים ותומכים מאוד וילד אחד מאושר ובריא - אז מה הבעיה - למה את מחפשת אישורים מבחוץ? אני גם לא אוהבת לשחק עם הבן שלי בקוביות - אז מה? אני עובדת עד 5 ולא פוחדת לומר שלא הייתי יכולה להישאר איתו בבית - הייתי נגנבת מזה - אני לא מרגישה שאני אמא לא טובה - אני מתה עליו ומשתדלת שהזמן שלנו יהיה מהנה גם לי. את אומרת שהוא נראה מאושר - מה יותר מזה? לא כל האנשים זהים - כך גם לא כל ההורים - למה להגדיר את עצמך לפי אנשים אחרים - תרפי...

Marllboro

New member
איכססססססססססססססס

שואלת מניגריה את פשוט מגעילה! למה ילד בן שנה אמור לסבול בגלל מפלצת כמוך?! וסליחה שזה נשמע ככה ואני יודעת שזה מגעיל! אבל גם ילד קטן מרגיש כשלא אוהבים אותו, כשהוא לא רצוי! ואם זה המצב, היית צריכה לחשוב קודם לכן ולא להביא אותו לעולם! אבל המצב הנוכחי הוא כזה! אז פשוט תמסרי אותו לאימוץ או משו! כי ילדים שגדלים בידיעה שההורים שלהם לא אוהבים אותם לרוב הופכים לילדים מתוסכלים מופנמים ומסכנים! ואף בנאדם בעולם לא אמור לסבול בגללך! בטח ובטח לא ייצור קטן ומדהים שיצא ממך! כמה נשים בעולם מקוות שביום מן הימים יוולד להם ילד! ויש אנשים שככה מזלזלים! זה פשוט מגעיל!

וכזה רוע פשוט לא ראוי לתגובה....

ובכלל ני חושבת שהיה ראוי להעיף את ההודעה למאיפה שהיא באה - מתהומות גהנום הרשעות האנושית....

למעלה