כל הפורום נכנס לכאן מיד

RinRan

New member
כל הפורום נכנס לכאן מיד../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo46.gif

אל תנצלו את השרשור הזה
ותקראו טוב טוב מה שכתוב כאן
מוטי וכולם, זהו, כבר ממש התעצבנתי ואני חייבת לפרוק ואני חושבת שזה בהחלט דורש פתיחת הודעה חדשה
אוקיי תקשיבו;
דבר ראשון- כבר חרשנו מספיק פעמים על שרשורי הכרויות... החדשים שרוצים להכיר מישו מסויים יכולים פשוט לפנות אליו במסרים או להסתכל בכרטיס האישי שלו
דבר שני- פתחתם הודעה חדשה, פסדר.. עברתם על אחד מחוקי הפורום.. אבל מז"א (מה זאת אומרת) לעזאזל- "סליחה מוטי על פתיחת ההודעה החדשה"
יכולתם פשוט לשרשר במקום לבקש סליחה ובמקום להשאיר למוטי את עבודת השרשור, אלא אם כן ההודעה מוצדקת..
דבר שלישי- תמונות. תמונות! תמונות... תמונות
אתם מאד אוהבים את המילה הזאת שלא לדבר על הקבצים שמתווספים להודעות שלכם בזמן האחרון... מה זה צריך להיות
אומרים לכם בפירוש- שרשור תמונות רק ביום שישי- אתם משרשרים תמונות רק ביום שישי
ובשרשור מסודר בלבד
לא סתם להוסיף תמונות להודעות שלכם ובמיוחד תמונות שלא קשורות
אם מצאתם לכם תמונה נדירה באמצע השבוע, יופי לכם
תשמרו אותה עד יום שישי ותשימו אותה ב-
או משו בשרשור תמונות... מאד קל, נכון
אז למה אתם פשוט לא עושים את זה
כשאתם מצטרפים לפורום ישר נותנים לכם לינק/קישור/מה שבא לכם לחוקי הפורום, אתם קוראים אותם ומבצעים אותם
מאד מאד פשוט
דבר רביעי- הפורום שלנו הולך ומדרדר
לא רק שאנחנו כבר לא מדברים על דברים הקשורים בתאומות, לא נראה לי שיש כאן מישו אחד שחושב על איך להפעיל את הפורום הזה
אז יאללה, תפעילו את המוח ותחשבו על משחקים כיפיים, הפעלות, תחרויות, דברים שיחיו את הפורום הזה...
ולסיום- כל מי שמסכים איתי, נא לשרשר
+נימוקים

RinRan

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo185.gif

המשך דבר שלישי- אתם רוצים תמונות
יופי לכם
אל תבקשו
don´t ask
ואין לי מושג איך אומרים את זה בעוד שפות... פשוט תלכו לגלריות- יש שם כבר 35 גלריות וזה המון
ובטח שלא לפתוח לזה הודעות חדשות

shelly cool

New member
אוקיי.......תישמעי קארינוש...../images/Emo4.gif

לא שאנחנו מנסים להרוס את הפורום(ואיך שאת מציגה את זה, טוב, זה כן ניראה ככה) אבל יש כאלו שפשוט לא עושים אתזה, יש כאלה שעושים את זה בכוונה ויש כאלה שפשוט לא עושים את זה
אני לא מבינה מה מדאיג אותך ששמים מדי פעם תמונה להודעה
גם את עושה את זה ליפעמים
מה את רוצה, שזה יהיה פורום שאם את תירצי לספר למישהו על הפורום תגיעי לנושא התמונות ותגידי לו "...ובקשר לתמונות ,אנחנו שמים תמונות רק בימי שישי כשיש שירשור תמונות..." זה מה שאת רוצה
--------------------- תעני לי על זה קארין

RinRan

New member
לשלי ואסף...

שלי- דבר ראשון- אני אף פעם לא הוספתי תמונה סתם ככה להודעות שלי
ודבר שני- אני לא אומרת שמנסים להרוס את הפורום אבל יש כאלה שפשוט לא פעולים לפי החוקים, או אולי לא רוצים לפעול לפי החוקים וזה מה שהורס...
אסף- אמרתי לא לנצל את השרשור הזה
שלי- הנה עוד דוגמא בשבילך- אני כתבתי בפירוש ובהדגשה בתחילת ההודעה שלא לנצל את השרשור הזה
למה
למה

../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif

רין ראן צודקת
אי אפשר להמשיך ככה- ככל תמונת שמתווספות ככה לוקח יותר זמן לפורום לעלות, ולפתוח כל הודעה
די

