כל הכבוד לצה"ל

Mירב

New member
כל הכבוד לצה"ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מדהימים החיילים!!!!!!!

באמת כל הכבוד !!!!

באמת מדהימים ! בעיקר אחרי שהם משתחררים מהצבא, מתבגרים וחיים בחו"ל....

Mירב

New member
רגע, שאני אבין ... ../images/Emo12.gif

אתה מנסה לרמוז משהו?

Mירב

New member
אני לא מסוגלת להתנתק מהשידור!!

ואגב, למה מיקי חיימוביץ' לא לובשת חולצה במידה אחת יותר גדולה?

Mירב

New member
כתבות כאלו לא רואים ב-CNN....

חייל מפנה את אמא שלו, ילדון קטנטן שואל חייל "באת לפנות אותי?"... כתבות תחקיר ישראליות ... איזה מזל שיש אינטרנט!

billc

New member
הצגה הכי טובה בעיר

היה מאוד מעניין ביומיים האחרונים. כעקרון אני חושב שטוב שיש מעט התנגדות זה מראה לעולם ולערבים ולשמאל ולראש הממשלה שזה כואב. וכל הכבוד שהצבא והמשטרה גילו איפוק. אבל מה שהיה כפר דרום על הגג, העלה לי את כל הסעיפים, אני מקווה שמערכת המשפט לא תרחם עליהם ולא "תבין" אותם. ולא מעניין אותי שמדובר בנוער.

Mירב

New member
זה בכלל לא היה המתנחלים

זה מפגינים שהסתננו לשם בשלושת השבועות האחרונים ממרכז הארץ, סתם כדי להתסיס. המתנחלים התפנו כולם כבר אתמול. חשוב לדעת גם, שההתבצרות של המפגינים האלה עולה למדינה הון, אשר יוצא ישירות מתקציב שהיה ניתן, אילולא הם, לפיצויים למפונים!!

אני כבר שלושה ימים דבוק לטלויזיה..

זה התחיל עם חדשות ערוץ 1, עברתי לערוץ 2... בדקתי גם מה קורה בערוץ 3 בחדשות... ובדרך "נחשפתי" לדברים לא נעימים... התמכרתי ל"פיקאפ" טלנובלה לא מתוחכמת בערוץ 3... ו... שיא השיאים "אהבה זה כואב" דנה מודן ת-ו-ת-ח-י-ת. טלויזיה ישראלית במיטבה...

חטאתי, פשעתי...

והתחברתי לערוצים הישראלים באינטרנט , אחרי 3.5 שנים אני מגלה עד כמה התגעגעתי לטלויזיה בשפה שלי... (יש שם ערוצים 1, 2, 10,ילדים סרטים וספורט...).... הכל דרך האינטרנט....

Ronit FL

New member
יש את WATCH-IL

לשידורים ישירים. יש אימיול, קאאזה, חסר? לי יש את הערוץ הישראלי ולשמחתי יש שם את פיקאפ, אמחייה....

אכן כמו שרונית אמרה ...

התחברתי ל WATCH-IL.... אז זה עולה אמנם קצת כסף, אבל זה סכום פעוט לעומת ההנאה שלי משידורים ישירים. כבר שלושה ימים שאני מרגיש מעודכן...

למעלה