דיברגנט חדש
Well-known member
דרכתי לך על יבלת כואבת מאוד,תישרף כפרה, תישרף. זה לא מה שאני רוצה, אבל ממזמן כבר הבנתי שאני לא יכול לעזור לך![]()
לא נורא, הרופאים כבר יספקו לך
דרכתי לך על יבלת כואבת מאוד,תישרף כפרה, תישרף. זה לא מה שאני רוצה, אבל ממזמן כבר הבנתי שאני לא יכול לעזור לך![]()
אני ילד שמנת שגדל עם כפית זהב בפה. אין לי יבלות כואבות לדרוך עליהן. אתה מצד שני, שהגעת מהלמטה של הלמטה של החיים, מספיק לך רק להסתכל עליי וזה כואב לך בכל הגוף. לכן, כפי מה שאמרתי, זה לא מה שאני רוצה, אבל זה כנראה מה שנועד לקרות. אתה פשוט נועדת להסתכל עליי ולהישרף מרוב קנאה וכאב. צר לי, אבל אם זה מה שנועד להיות, אז לך על זהדרכתי לך על יבלת כואבת מאוד,
לא נורא, הרופאים כבר יספקו לךמתאימה
![]()
כן, אתה ילד שמנת שמתחיל לרדת לו האסימון ולחשוב שהוא התבגר כפי שרצית ללא הצלחה להראות בשרשור שפתחת בנדון.אני ילד שמנת שגדל עם כפית זהב בפה. אין לי יבלות כואבות לדרוך עליהן. אתה מצד שני, שהגעת מהלמטה של הלמטה של החיים, מספיק לך רק להסתכל עליי וזה כואב לך בכל הגוף. לכן, כפי מה שאמרתי, זה לא מה שאני רוצה, אבל זה כנראה מה שנועד לקרות. אתה פשוט נועדת להסתכל עליי ולהישרף מרוב קנאה וכאב. צר לי, אבל אם זה מה שנועד להיות, אז לך על זה![]()
אני אליטה שבאליטות. אתם כלום, בטח ובטח אתה, שאתה יודע מאיפה הגעת בחיים ואני ממש לא צריך להזכיר לך. אתה חי בסרט אם אתה חושב שמישהו ברמה שלי צריך להוכיח את עצמו או חושב שהוא צריך להוכיח את עצמו בפני אנשים כמוכם, בטח ובטח אנשים כמוך. לא ניסיתי להראות שום דבר לאף-אחד ואני גם לא צריך. אני הגאון עצום המימדים בעל אינספור ההוכחות והראיות ולגאונותו המופלגת. אין לי שום דבר להוכיח. בטח ובטח לא בגרות כאשר אני ממשיך להכיל אותך בהבנה וממשיך להכיל את הכאב שלך והאובססיה שלך אליי על רקע פערי המעמדות בינינו.כן, אתה ילד שמנת שמתחיל לרדת לו האסימון ולחשוב שהוא התבגר כפי שרצית ללא הצלחה להראות בשרשור שפתחת בנדון.
אוי ואבוי, כמה קשה ונוראה היא השריפה שאתה נשרף בה אם אתה צריך לנסות להרגיע את הבעירה הקשה באמצעות השקרים המנותקים האלו.אתה מוגבל, חסר יכולת תפקודית ולמעט כתיבת פוסטים בתקליט שבור, לא מסוגל לכלום
שום באופן פרוידיאני ושום כלום. עבודתו של פרויד שגויה. לא סתם אין יותר פסיכואנליטיקאים. זה אתם שלוקחים את התמונה לאיפה שבא לכם ומפרשים אותה כפי מה שאתם רוצים וכפי מה שמתאים לאינטרסים שלכם. מה לעשות שזה לא עובד ככה?ובאופן פרוידיאני גם פירסמת תמונה שלך בלי אף, בלי פה, בלי עיניים ובלי אזניים שחשבת כמו אחרון ה--ים שמחמיאה לך, מבלי שהבנת שזה עושה את ההפך כפי שסבא כתב לך בתגובה #2 שלו
פולגאר מפגר. פולגאר הוא גבר בן 75 שחושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, ועדיף שנעצור פה לפני שנגיד עליו את הדברים הבאמת מביכים.וקיבלעל כך מפולגאר
![]()
אתהאני אליטה שבאליטות. אתם כלום, בטח ובטח אתה, שאתה יודע מאיפה הגעת בחיים ואני ממש לא צריך להזכיר לך. אתה חי בסרט אם אתה חושב שמישהו ברמה שלי צריך להוכיח את עצמו או חושב שהוא צריך להוכיח את עצמו בפני אנשים כמוכם, בטח ובטח אנשים כמוך. לא ניסיתי להראות שום דבר לאף-אחד ואני גם לא צריך. אני הגאון עצום המימדים בעל אינספור ההוכחות והראיות ולגאונותו המופלגת. אין לי שום דבר להוכיח. בטח ובטח לא בגרות כאשר אני ממשיך להכיל אותך בהבנה וממשיך להכיל את הכאב שלך והאובססיה שלך אליי על רקע פערי המעמדות בינינו.
