סלולרי - בעברית פלצפון
G giba70 New member 10/5/04 #8 אממממ... צלילצול ../images/Emo79.gif כאילו: רינג=צלצול, טון=צליל. אני יודע שהמצלול של המילה לא ממש מצטלצל...
אממממ... צלילצול ../images/Emo79.gif כאילו: רינג=צלצול, טון=צליל. אני יודע שהמצלול של המילה לא ממש מצטלצל...
ו ופלניה עארסית New member 10/5/04 #10 ומה עם מילה רעש שעושה הרטט? לא יודעת איך זה אצלכם, אבל ה"סיילנט" בסלולרי שלי מחריש אוזניים עד כדי כך שעוד מעט אני אוכל להוריד גם לו רינגטונים.
ומה עם מילה רעש שעושה הרטט? לא יודעת איך זה אצלכם, אבל ה"סיילנט" בסלולרי שלי מחריש אוזניים עד כדי כך שעוד מעט אני אוכל להוריד גם לו רינגטונים.
ש שירה בלטר New member 13/5/04 #31 ואם מישהו עוד לא הספיק לראות: בעורקי ירושלים ובגידיה זורמות עכשיו כרזות, לא זוכרת מטעם מי: "והילד הזה הוא עני".
ואם מישהו עוד לא הספיק לראות: בעורקי ירושלים ובגידיה זורמות עכשיו כרזות, לא זוכרת מטעם מי: "והילד הזה הוא עני".
ה החטא והשופטת New member 13/5/04 #33 כן, בצומת ליד הבית שלי. מוצא-חן בעיני בכל פעם שאני יוצאת מבגין. הצליח להם, לשם שינוי.
ז זולל מישמישים New member 10/5/04 #14 מי אילו מוצארט ובטהובן? מה, אתה באמת לא יודע? זה אילו שכותבים את המוזיקה לפלפונים...