מה? את באה? יווו הולך להיות פשוט כזה אלוהי חבל שיום אחר כך יש שני מבחנים :(
A another lost soul New member 19/4/07 #118 מה? את באה? יווו הולך להיות פשוט כזה אלוהי חבל שיום אחר כך יש שני מבחנים
L little WhiSper New member 19/4/07 #119 גמלי נראה לי, אבל לאכפת לי וכן! אני באה! ישלי חברה שגרה שם, אז אני באה אליה ישנה אצלה ואחרי זה נוסעת עם ההסעה של הבצפר לישון כל היום בפנימיה
גמלי נראה לי, אבל לאכפת לי וכן! אני באה! ישלי חברה שגרה שם, אז אני באה אליה ישנה אצלה ואחרי זה נוסעת עם ההסעה של הבצפר לישון כל היום בפנימיה
A another lost soul New member 20/4/07 #134 ב23.4 באשקלון (לפי מה ששמעתי) וב24.4 נודע לי שבנתיבות,כמו שכתוב למעלה...על שתיהן אני לא סגורה,תברר/י פרטים
ב23.4 באשקלון (לפי מה ששמעתי) וב24.4 נודע לי שבנתיבות,כמו שכתוב למעלה...על שתיהן אני לא סגורה,תברר/י פרטים
H HiLLaBahaR New member 22/4/07 #140 מקפיצה... שאלה חשובה... אני חייבת לדעת אם יש עוד מופעים בנתיבות חוץ מהיהודים ב- 24:00... מישהו יודע איזה אמנים אמורים להופעי ומתי??
מקפיצה... שאלה חשובה... אני חייבת לדעת אם יש עוד מופעים בנתיבות חוץ מהיהודים ב- 24:00... מישהו יודע איזה אמנים אמורים להופעי ומתי??
ב בהמה אדומה New member 22/4/07 #141 מוש מופיע../images/Emo99.gif השאלה אם לפני או אחרי היהודים. כי אם אחרי זה יהיה מבאס