לא נמאס לך להראות לנו איך ניסית להתאבד?אוי ואבוי, כמה קשה ונוראה היא השריפה שאתה נשרף בה אם אתה צריך לנסות להרגיע את הבעירה הקשה באמצעות השקרים המנותקים האלו.
צפה בקובץ המצורף 106959
אתה מחזיק מלאי, צורך תמידי?
ספר את זה לסבתא שלך, אולי היא תאכל את הלוקשים שלך מתוך רחמיםשום באופן פרוידיאני ושום כלום. עבודתו של פרויד שגויה. לא סתם אין יותר פסיכואנליטיקאים. זה אתם שלוקחים את התמונה לאיפה שבא לכם ומפרשים אותה כפי מה שאתם רוצים וכפי מה שמתאים לאינטרסים שלכם. מה לעשות שזה לא עובד ככה?
התמונה אכן מחמיאה לי, ואמשיך לשים אותה בגאון ובהנאה רבה מאוד. כשאתה מלך, האנשים צריכים לדעת שאתה המלך שלהם.
דרך אגב, שים לב שגם אתם מופיעים בתמונה. אם בתמונה אני מלך עם כתר, אבל בלי אף, בלי פה, בלי עיניים, בלי אוזניים ובלי אשכים, יושב על כיסא של איקאה, אז מה נגיד עליכם, שגם אתם מופיעים בתמונה, ואתם גם בלי אף, גם בלי פה, גם בלי עיניים, גם בלי אוזניים, גם בלי אשכים, אבל בניגוד אליי, בתמונה ניתן לראות בבירור שגם אין לכם כתר, אתם לא מלכים, ואין לכם כיסאות של איקאה? אז עליכם מה נגיד?
אתם חושבים שאתם עולבים בי? אתה, סבא ופולגאר, ואתם עצמכם ושלושתכם מופיעים בתמונה ומצבכם גרוע בהרבה. אז עליכם מה נאמר?
צפה בקובץ המצורף 106961
צפה בקובץ המצורף 106963
אוי, היבלת כואבתפולגאר מפגר. פולגאר הוא גבר בן 75 שחושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, ועדיף שנעצור פה לפני שנגיד עליו את הדברים הבאמת מביכים.
תבין, לא כל לייק הוא לייק מרים. יש אנשים שמסתובבים פה והם ברמה מאוד מאוד נמוכה, כמו לדוגמה מישהו מסוים שאני יכול לחשוב עליו ושאני מחזיק באמתחתי כמות דו-ספרתית של תמונות של כמות דו-ספרתית של גולשים מעידים שהוא מפגר, שלייק מהם, זה דווקא לייק מוריד, שמראה ומוכיח את הרמה הנמוכה מאוד של התגובה.
תחשוב על זה כעל כאילו כמו מן ההפך מחותמת איכות. חותמת חוסר איכות, אולי אפשר להגיד. לייק מפולגאר זה כמו לייק ממוטי חוף, ממך, מהמומחה לכלום ושום דבר. יש אנשים שלייק מהם לא שווה שום דבר, אלא אם כן נסתכל ונחשוב על הלייקים שלהם כעל חותמת חוסר האיכות שהיא ונדע להבין ולהסיק מהם את רמתם הנמוכה מאוד של תגובות שאולי לא היינו מצליחים להבין שהן תגובות ברמה נמוכה בלי הלייקים האלו. אני עצמי ידעתי שמדובר בתגובה שטותית ומגוחכת, ויכול לדעת את זה באופן כללי על כל תגובה שטותית ומגוחכת כלשהי גם ללא חותמות חוסר איכות בדמותן של לייקים של גולשים ברמה נמוכה, אבל מישהו כמוך, מוטב שתיעזר בכך, ובפעם הבאה שאתה רואה תגובה שיש עליה לייק מפולגאר, עליך להסיק שהיא לא שווה כלום. בהצלחה.
