כל הכבוד לצה"ל

billc

New member
30$ לחודש בשביל כמה ערוצים

ולראות דרך האינטרנט נראה לי יקר מידי.

ממש לא בא לי להשמע כמו איש שיווק...

אבל אני מרגיש שדולר אחד ליום, שווה לי את ההרגשה שאני מעודכן מה קורה בארץ, (חדשות), שאני מעודכן בתוכניות בשפה שלי ולא נשאר מאחור ומגלה את התוכניות חצי שנה אחרי שהם התפרסמו (ארץ נהדרת\אהבה זה כואב\כוכב נולד וכ'ו- אני לא צופה בכל התוכניות האלה, אני רק טוען שיש אותם ויכולתי להיחשף אליהם לפני כן) וכמובן רק המחשבה עכשיו שאני אוכל לראות משחקים חשובים של נבחרת ישראל מבלי לנסות קומבינה של חבר שישדר לי את המשחקים דרך המסנג'ר.... אה, ובאמת ערוץ 24 נחמד, רק חבל שכל הזמרים החדשים כאלה מעפנים.. זהו, אני לא עובד שלהם, רק מספר לכם כמה אני נהנה לראות טלויזיה ישראלית. אולי עוד כמה ימים ההתלהבות תעבור...

billc

New member
דולר פה דולר שם

אפשר לחלק את כל התשלומים לימים ואז הכל יראה זול. אבל אם זה עושה אותך מאושר אז סבבה.

האמת היא שככה אני עושה...

מחלק בראש את כל התשלומים שלי לימים... זה נראה זול... אחר כך אני מחלק את המשכורת שלי לימים... בדרך כלל יש הפרש של כמה עשרות\מאות דולרים הפרש ליום... כך אני חי...

billc

New member
אמממ...

יכול להיות שזו שיטה טובה, ככה יש לך יותר מודעות לכסף אני מבין שאתה מחלק את חשבון שכר הדירה,דלק,חשמל,גז,אוכל... ליומי כעקרון אני עובד על בסיס חודשי, אבל אני מבזבז יותר מידי כסף יש לי מודעות להוצאות הקבועות אבל אוכל ושטויות אני לא מכניס למשוואה (ופה אני מוציא הכי הרבה)

Ronit FL

New member
תתפלאי, ישנן תכניות מעולות!

ולא, אני לא מדברת על פיקאפ...פיקאפ זה משהו אחר במיטבו

Mירב

New member
נו, באמת...

פעמיים באותו שרשור את מזכירה "פיקאפ", ולא מגלה לנו מה זה...

Mירב

New member
../images/Emo127.gif

רואים שהם עברו הכנה מעולה. התנהגות כזו זה דבר נלמד, וכל הכבוד למי שדאגו ללמד אותם להתנהג כך!!

Ronit FL

New member
פשוט מדהים! אין מילים לתאר

כמה כבוד וגדלות נפש שהתגלו בפינוי.

סלסרו

New member
אני קצת מנותק מההתנתקות

למה כולם מהללים את החיילים והשוטרים?

neko

New member
ילדה בת 18 עומדת וצועקת להם בפנים

"אתם נאצים! איך אתם לא מתביישים! תסתכלו לי בעיניים", במקביל מסתננים זורקים עליהם ביצים מהגגות, צמיגים נשרפים, פעיל ימין קיצוני משוגע מתבצר עם עוזי ומאיים לרסס את החיילים... וכל הזמן הזה החיילים והשוטרים לא נוגעים באף אחד, לא מתווכחים, ולא כלום. מבצעים את המשימה.

Mירב

New member
אתה חייב לראות כדי להבין

להסתכל מקרוב עליהם ועל התגובות שלהם, וגם לשמוע את ההסברים על איך הם אומנו להגיב כך ולא אחרת... כל הכבוד!!!

למעלה