כל הפורום נכנס לכאן מיד

motib4

New member
קראת את מה שכתבתי? ../images/Emo4.gif

כתבתי ששרשור
בעמוד זה טוב... בקשר לתמונות- זה חוק, תתמודדו עם זה.

Kortney

New member
../images/Emo31.gif וגם קצת../images/Emo45.gif

פתיחת הודעות חדשות: מה רע בזה?? אם זה על נושא שלא כתבו עליו אז למה לא? תמונות: אם למישהו יש תמונה יפה והוא רוצה לשתף אותנו, אז למה לא?! שירשורי הכירויות: צודקת בהחלט! אפשר פשוט להסתכל בכרטיס אישי במקום שישרור מיותר.

heart breaker

New member
הוצאת לי את כל המילים מה../images/Emo25.gif ../images/Emo70.gif

מה אני אגיד לכם?!?... נכון! זה כיף שמוצאים תמונה חדשה , פצצתית ואני לא יודעת מה!, ונכון שברגע שאתם מוצאים אותה אתם פשוט מתים להראות אותה למישהו- אבל פורפייי! זה לא צריכה להיות הבעיה של מוטי!! יש מסרים!, אייסי!, מסנג´ר! ושאר ירקות.. גם השרשורי אוף שחוזרים ונשנים כל .. חמש שניות! - לא נמאס?! , לידיעתכם יש פורום שרשורי אוף!!!!! אני לא מנסה להרחיק אף אחד ולהעליב אף אחד ובטח שלא להוציא את כל הקריזות שלי עליכם (למרות שמהמטרה נעלה!) אבל תחשבו.. אתם פורום תאומות אולסן ולא שום דבר אחר! אז בואו כולנו נחשוב ביחד מה אפשר לעשות כדי להחזיר את הפורום למצבו הקודם (והנהדר..)- אז יאללה אנשים לרענן!! שלכם ענבר

heart breaker

New member
הוצאת לי את המילים מה../images/Emo25.gif !

עכשיו תורי להגיב! אני יודעת שברגע שמוצאים תמונה יפה של התאומות אתם מתים להראות אותה למישהו והפורום במקרה הזה הוא הנבחר (או שאני אומר "הקורבן"?) אבל זה מציף את הפורום! , ותאמינו לי- לא משנה כמה שהתמונה יפה ופצצתית יש שרשור תמונות שבועי ואז תשרשרו מה שבא לכם! בקשר לשטויות שאני רואה שמדברים פה כל חמש שניות: נא להזכירכם! זהו פורום התאומות אולסן!!!!!!!. אם אתם רוצים יש פורום שרשורי אוף! וזה שבא לכם פתאום לדבר על כמה שמשעמם לכם לא אמור להיות הבעיה של מוטי ובעצם של אף אחד! , אז פורפיי! דיי עם השטויות! (אני לא אומרת שלא תדברו בכלל אבל אני מבקשת ממכם להפחית ..) חוץ מזה שכמו שקארין אמרה הפורום מדרדר! מה קרה לפורום המשגשג שכולם נהרו אליו!? לרענן אנשים!- ומהר! שלכם ענבר

linoosh

New member
אוקיי אני מסכימה חצי../images/Emo70.gif

אני מסכימה איתך בקשר לשירשורי הכרויות ושירשורי
די קלטנו אנחנו מכירים אחד את השני כבר יותר מידי טוב
אני מסכימה שצריך לפתוח הודעה חדשה אך ורק כשזה על נושא שלא הועלה בפורום ואין עליו גלריה ולא על כל השטויות (בבקשה תתנו לי תמונה כזאת או אחרת) בשביל זה יש גלריות יש למה אבל למה לעזאזל אתם מתעצלים ומציפים את הפורום בכל השטויות
אני מסכימה גם בקשר לשירשורי תמונות שהם צריכים להיות רק בימי שישי אבל למה לא להוסיף תמונה קשורה לפעמים להודעה זה מאוד נחמד ומוסיף להודעה אבל זה לא צריך להיות קבוע רק מידי פעם לצרף תמונה לא כל הזמן
ותזכרו אנחנו פורום התאומות אולסן המדהימות תעשו לנו כבוד תתחילו להמציא פעילויות אני כל היום בבי"ס חושבת חושבת חושבת ואולי מתישהו אני ימצא גם רעיון אני לפחות מנסה אבל לאלה שלא מנסים גם תתחילו להשתדל תהיו חלק מהפורום תקראו את ההודעות לפעמים תכתבו קצת

T N T girl

New member
oh well ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif thank you karin

אמן באמת מישהו אומר את זה
אבל יש לי כמה תגובות :
קארינוש תודה לאל שהזכרת את נושא שירשורי הכרויות
זה באמת כבר נמאס
תפסיקו עם זה
הודעה חדשה לפי דעתי זה חצי נכון מה שאמרת . בלי הצפות אבל בהחלט אפשר לפתוח כאלו הודעות , אין שום בעיה לפי דעתי
עם התמונות זה נכון מה שאמרת . אבל מדי פעם אפשר להוסיף להודעות עם רוצים
וזהו ...
לקארינווווווווווווווווווש

RinRan

New member
לכווווווווולם.......