צפה בקובץ המצורף 106964
אוי, הקנאה, הקנאה.אתהאשפה מהלך על שניים
![]()
אתה מתבלבל. מעולם לא ניסיתי להתאבד. אנשים עם חיים כמו שלי לא מתאבדים. אנשים עם חיים כמו שלך מתאבדים. האש הזאת היא השריפה שבנשמתך כתוצאה מקנאתך בי.לא נמאס לך להראות לנו איך ניסית להתאבד?
בשבילך.אתה מחזיק מלאי
כן. שלך.צורך תמידי?![]()
סבתא שלי הייתה רופאה. שנגיד מה סבתא שלך הייתה (לא משנה על מי מהן אנחנו מדברים) או שלא כדאי?ספר את זה לסבתא שלך, אולי היא תאכל את הלוקשים שלך מתוך רחמים![]()
אמר הבן-אדם שמזה חודשים רודף אותי בכל האתר מתוך קנאתו העזה והחולנית בי, ושעליונותי עליו דורכת לו על כל היבלות הכואבות. זה לא סוד שאתה זורק עליי דברים שלך. קוראים לזה "השלכה". מאז האובססיה אליי של המתמודדת לא היה מישהו כה אובססיבי אליי.אוי, היבלת כואבת![]()
במוגבל מחמד שלי?אוי, הקנאה, הקנאה.
אבל טוב, זה לא כאילו שאפשר להגיד שאני לא רגיל שמקנאים בי![]()
אתהאתה מתבלבל. מעולם לא ניסיתי להתאבד. אנשים עם חיים כמו שלי לא מתאבדים. אנשים עם חיים כמו שלך מתאבדים. האש הזאת היא השריפה שבנשמתך כתוצאה מקנאתך בי.
בשבילך.
כן. שלך.
גלגלים היו לה?סבתא שלי הייתה רופאה. שנגיד מה סבתא שלך הייתה (לא משנה על מי מהן אנחנו מדברים) או שלא כדאי?
זה שמאור יודע איך לדחוף את הסכין, זה מה שבטוח.
צפה בקובץ המצורף 107477
צפה בקובץ המצורף 107475
צפה בקובץ המצורף 107476
אני מקדיש לך 4 דק' שבועיות ולו רק בגלל שאני נחמד.אמר הבן-אדם שמזה חודשים רודף אותי בכל האתר מתוך קנאתו העזה והחולנית בי, ושעליונותי עליו דורכת לו על כל היבלות הכואבות. זה לא סוד שאתה זורק עליי דברים שלך. קוראים לזה "השלכה". מאז האובססיה אליי של המתמודדת לא היה מישהו כה אובססיבי אליי.
שוב פעם פצעתי אותך פציעה קשה ואכזרית מאין כמוה ושוב פעם אתה מדמם בחוסר שליטה על כל המקום. שוב פעם מטעמים הומניטריים ומטעמים של צער בעלי חיים אני נאלץ לנטוש במפתיע ולקטוע באבחת חרב עוד שיחה איתך. צר לי על הפציעה הקשה והאכזרית שפצעתי אותך. תרגיש טוב.גלגלים היו לה?
אני בטחו שהיא מתהפכת בקיברה כשהיא רואה מלמעלה איזה מוטציה יצאה ממנה כדור המשך.
אוי, היבלת כואבתשוב פעם פצעתי אותך פציעה קשה ואכזרית מאין כמוה ושוב פעם אתה מדמם בחוסר שליטה על כל המקום. שוב פעם מטעמים הומניטריים ומטעמים של צער בעלי חיים אני נאלץ לנטוש במפתיע ולקטוע באבחת חרב עוד שיחה איתך. צר לי על הפציעה הקשה והאכזרית שפצעתי אותך. תרגיש טוב.
אתה תמיד מתבלבל בין מחונן לפיגוראני לא רק מחונן אלא מחונן-על. תודה רבה לך![]()
אוי ואבוי. מה זה הציונים האלה?
לא, אני דווקא לא. העובדות הפשוטות מוכיחות שאני גאון עצום מימדים, וזאת בעקבות כל ההישגים האדירים שלי. זה ש"עיניים לך ואתה לא רואה", פכי מה שכתוב בחתימה שלי, זאת בעיה שלך בלבד.אתה תמיד מתבלבל בין מחונן לפיגור
מעולם לא הייתי בשום כיתת מב"ר, כפי מה שכתבתי לך מספר פעמים.הרי שיבצו אותך במב"ר...
