כי מי יודע אולי זה חלק ממזימת האחים..כפי שציינת פרשת ההעדרות של קת'רין מתפתחת מהר מאוד ולדעתי, הגיע הזמן שדבי רואו ודיאנה רוס יתערבו- שאחת משתיהן תיקח את המשמורת על שלושת הילדים. האחים כבר מזמן עברו את גבול הטעם הטוב: אם לטענתם אמם מרגישה טוב והיא נמצאת בקרב המשפחה, אז למה הם מונעים ממנה ליצור קשר( לפחות טלפוני ) עם נכדיה?! זה פשוט הזוי !!!!!!!!!!!ומדליק נורה אדומה.אם שמת לב בוידאו שבו ג'נט ( שממש הפתיעה אותי כי הערכתי אותה) מתעמתת עם פאריס ,רנדי עצר בעדה רק מפני שהוא הבחין במצלמה הנסתרת ,אחרת מי יודע איך זה היה עלול להיגמר...כל העניין הזה פשוט מוציא אותי מדעתי ואני לא מפסיקה לחשוב על פרינס פאריס בלנקט וקת'רין ומתפללת לשלומם. החשש העיקרי שלי הוא שאיכשהו האחים יצליחו להשתלט על בלנקט כי הוא קטן ולא מבין את חומרת המצב... מקווה שאחיו יעשו ככל יכולתם כדי למנוע זאת ... סליחה אם זה יותר מדי ארוך הייתי חייבת להוציא את זה....
השופט אמר שזה לא כי קתרין לא ביצעה את התפקיד כמו שצריך, זה בגלל שיש גורם שלישי שמנסה לשבש את המצב...
The judge said Katherine was not suspended for wrongdoing, but that she was prevented from doing her guardianship duties by "intentional act from third parties." In other words, the judge smells a rat in the form of Randy, Jermaine and Janet.
מרלון צייץ בטוויטר שהיא נראית ונשמעת בסדר. בכל מקרה לדעתי האישית, היא לא כשירה לטפל בילדים של מייקל, חייב מישהו אחראי יותר!! מקווה שהמשמורת הקבועה לא תחזור אליה חזרה...היא נטשה אותם בלי להרים טלפון במשך 11 ימים?! מייקל מתהפך בקברו