עמר-
(טי אנ טי גירל) אני יהרוג אותך
קארין עם i
לא לא לא
עם דאבל e, ככה- Kareen..... ולכל השאר- בקשר להוספת תמונה מידי פעם ולא רק בשרשורי תמונות בימי שישי- כ"כ כ"כ לא
אתם יודעים שלוקח לי שנה לפתוח את הפורום
זה לוקח המון מקום
אם התמונה באמת קשורה להודעה (כמו שמוטי אמר) אז בסדר אבל למה להוסיף תמונות סתם ככה
בקשר לפתיחת הודעה חדשה- כמו שאמרתי קודם, אם נושא ההודעה מוצדק, אז כן- אפשר וכדאי לפתוח הודעה חדשה, אם לא אז פשוט לשרשר... הודעות כגון- למי יש תמונות של התאומות מהסרט "בלה בלה בלה" (דוגמא לא משמעותית למי שלא הבין..)- למה
למה לפתוח לזה הודעה חדשה
כן, יש כאלה... ואם משרשרים- גם לא טוב... מתי תקלטו
- יש גלריות
ועוד פעם בקשר לתמונות, והפעם בקשר לשרשורי תמונות בימי שישי- בזמן האחרון לשרשורים אין נושא וחבל... מישהו פשוט פותח הודעה- "יום שישי
שרשור תמונות שבועי
" וזה בסדר גמור... אבל כשאין נושא אז באמת שחבל כי כל השרשור סתם הולך... ועוד דבר- אם יהיה לנו כל שבוע נושא אחר ואם אף אחד כאן בפורום לא יוסיף להודעות שלו סתם תמונות לא קשורות, אז הפורום לא יהיה מלא בתמונות שהן אותו הדבר- אף פעם לא שמנו
לזה... פשוט חבל..

לרן ראן../images/Emo70.gif

תקשיבי, אני קצת מסכימה איתך, אבל מה, הבעיה היא שלא הרבה עושים שירשור
ואם רוצים להגיד משהו, חשוב, אבל לא דורש הודעה חדשה, אז אנחנו רוצים לשרשר להודעות אחרות, נכון
סו וואט? כועסים אלינו שזה לא קשור לשירשור
בכל אופן יש כמה דברים שאת צודקת בהם ויש כמה שלא... נ.ב תשתדלו מאוד שלא לעצבן אותי בזמן הקרוב כי אני מספיק מעוצבנת בגלל השעורים המעצבנים!!!
שעורים בתנ"ך, בחשבון, ועוד ועוד...מבחן מחרתיים, בוחן מחר, אני כבר לא יודעת איזה מבחן\בוחן עשיתי
אני אומרת לכם ממש הראש שלי מבולגן מהכל
אה...וסורי שאני מאשימה אותכם פשוט אני מאוד עצבנית... אוקי, שרון, להרגע, ולהתחיל את מה שלימדו אותך אתמול במדצ"ים. *משלבת רגליים* *שמה ידיים לצדדים* *לוקחת אוויר* *עושה אהווומממ* עכשיו אני רגועה

shelly cool

New member
קארין.....

אז ככה- עם ההכרויות באמת מספיק-חוץ משמות שעוד מעט אני אפתח לזה סקר כי אני רוצה להכיר את השמות האמיתיים של מי שאני לא מכירה. אבל אני כן מסכימה
עם שירשורי
ועם תמונות
זה לא כיפי ככה
זה לא צריך להיות כ"כ דרמטי אם שמים תמונה חמודה
זה ל-ג-י-ט-י-מ-י-
אני מקווה שזה ככה בישבילכם

shelly cool

New member
אופס.....

היתכוונתי שזה לדעתי בסדר לשים תמונות גם אם זה לא יום שישי

Bla©k ¢At

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif

מסכימה לגמרי

boli bop

New member
לדעתי :

תראו אני חושבת (כמעט כמו כולם פה) שנמאסו עלינו שירשורי ההכירויות האלו. - אז סוכם אין יותר שירשורי הכרויות (לפחות עד החודש הבא).
בקשר לתמונות - אני חושבת שאם אני מצאתי תמונה ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה ונדירה של התאומות אז אני אוסיף אותה. אי אפשר לדוגמא לעשות 2 שירשורים של תמונות שבוע ? זה שלילדים פה (לא דווקא rin ran) לוקח מלא מלא זמן להגיע לעמוד הפורום ולהעלות תמונות זה לא אומר שמידי פעם אסור לנו לשים תמונה שקשורה להודעה או לשים תמונה מאוד מיוחד של התאומות שמצאנו... הרי בשביל מה אפשר להוסיף תמונות ? רק בגלל ששירשור התמונות השבועי הוא ביום שישי זה אומר שמותר לנו ללחוץ על הוספת תמונה רק ביום שישי ? אני לא חושבת !!!!!! אם שאר הדברים האחרים אני מסכימה - דרך אגב אני שישי - שבת אחשוב על פעילויות שאולי יחיו קצת טיפ
את הפורום !!!!!!

למעלה