לא הבנת. קודם כל, בניגוד למה שמקובל לחשוב, ציונים הם לא מדד אמין לשכל, שזה לא דבר שאנחנו יודעים אותו כבר מהמאה ה-20 בעקבות הציונים של לדוגמה אלן טיורינג, אילון מאסק, ברק אובמה, דונלד טראמפ ונוספים, אלא כבר מהמאה ה-19 בעקבות הציונים של לדוגמה תומאס אדיסון, אלברט איינשטיין, מילבה מאריץ', ניקולא טסלה ונוספים. אם כך, אז למה עדיין משתמשים בהם לא רק כמדד להצלחה במקצוע מסוים או קורס מסוים, שזה עוד מילא, אלא כמדד לשכל בכלל?אוי ואבוי. מה זה הציונים האלה?
אפילו במטלות אתה בינוני-מינוס?
לשקר הזה אין רגלים.מעולם לא הייתי בשום כיתת מב"ר, כפי מה שכתבתי לך מספר פעמים.
אתה לא יכול לקחת את מי שהציונים וההישגיםשלהם היו מעולים כהצדקה לבינוניות שלךלא הבנת. קודם כל, בניגוד למה שמקובל לחשוב, ציונים הם לא מדד אמין לשכל, שזה לא דבר שאנחנו יודעים אותו כבר מהמאה ה-20 בעקבות הציונים של לדוגמה אלן טיורינג, אילון מאסק, ברק אובמה, דונלד טראמפ ונוספים, אלא כבר מהמאה ה-19 בעקבות הציונים של לדוגמה תומאס אדיסון, אלברט איינשטיין, מילבה מאריץ', ניקולא טסלה ונוספים. אם כך, אז למה עדיין משתמשים בהם לא רק כמדד להצלחה במקצוע מסוים או קורס מסוים, שזה עוד מילא, אלא כמדד לשכל בכלל?
ציוניך הנמוכים הם מדד למשהו אחר:זה דבר ראשון. דבר שני, למרות שציונים הם מדד גרוע לשכל
לא מזל באותה המידה כמו לא להיות מוקף במפגרים בסגנון "עיניים להם ולא יראו" אבל כן, בעיקרון כן, אני מניח שגם "מזל" אנחנו יכולים לקרוא לזה.לא משנה מחונן או לא
בחיים גם צריך מזל
לא בהכרח. כיום עוד לא יודעים לזהות מחוננות. מבחני המחוננות המודרניים מזהים כמחוננים יותר לא-מחוננים המזוהים בטעות כמחוננים מאשר מה שהם מזהים מחוננים אמיתיים. בהערכה גסה, בערך שני שלישי מהמזוהים כמחוננים, אינם מחוננים. רוב המחוננים, אינם מזוהים לעולם.אגב הכרתי מחוננים
לא רק שאני מחונן, אני מחונן-על.אתה לא כזה
ציונים הם לא מדד אמין לשכל. שזה לא דבר שאנחנו יודעים אותו ממאה השנים האחרונות בעקבות הציונים של לדוגמה אלן טיורינג, אילון מאסק, ברק אובמה, דונלד טראמפ ונוספים, אלא כבר ממאתיים השנים האחרונות בעקבות הציונים של לדוגמה תומאס אדיסון, אלברט איינשטיין, מילבה מאריץ', ניקולא טסלה ונוספים. הסיבה היחידה שממשיכים להשתמש בהם לא רק כמדד לידע במקצועות ספציפיים שזה עוד מילא, אלא כמדד לשכל בכלל, זה פשוט כי לא יודעים יותר טוב.ציונים פח
יכול להיות שלא תהיה לך ברירה, בהתחשב בכך שבעתיד אני אהיה מפורסם בכל העולם וידברו עליי רבות בחדשות, בעיתונים, באינטרנט, בתרבות, וכן הלאה וכן הלאה.צניעות לא תזיק לך
לא מכיר וגם לא רוצה להכיר
אתה מתכנן לרצוח מישהו כדי להיות מפורסם?יכול להיות שלא תהיה לך ברירה, בהתחשב בכך שבעתיד אני אהיה מפורסם בכל העולם וידברו עליי רבות בחדשות, בעיתונים, באינטרנט, בתרבות, וכן הלאה וכן הלאה.
מחונן רק אומר היכולת ללמוד מהר חומר.אגב הכרתי מחוננים - אתה לא כזה - ציונים פח
ללמוד מהרמחונן רק אומר היכולת ללמוד מהר חומר.
אפילו לא קרוב.מחונן רק אומר היכולת ללמוד מהר חומר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.