../images/Emo45.gifקארינוששש../images/Emo85.gif

א. את כל כך צודקת תמיד רציתי להגיד את זה ותמיד בעצם אמרתי כמה דברים ממש שרשמת פה, אבל לא בהודעה חדשה סתם אמרתי לכל מיני ילדים לא לשרשר מספיק עם כל ההכרויות אין כבר מה לכתוב אז כותבים הכרויות מה זה מפגר כל יום אני צריכה לרשום מחדש אני נועה הרשקוביץ סרט אהוב ככה וזה ככה חחחחח :) זה באמת מעצבן
ואת צודקתוש
ב 10000000000% אני תמיד הייתי מנסה בחופש הגדול לכתוב סקרים וכתבתי באמת מלא אבל עכשיו בקושי יוצא לי להיות בפורום בגלל הבית ספר האינדיוט הזה וכל המבחנים אז לא יוצא לי לכתוב סקרים
באסה אבל את ממש צודקת וכל מי שמסכים איתה קראתי למשל תתגובה של שיוש והדסי ושל כל מיני אני איתכם
טוף לךב יו מוטק
הלכתי רק לראות מה קורי וחוזרת למגן שיש לי מחר באזרחות ואני לא יודעת כלוםםםם אוהבת המון המוןןןןן

../images/Emo6.gifאני מפגרת../images/Emo85.gif

אלק כתבתי א. ולא כתבתי בכלל ב. ג. ד. פחחחחחחחח טימטומה מצידי חחחח עיזבי
יו

doosie

New member
../images/Emo45.gif

אין לי מה להוסיף, אני מסכימה עם כל מה שאמרת רק חבל שלא כולם בפורום הזה מבינים את זה.... (כבר הדברים האלה עלו מספר פעמים אבל אנשים עדיין לא מבינים, אני מקווה שהפעם זה ייכנס להם טוב טוב לראש!)

אז רגע!!!!!!

אתם אומרים לי שאם אני מוצאת תמונות חדשות ומהממות של התאומות לא לשים??????????????????????

cartasf

New member
אוקי תקשיבי

לפי דעתי באמת לא צריך לפתוח כל-כך הרבה הודעות חדשות אפשר במקום לפתוח הודעה חדשה לעשות ניצול לא קשור בהודעה אחרת במקום... בקטע של התמונות אני חושב שנחמד לפעמים לצרף להודעות תמונות ולא חייבים רק ביום שישי ואם מישהו מבקש איזו תמונה אפשר לתת לו... ובאמת שירשורי הכרויות יצאו מכל החורים... ואת צודקת שצריך לעשות כל מיני פעילויות.... למוטי תחליף את הסקר בבקשה...

shelly cool

New member
אבל קארין...........

מה, אם אנחנו רוצים להוסיף להודעה שלנו תמונה, אסור לנו
ןתיכנסו בבקשה לאתר שבקישור זה האתר החדש שבניתי

motib4

New member
אסף. ../images/Emo26.gif

מדי פעם- נחמד להוסיף תמונה בהודעה, במיוחד שזה קשור שנושא ההודעה. נגיד מישהו מסביר משהו על "לונדון המנצחת" לגיטמי ונחמד לשים תמונה מהסרט. אבל שבאים חברים בפורום, ועונים למישהו/י: "לא" בלי תוכן- בלי כלום, ושמים תמונה- אני שואל את עצמי? למה?

motib4

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט צודקת!
שרשורי היכרויות- כל כך נכון! אין לי שום דבר להוסיף.
לפתוח הודעה חדשה זה לא לעבור על אחד מחוקי הפורום. אם פתחתם הודעה חדשה על נושא קיים זה לעבור על חוקי הפורום. וזה לא פייר כלפי. בקשר ל:"סליחה מוטי...". בבקשה, אל תגידו את זה יותר... זה ממש לא נעים לי.
תמונות- גם נכון. אמרנו- וכולם יודעים את זה טוב טוב. יש שרשור תמונות שבועי. יש גלריות, יש קישורים. מה אין
אל תהיו עצלנים. רוצים תמונות? תחפשו. זו השיטה הכי טובה. ותמונות של התאומות לא מסתתרות במקומות אפלים באינטרנט. הן בכל מקום! אולסן לובה- מצאת תמונה מהממת- חדשה- מדהימה- מטמטמת- הורסת- שווה מבט- מדליקה- חבל"ז. אחלה
את יכולה להראות לנו אותה. אבל בשרשור התמונות השבועי. וכולנו נשמח לראות אותה. תהיי בטוחה. לשים פה, בשרשור הזה, תמונה (ולהשאיר את העבודה לי), לא היה במקום בכלל- במיוחד שביקשו לא לנצל.
מסכים בהחלט- חלאס עם שרשורי ה-
התמידים כאן. אין שרשור
בעמוד? תפתחו אחד, וכל ה"הלכתי", "חזרתי", "היה קשה בבית ספר ויאדה יאדה יאדה
לשם
.

cartasf

New member
בסדר...

ולפי דעתי באמת נחמד לשים תמונה לפעמים אבל לא כל הזמן... וכן אפשר לחכות ליום שישי...

shelly cool

New member
אבל.......

בלי כוונה להעליב את הפורום, נכון שזה פורום שלמרי קייט ואשיל הפצצות, אבל למה לא לדבר על נושאים אחרים |דגש| ליפעמים
מה רע
אני לא מסכימה בקשר לתמונות
אם יש תמונה כ"כ מהממת אני שמה אותה
וביכלל.....מה רע בלשים תמונה מדיי פעם, גם אם זה |דגש| לא יום שישי
יווווווווווו הפורום יהיה נגדי נכון

למעלה